Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχνω αλλα δεν βρισκω κατι που να ειναι λειτουργικο, απλο και φθηνο.

Αυτο που θελω να κανω ειναι να εχω video in (RCA ή scart), video out και αναμεσα τους μια συσκευη που να γραφει ψηφιακα.

Ειχαμε τα DVD recorders (σκετα ή και με σκληρο δισκο) που εκαναν αυτη τη δουλεια.

Ελπιζα τωρα να εβρισκα κατι αναλογο σε ψηφιακο γκαντζετακι, αλλα μπα...

(εννοειται δεν θελω να μπλεξω με PC)

υπαρχουν οι mpeg4 δεκτες, που μπορουν να γραφουν σε usb, αλλα δεν βρισκω κανεναν με video in.

Αν ξερει κανεις ας μου προτεινει.

(δεν με ενδιαφερει ο δεκτης, το γραψιμο θα γινεται μονο απο αναλογικο video in)

υπαρχουν καταγραφικα για βιντεοκαμερες ασφαλειας, αλλα ειναι ακριβα και πολυπλοκα,

εγω θελω να γραφω απο μια μονο καμερα,

αν ξερει κανεις ενα απλο φτηνο, ας μου προτεινει.

Δημοσ.

Υπάρχουν ακομα dvd recorders, αμα ψάξεις σε κάποια μαγαζιά θα βρεις στοκ. Για να κάνουν ψηφιακή εγγραφή μπορείς να βάλεις ενα μινι ψηφιακό δεκτή, κατόπιν θα προγραμματίζεις τον δεκτή που και ποτε να κάνει playback ενώ θα κανείς τον ιδιο προγραμματισμό στο recorder να κανει εγγραφή την ιδια ώρα. Απλα θα προγραμματίσεις μονο την ωρα και οχι κανάλι οπως έκανες καθως θα γραφεί μονον απο την av in που θα ειναι συνδεδεμένος ο δέκτης Την εναλλαγή των προγραμμάτων - καναλιών προς εγγραφή θα την κάνει ο δέκτης καθώς έχουν την δυνατότητα αυτη.

Για την κάμερα ενα recorder με σκληρο αρκεί. Το skroutz ειναι γεματο...

http://www.skroutz.gr/c/431/dvd_players_recorders.html?from=catspan&keyphrase=dvd+recorder

Δημοσ.

Ότι είπε ο graphist83, εχω dvd recorder με σκληρό και το χρησιμοποιω έχοντας συνδεσει πάνω του έξοδο απο αποκωδικοποιητη. Ναι είναι μεγαλύτερη μανούρα από την εποχη του αναλογικού σηματος αλλα είναι λύση

Δημοσ.

παιδια, με μπερδευετε με αυτα που λετε για dvdrecorder+αποκωδικοποιητη, μαλλον μπερδευτηκατε και εσεις και δεν καταλαβατε τι ειπα.

ενα σκετο dvd-recorder απο μονο του φτανει για να κανω τη δουλεια που θελω, αναλογικο βιντεο θα γραψω στο video in και θα εχω πανω στο video out ενα μονιτορ για να βλεπω τι παιζει και τι γραφει.

(ο αποκωδικοποιητης δεν κολαει πουθενα. τον ανεφερα λεγοντας οτι θα μου εκανε αν υπηρχε ενας με video in)

Το θεμα ειναι οτι το skroutz δινει ενα μοντελο στα 112, ενα στα 176 και μετα στα 200+

και ο σκοπος ειναι αν γινεται να το κανουμε καλυτερα και φτηνοτερα.

υπάρχουν πολλά φθηνά μονοκάναλα minidvr που κάνουν εγγραφή σε sd, ενδεικτικά στο ebay

κατι τετοιο ειναι καλο σαν προταση αλλα με αρκετα ερωτηματικα:

-πως κανεις start-stop την εγγραφη? δεν βλεπω πληκτρα χειρισμου

-το cd με τους drivers που κολλαει?

-υπαρχει κανενα που να δεχεται usb stick/δισκο αντι για sd?

-σε ελληνικο καταστημα?

YΓ δυστυχως βλεπω οτι οπου αναφερεται αναλυση, ειναι παρα πολυ μικρη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...