Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες,

Εάν εγώ έχω ενεργοποιημένο το 3g στο κινητό (xperia ray) αλλά στο συμβόλαιο με την εταιρεία δεν έχω πακέτο δεδομένων internet, και δοκιμάσω να μπω στο internet, θα μπω.....???

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Αν έχεις ενεργοποιημενα και τα δεδομένα και σωστές τις ρυθμίσεις και η γραμμή σου έχει internet(έστω και χωρίς πρόγραμμα χρήσης) και έχεις κλειστό το WiFi,

θα μπεις.

Sent from my Galaxy S using Insomnia v2.0.2

Δημοσ.

Αν έχεις ενεργοποιημενα και τα δεδομένα και σωστές τις ρυθμίσεις και η γραμμή σου έχει internet(έστω και χωρίς πρόγραμμα χρήσης) και έχεις κλειστό το WiFi,

θα μπεις.

Sent from my Galaxy S using Insomnia v2.0.2

Τι πρέπει να κάνω για να έχω 3g ενεργοποιημένο (τόσο στο galaxy s 2 όσο και στο xperia ray .... αν είναι εύκολο) αλλά να μην έχω internet???

Να ενημερώσω ότι στο s2 έχω gsm/wcdma ενεργοποιημένο...

Τι πρέπει να κάνω για να έχω 3g ενεργοποιημένο (τόσο στο galaxy s 2 όσο και στο xperia ray .... αν είναι εύκολο) αλλά να μην έχω internet???

Να ενημερώσω ότι στο s2 έχω gsm/wcdma ενεργοποιημένο...

Επίσης, θα ήθελα να ρωτήσω το εξής...Δεν μπορώ με τίποτα να λάβω MMS. Με το που πάω να κάνω "Λήψη" μου λέει ότι "Τη δεδομένη στιγμή δεν είναι δυνατή η λήψη. ΔΟκιμάστε αργότερα...".

Χρειάζεται να έχω το mobile data ενεργοποιημένο για να κάνω λήψη??????

Δημοσ.

Καλά υπάρχουν ακόμα τα μμς; στο s2 είναι αρκετό αυτό που έχεις, αν ανοίξεις τα δεδομένα σε χρεώνει

Swyped from my SII using Insomnia App, κλέβοντας wifi

Δημοσ.

Καλά υπάρχουν ακόμα τα μμς; στο s2 είναι αρκετό αυτό που έχεις, αν ανοίξεις τα δεδομένα σε χρεώνει

Swyped from my SII using Insomnia App, κλέβοντας wifi

Ναι αλλά χωρίς δεδομένα ενεργά, δεν στέλνει ούτε λαμβάνει mms ΜΕ ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑ!!!!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...