SR71B Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Παιδες, εχω ενα αρχαιο Heroichi 350W που θελω να το βαλω να δουλεψει με ενα επισης παναρχαιο board (Gigabyte 7VTXE). To Ηeroichi βρισκοταν στο κουτι του για 7 χρονια αλλα μπηκε απλυτο !!!! Το βγαλα και δεν φευγει η μαυριλα ουτε με duster ουτε με σκουπακι, τιποτα ! Εχει στερεοποιηθει η σκονη εκει μεσα. Ερωτηση ("κρισεως") : να το πλυνω με καποιο απορρυπαντικο και να το αφησω να στεγνωσει για καμια βδομαδα ... η ... το σκοτωσα ?
GothmogGr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Πλυσιμο μονο με αιθυλικη αλκοολη και πολυ καλο στεγνωμα μετα. Αν του βαλεις νερο το σκοτωσες! 1
bluesattack Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Διαβασε και αυτο καλου κακου .. http://www.newsbeast.gr/world/arthro/427684/nearos-epathe-ilektroplixia-eno-episkeuaze-upologisti/
sothoms Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 θα πρεπει να αποφορτισεις τους ηλεκτρολυτικους πυκνωτες πρωτα, να μην ακουσεις κανενα παραξενο μπαμ.
george kesoglu Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 εαν με ενα λεπτο πινελο με σκληρη τριχα και μετα φυσιγμα μπορεις να το καθαρισεις εχει καλως αλλιως πεταγμα στην ανακυκλωση που εχουν τα καταστηματα ηλεκτρονικων δεν αξιζει να ασχολιθεις περισσοτερο
SR71B Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Αν καταλαβα καλα ... ξεχναω το πλυσιμο ΕΝΤΕΛΩΣ. Δεν καταλαβα ομως, κατι αλλο. Αφου ξερω πως να εκφορτισω πληρως τους πυκνωτες και να στραγγιξω και το τελευταιο amper απο το τροφοδοτικο, ΤΙ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ? Το νερο αντιδρα χημικα με κατι αλλο εκει μεσα ?
GothmogGr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Ρε παλαβε ξεχνα το νερο... ποσο μαλλον αν εννοεις ωερο βρύσης... μονο τα αλατα φτανουν να την κανουν την ζημια!
SR71B Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Καλα ντε ..... το ξεχασα ..... Να βαλω ενα πιο δυνατο σκουπακι που ρουφαει η να το παω σε κανα βενζιναδικο να το φυσηξουν ?
parsifal Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Αν είναι τόσο «στερεοποιημένη» η σκόνη, μόνο με ρούφηγμα ή φύσημα δε γίνεται, όσο δυνατό εργαλείο και να χρησιμοποιήσεις. Θέλει παράλληλα και επιμελές τρίψιμο με ένα σκληρό πινέλο/βουρτσάκι (όπως προτάθηκε ήδη πιο πάνω). Κουραστικό σίγουρα, αλλά θα κάνεις δουλειά...
trek Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Χαχα..Τώρα μου ήρθε στο μυαλό, μια περίπτωση πριν κανα μήνα, με υπολογιστή που μου φέραν για επισκευή. Το κουτί μέσα, ήταν σαν το πύργο του Δράκουλα! Στο τροφοδοτικό, δεν πηγα καν, γιατί φοβήθηκα μη με δαγκώσει τίποτα
SR71B Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Parsifal Μου φαινεται κομματακι δυσκολο να ανοιξω το τροφοδοτικο. Οι μονες βιδες ειναι για το πισω ανεμιστηρακι (τις ξεβιδωσα αλλα ΔΕΝ κουνιοταν τιποτα). Μαλλον, θα το βαλω να δουλεψει οπως ειναι ! Με τρομαξατε επαρκως, ολοι. Ομως, με τοση στερεοποιημενη σκονη ... παω ντουγρου για τσαφ (νομιζω).
rounsmith Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Για 40 ευρώ εγώ πάντως δεν θα ρίσκαρα την ζωή μου.
HamerZ Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Βίδες έχουν και καλυμένες με αυτοκόλητα που αν τα αφερέσεις χάνεις την εγγύηση... οπότε δες και κάτω από κολημένα χαρτάκια στο πλαίσιο τους τροφοδοτικού σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα