Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα αρχηκά σε όλη την ομάδα.

Μπαίνω αμέσως στο θέμα. Σήμερα κ εντελώς ξαφνικά το pc μου έγινε απελπιστηκά αργό. Ειδικά κατα την έναρξη των windows κ κατα την πλοήγηση στο διαδυκτιο. Για παράδειγμα, κάθε φορά που πατάω να ανοιξει μια σελίδα, μου δειχνει οτι φορτώνει καμια 30 secs (κατα τη διαρκεια αυτη νεκρωνεται κατα καποιο τροπο το πληκτρολογιο κ το ποντικι) κ μετα μου βγάζει ενα παραθυράκι που πρωτη φορα βλεπω (θα επισυναψω πιο κατω το "παραθυρακι" (το εχω βγαλει φωτο)). κατα τα αλλα τα windows λειτουργουν κανονικα, δν εχω αντιληφθει κατι παραξενο. μπορουμε να εστιασουμε το προβλημα? ξερουμε τι μπορει να φταιει?

Υ.Γ. δν ειχα antivirus μεχρι προχθες οπου εβαλα το avast (free απο το διαδυκτιο).

Υ.Γ.2 Δν κατεβαζω γενικοτερα.. μονο μουσικη με το youtube to mp3.. μονο σερφαρω.

Ευχαριστω προκαταβολικα

Δημοσ.

Αρχικά κανε ένα Test να δεις το life του σκληρού δίσκου με το HD Sentinel και μετά κατέβασε το Malwarebytes και τσέκαρε άμα έχεις κανένα ιο... Σε υψηλές επιδώσεις το δοκίμασες να δεις πως ανταποκρίνεται(games)??

Δημοσ.

Μου έφερε ένας γνωστός το laptop για επισκευή και αντιμετώπίζει παρόμοιο πρόβλημα, παγώνουν όλοι οι browsers είτε με ενσύρματο είτε με ασύρματο δίκτυο, ακόμα και μετά από επιδιόρθωση των Windows XP.

Δημοσ.

Μου έφερε ένας γνωστός το laptop για επισκευή και αντιμετώπίζει παρόμοιο πρόβλημα, παγώνουν όλοι οι browsers είτε με ενσύρματο είτε με ασύρματο δίκτυο, ακόμα και μετά από επιδιόρθωση των Windows XP.

Τότε κοίταξε τον σκληρό ή τις Ram... Βέβαια (και ας είναι "χειμώνας") κάντε και έναν έλεγχο στις θερμοκρασίες

Δημοσ.

αν τους σβησεις τους browsers και του κανει ξανα εγκατασταση το εχει παθει ενας φιλος μου και ετσι λυθηκε το προβλημα τωρα δεν ξερω αν θα καταφερεις τιποτα ν αλλα δεν χανεις και τιποτα να το δοκιμασεις :)

Δημοσ.

Αρχικά κανε ένα Test να δεις το life του σκληρού δίσκου με το HD Sentinel και μετά κατέβασε το Malwarebytes και τσέκαρε άμα έχεις κανένα ιο... Σε υψηλές επιδώσεις το δοκίμασες να δεις πως ανταποκρίνεται(games)??

Το Malwarebytes του βρήκε 72 απειλές.... από οτι κατάλαβα οι περισσότερες είναι από ιντερνετικά παιχνίδια που παίζει ο γνωστός μου!

Δημοσ.

Το Malwarebytes του βρήκε 72 απειλές.... από οτι κατάλαβα οι περισσότερες είναι από ιντερνετικά παιχνίδια που παίζει ο γνωστός μου!

Μια χαρά τον βρίσκω :P

Με είχαν καλέσει να φτιάξω PC, ο τύπος είχε να κάνει format 4 χρόνια και δεν είχε antivirus... 1300 και κάτι έβγαλε :/

Τώρα την διαδικασία την ξέρεις? ή κατεβάζεις κάποιο free antivirus ή τα γνωστά κόλπα του θείου στο Malwarebytes

Δημοσ.

χαχαχα στο συγκεκριμένο pc είχα κάνει εγώ ο ίδιος φορματ πριν ένα μήνα, για αυτό είχε τόσα λίγα και με εγκατεστημένο το ESET...αλλά αν μπαίνουν όπου να ναι και ταυτόχρονα πατάνε και ''ΑΓΝΟΗΣΕ'' τι να σου κάνουν όλα τα antivirus του κόσμου μετα... :wacko:

Δημοσ.

Καλησπέρα αρχηκά σε όλη την ομάδα.

Μπαίνω αμέσως στο θέμα. Σήμερα κ εντελώς ξαφνικά το pc μου έγινε απελπιστηκά αργό. Ειδικά κατα την έναρξη των windows κ κατα την πλοήγηση στο διαδυκτιο. Για παράδειγμα, κάθε φορά που πατάω να ανοιξει μια σελίδα, μου δειχνει οτι φορτώνει καμια 30 secs (κατα τη διαρκεια αυτη νεκρωνεται κατα καποιο τροπο το πληκτρολογιο κ το ποντικι) κ μετα μου βγάζει ενα παραθυράκι που πρωτη φορα βλεπω (θα επισυναψω πιο κατω το "παραθυρακι" (το εχω βγαλει φωτο)). κατα τα αλλα τα windows λειτουργουν κανονικα, δν εχω αντιληφθει κατι παραξενο. μπορουμε να εστιασουμε το προβλημα? ξερουμε τι μπορει να φταιει?

Υ.Γ. δν ειχα antivirus μεχρι προχθες οπου εβαλα το avast (free απο το διαδυκτιο).

Υ.Γ.2 Δν κατεβαζω γενικοτερα.. μονο μουσικη με το youtube to mp3.. μονο σερφαρω.

Ευχαριστω προκαταβολικα

τι εγινε τελικα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...