Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προσφατα μ εκλεψαν το laptop μου. δεν ειχα εγκαταστησει καποιο προγραμμα αλλα εχω το κουτι. ειναι δυνατόν να το βρω; στην αστυνομια μου ειπαν οτι δεν μπορουν να κανουν κατι. ευχαριστω

Δημοσ.

Μπορείς να ενημερώσεις την εταιρεία και το επίσημο service αν ποτέ πάει για επισκευή σε αυτούς κάτι άλλο δεν νομίζω αφού δεν είχε πρόγραμμα εντοπισμού και μπορείς να παρακολουθείς και πρόσφατες αγγελίες.

Δημοσ.

Δεν έχω ακούσει ή διαβάσει κάτι τελευταία σχετικά με tracking σε laptop... Ακόμη και στα κινητά όμως που υπάρχει κάποιο σύστημα σκοπό έχει την αχρήστευση-απενεργοποίηση της συσκευής... Βέβαια θα βοηθούσε να μας πείς έστω τη μάρκα του υπολογιστή μήπως ξέρει κάποιος να μας πει... Αν και το ποιό ευκολο θα ήταν να ανατρέξεισ τη σελίδα του κατασκευαστή που σίγουρα θα αναφέρει καποιο τέτοιο χαρακτηριστικό αν αυτο υφίσταται...

Good luck παντως φίλε μου, ελπίζω να το βρεις...

Δημοσ.

To Prey σωζει laptops. (με λιγη τυχη)

προσφατα μ εκλεψαν το laptop μου. δεν ειχα εγκαταστησει καποιο προγραμμα αλλα εχω το κουτι. ειναι δυνατόν να το βρω; στην αστυνομια μου ειπαν οτι δεν μπορουν να κανουν κατι. ευχαριστω

Δημοσ.

Ουτε ειπα οτι εχει Mac, ουτε οτι ειχε κατι εγκατεστημενο.

Μια ενημερωση εκανα, για να το εχει στο νου του ο ανθρωπας μελλοντικα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιας και απαντησαν στο ερωτημα του, οπου η απαντηση ειναι η ιδια που ειπαν οι αστυνομικοι

σε φιλικο μου προσωπο, ειπα να βοηθησω με οποιο τροπο μπορω.

Αμα γουσταρεις να την λες χωρις λογο, bravó.

Επεξ/σία από sistah
Δημοσ.

Αμα γουσταρεις να της λες χωρις λογο, bravó.

Εάν αναφέρεσαι σε μένα, δε κατάλαβα τι εννοείς, σε ποια δηλαδή να λέω τι; (Αν εννοείς να σου τη λέω, δεν είναι αυτός ο σκοπός μου).

Πάντως δεν υπάρχει λόγος να αρπάζεσαι, αν όντως πειράχτηκες.

Απλά επισημάναμε το γεγονός πως δε τον βοηθά το πρόγραμμα πλέον αφού το κακό έγινε, & είναι προφανές πως γνωρίζει την ύπαρξη σχετικών προγραμμάτων για πιθανή μελλοντική χρήση μιας & το αναφέρει στην αρχή.

Φιλικά.

Δημοσ.

Το διορθωσα αδικε, μου εφυγε ενα "ς".

Το ξερω οτι το κακο εγινε, αλλα δεν παυει να ειναι ενα θεμα που θα το δουν και αλλοι.

Τελος, το να ξερει καποιος για τετοια προγραμματα και να μην τα εγκαταστει,

ειναι σαν να αφηνει ξεκλειδωτο το αμαξι του.

• Moderators
Δημοσ.

@αδικος

Καταλαβαινω το λογο που αναφερεις πως "η αγαπη αργησε μια μερα" και συμφωνω μαζι σου. Το post σχετικα με το prey δεν βοηθα πουθενα τον ts και ισως να μπορει να θεωρηθει και ασχετο με το thread, με την εννοια οτι δεν τον βοηθα πουθενα πια. Απο την αλλη πιστευω προκειται για τη "λεπτη γραμμη που οριζει τη διαφορα του offtopic και του χρησιμου post" ™: Eπι το πλείστον σε τετοια thread γινονται οι αναφορες για αντιστοιχα προγραμματα, οταν δηλαδη εχει γινει η "στραβη" για τον εκαστοτε ts. Αποτελεσμα, εστω και με πλαγιο τροπο, να ενημερωνονται καποιοι που δεν την εχουν πατησει(..ακομα?) και να εμπλουτιζεται η "γνωση" που περιεχει η βαση του site και αυτων που εκαναν τον κοπο να διαβασουν το thread. My 2 cents, χωρις ιχνος διαθεσης να την πω στον αδικο, στη sistah και σε οποιοδηποτε αλλο.

Στην τελικη μπορει να λεω !@$ιες και ενας mod να θεωρησει τα σχετικα post offtopic και να τα στειλει απο κει που ρθαν :-)

@gtgt

Sorry για το hijacking

Δημοσ.

Συμφωνω και με τους 2 σας, ομως: εαν δεν ειχαν απαντησει τα αλλα παιδια στο ερωτημα του ΤS,

δεν θα ελεγα για το prey.

Δεν μπηκα να του πω "ας προσεχες".

• Moderators
Δημοσ.

Συμφωνω και με τους 2 σας, ομως: εαν δεν ειχαν απαντησει τα αλλα παιδια στο ερωτημα του ΤS,

δεν θα ελεγα για το prey.

Δεν μπηκα να του πω "ας προσεχες".

Αυτο λεω ντε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...