Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στη κοινότητα...

Εφτασα και εγω στην ευχάριστη θέση να πάρω νεο τηλέφωνο αφού το SE K800i μας άφησε χρόνους, σκυλί το άτιμο... Μετά απο τα σχετικά παζάρια με την αγαπημένη cosmote καταλήξαμε στην επιδότηση των 280 ευρώ και εδω ξεκινάει το δίλημα...

Αρχικά προσπάθησα να τους παζαρέψω για το iPhone το οποίο τη πορεία μετάνιωσα καθώς δεν με πολυενθουσιάζει η ιδέα οτι το 80% των εφαρμογών θα είναι επι πληρωμή (πρόσφατη εμπειρία που ψάχναμε με ενα φίλο κάποιο app στο apple store και δεν υπηρχε τπτ στα free ενω στο android market του αδελφού μου βρήκα αμμεσα αυτο που εψαχνα...)!!!

Τώρα όμως αρχίζει το δίλλημα... εκεί που έχω αποφασίσει για τo LG Optimus L7 P700 ειπα να ψαχτώ λίγο παραπάνω και πέφτω πάνω στα LG Optimus 3D Max P920 http://www.skroutz.gr/s/336899/LG-Optimus-3D-Max-P920.html και στο Samsung Galaxy Nexus http://www.skroutz.gr/s/395092/Samsung-Galaxy-Nexus.html

Μετά απο λίγο ψάξιμο η λύση της LG σχεδόν ακυρώθηκε καθώς δεν άκουσα και τα καλύτερα... Οπότε μένω με την επιλογή του Nexus το οποίο πρέπει να αναζητήσω απο συνεργαζόμενο με επιδοτήσεις cosmote κατάστημα και σε τιμή μέχρι 320 γιατί δεν έχω να διαθέσω πάνω απο 50 ευρώ σαν συμπλήρωμα στη επιδότηση...

Το ερωτημά μου είναι αν αξίζει τα λεφτά του και αν υπάρχει κάποια καλύτερη πρόταση στα χρήματα αυτά...

Το ποσό που διαθέτω ειναι 280 απο την επιδότηση +50 απο μένα, η χρήση που θα του κάνω είναι αρκετή και κυρίως games apps internet οπότε και η μεγάλη οθόνη είναι στα συν και το κατάστημα που θα προτιμηθεί θα είναι απο τη περιοχή της Πάτρας άλλα δεν αποκλείετε και η λύση της αντικαταβολής...

Ευχαριστώ...

Δημοσ.

Στα - :

- Μέτρια κάμερα

- Μέτρια μπαταρία

- Νο sd card slot οπότε ξεχνάς την αύξηση χωρητικότητας

Πρόσθεσε και το άθλιο πίσω καπάκι που παίζει για πλάκα.

Δημοσ.

Αυτό για το καπάκι δεν ισχύει πάντως.

Η κάμερα τραβάει μια χαρά φώτο για την ανάλυσή της.

Και βασικά το δίλημμα είναι συνήθως Galaxy SIII vs Galaxy Nexus. ;)

"Καλοδούλευτο" είπα; :)

Sent from my Galaxy S using Insomnia v2.0.2

Δημοσ.

Οντως και εγω προς το nexus οδευω, επικοινωνησα σημερα μαλιστα με κινητομανια να δω πως θα γινει η παραγγελια αλλα μια απορια...

Ειλικρινα ειναι τοσο σημαντικο να έχει ICS, το SII που έχει μεινει πισω στο gingerbread θα υστερεί σε σχεση με το nexus?

Δημοσ.

Και ποιος σε είπε ότι έχει μείνει πίσω; ics φοράει και οσονούπω φασολάκι

Swyped from my SII using Insomnia App, κλέβοντας wifi

Δημοσ.

δες το L9 αφού σου άρεσε το L7 νομίζω το L9 θα σε ενθουσιάσει.. τεράστια οθόνη, υπεργρήγορο, με φυσικά χρώματα στην οθόνη κ όχι υπερβολές τύπου htc.. κ εννοείται android με custome lg εφαρμογές πολύ χρήσιμες.. το δούλεψα λίγο κ μου φάνηκε καλό.

κάνε κ αίτηση mastercard eurobank να σου ΄δωσουν παραπάνω 50ευρώ στην επιδότηση.

τιμή 399

Δημοσ.

Οντως και εγω προς το nexus οδευω, επικοινωνησα σημερα μαλιστα με κινητομανια να δω πως θα γινει η παραγγελια αλλα μια απορια...

Ειλικρινα ειναι τοσο σημαντικο να έχει ICS, το SII που έχει μεινει πισω στο gingerbread θα υστερεί σε σχεση με το nexus?

Το παν στις συσκευές είναι πλέον το λογισμικό.

Αυτός είναι ο λόγος που τις καθιστά "αναλώσιμες".

Επομένως στην αγορά του τηλεφώνου θα πρέπει να υπολογίζεις την υποστήριξη λογισμικού που θα έχεις από την εταιρεία.

Εδώ πρώτα έχουμε την Apple(Λογικό αφού βγάζει 1 συσκευή κάθε χρόνο)

και την Google (όπου κάνει το ίδιο με τα δικά της τηλέφωνα Nexus One, Nexus S, Galaxy Nexus κλπ).

Στις 2 αυτές περιπτώσεις, οποιοδήποτε update βγαίνει για το OS, θα το παίρνεις πρώτος.

Στην περίπτωση των λοιπών κατασκευαστών Android smartphones, θα πρέπει να δεις ποιά πολιτική αναβαθμίσεων θα ακολουθήσει η κάθε κατασκευάστρια εταιρεία χωρίς να είσαι σίγουρος για τις μελλοντικές αναβαθμίσεις.

Για Windows Phone δεν το έχω ψάξει. Ναι μεν είναι unbranded το OS αλλά μέχρι εκεί.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Έχω και γω στα “σκαριά” μια επιδότηση περίπου στα 280 ευρώ και οι μόνες μου επιλογές είναι αυτές που έχω στο παρακάτω link (σελίδα 4)

link

Μάλλον πάω προς LG Optimus L7 μιας και δεν πάω για πολύ βαριά χρήση. Ήθελα και γώ να πάω σε κάποιο Nexus αλλά δυστυχώς δεν βλέπω να υπάρχει σαν επιλογή.

Δεν διαβάζω όμως και τα καλύτερα για το L7 κυρίως λόγω επεξεργαστή. Προτείνετε να το πάρω ή να κινηθώ σε κάποιο άλλο από τις επιλογές που έχω;

Δημοσ.

Βασικά και για αυτό δεν διαβάζω τα καλύτερα. Επίσης λένε για κακό επεξεργαστή που καταλήγει σε slow downs κ.λπ. Προσωπικά είχα στο παρελθόν αρκετά Sony Ericsson που μου άφησαν κακές εντυπώσεις, αλλά δεν ξέρω αν τα πλέον “Sony” θα είναι καλύτερα ή όχι.

Δεν το αποκλείω βέβαια. Πιστεύεις πως αξίζει για μη βαριά χρήση;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...