Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συνονόματε πες τον φίλο σου να μην ψωνίσει από το πλαίσιο γιατί με τα ίδια χρήματα φτιάχνει καλύτερο PC από άλλα μαγαζιά. Εκτός αν έχει κανένα πιστωτικό ή τέλοσπαντων κάποιου είδους έκπτωση. . .

ο ίδιος το κοιτάει λόγω εγγύησης. το Πλαίσιο έχει πιο πολλά καταστήματα ..

Δεν υπολείπεται ο 965 του Α10 και στα υπόλοιπα. Το αντίθετο μάλιστα. Το pc δεν θα κολλάει ούτε με διπύρηνο για τη χρήση που περιγράφεις.

Ωραία , θα του τα προτείνω αυτά και θα σας ενημερώσω αύριο για το αν είναι οκ ή θέλει κάτι επιπλέον

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.

Δημοσ.

ο ίδιος το κοιτάει λόγω εγγύησης. το Πλαίσιο έχει πιο πολλά καταστήματα ..

Δεν έχει καμία σημασία αυτό (Τα πολλά καταστήματα) . Εγγύηση δίνουν οι κατασκευαστές. Τα καταστήματα λειτουργούν σαν ενδιάμεσοι κρίκοι. Αν θέλεις πες του το και αυτό...H εγγύηση δεν αλλάζει είτε το πάρει από πλαίσιο είτε από το κατάστημα της γειτονιάς.

Δημοσ.

Δεν έχει καμία σημασία αυτό (Τα πολλά καταστήματα) . Εγγύηση δίνουν οι κατασκευαστές. Τα καταστήματα λειτουργούν σαν ενδιάμεσοι κρίκοι. Αν θέλεις πες του το και αυτό...H εγγύηση δεν αλλάζει είτε το πάρει από πλαίσιο είτε από το κατάστημα της γεοτονιάς.

ο ίδιος έχει σαν κοντινότερο κατάστημα ένα Πλαίσιο! Αυτός θεωρώ πως είναι ό λόγος.

Αλλά καθένας πάει σε αυτό που εμπιστεύεται. :-)

Δημοσ.

Επιστρέφω και πάλι, μου είπε ότι θα θελε με εξαπύρηνο amd το σύστημά του ή και παραπάνω και ας πάει μέχρι 600. ή μέχρι 500 με ενσωματωμένη γραφικών και αγοράζει κάποια στο μέλλον.

επίσης με ρώτησε αν μπορεί να πάρει κομμάτια από διαφορετικά καταστήματα και να τα δώσει σε κάποιο κατάστημα για να τα φτιάξει..

Γίνεται κάτι τέτοιο? αυτό θα με ενδιέφερε και μένα.

Δημοσ.

Καταρχην στο συστημα που ποσταρα εβαλα κατα λαθος 4GB μνημη αντι για 8GB. Επειτα ο φιλος σου τι να τον κανει τον 6-πυρηνο AMD? Γιατι για gaming καλη αγορα δεν ειναι. Νομιζω οτι δε ξερει τι τον συμφερει να αγορασει και τζαμπα παιδευομαστε και εμεις και εσυ...

Αν αυξησει το budget στα 600 πες του οτι τον συμφερει να κρατησει τον Phenom X4 ή τον Core i3 και να αγορασει καλύτερη καρτα γραφικων. Το να δωσει 500 ευρω χωρις να εχει παρει σοβαρη καρτα ειναι 500 πεταμενα ευρω αν ο σκοπος ειναι το gaming. Αν θελει σωνει και καλα πιο δυνατο επεξεργαστη ( σε αυτη την περιπτωση i5 και οχι FX 6xxx ή FX8xxx) να κανει υπομονη μεχρι να μαζεψει περισσοτερα χρηματα.

Δημοσ.

Καταρχην στο συστημα που ποσταρα εβαλα κατα λαθος 4GB μνημη αντι για 8GB. Επειτα ο φιλος σου τι να τον κανει τον 6-πυρηνο AMD? Γιατι για gaming καλη αγορα δεν ειναι. Νομιζω οτι δε ξερει τι τον συμφερει να αγορασει και τζαμπα παιδευομαστε και εμεις και εσυ...

Αν αυξησει το budget στα 600 πες του οτι τον συμφερει να κρατησει τον Phenom X4 ή τον Core i3 και να αγορασει καλύτερη καρτα γραφικων. Το να δωσει 500 ευρω χωρις να εχει παρει σοβαρη καρτα ειναι 500 πεταμενα ευρω αν ο σκοπος ειναι το gaming. Αν θελει σωνει και καλα πιο δυνατο επεξεργαστη ( σε αυτη την περιπτωση i5 και οχι FX 6xxx ή FX8xxx) να κανει υπομονη μεχρι να μαζεψει περισσοτερα χρηματα.

Για Gaming και γενική χρήση όπως μου έχει πει.

Ότι συστημα και να ειναι βαλε εναν SSD

έχει ήδη ssd οπότε βγαίνει λίγο φθηνότερο το σύστημα!

Δημοσ.

Μην μπλέξει με πλαίσιο. Απόψε μου ήρθε φίλος ο οποίος σε 5 λεπτά στο πλαίσιο αποφάσισαν ότι έχει κάει η μητρική... τώρα θα στο αφήσω στην κρίση σου αν είναι σοβαρό μαγαζί ή όχι(και έχω και άλλες ιστορίες να διηγηθώ).

Εγώ συμφωνώ με την σύνθεση της Σαύρας , αλλά από άλλο μαγαζί και μάλλον το visionstudio.

Αν και σίγουρα να αλλάξει κουτί και κάποια άλλα πράγματα αν πάει στο visionstudio.

Αυτά από εμένα.

Δημοσ.

Μην μπλέξει με πλαίσιο. Απόψε μου ήρθε φίλος ο οποίος σε 5 λεπτά στο πλαίσιο αποφάσισαν ότι έχει κάει η μητρική... τώρα θα στο αφήσω στην κρίση σου αν είναι σοβαρό μαγαζί ή όχι(και έχω και άλλες ιστορίες να διηγηθώ).

Εγώ συμφωνώ με την σύνθεση της Σαύρας , αλλά από άλλο μαγαζί και μάλλον το visionstudio.

Αν και σίγουρα να αλλάξει κουτί και κάποια άλλα πράγματα αν πάει στο visionstudio.

Αυτά από εμένα.

δεν έχει μεταφορικά το visionstudio? αν κάτι χαλάσει δεν πρέπει να το στείλει εκεί?

Δημοσ.

Ναι , αλλά τουλάχιστον δεν θα υποφέρεις από τους τεχνικαράδες /μαλακίες του πλαισίου.

Και πίστεψε με αν είναι να μπλέξει με εγγυήσεις μπλέκει και με τους κατασκευαστές κατευθείαν.

Αλλά όση πιθανότητα έχει να χαλάσει κάτι από το πλαίσιο τόσο Από το Visionstudio οπότε σκέψου το. Αν είναι να φτιάξεις πολύ καλύτερο πισί σε σχέση με το πλαίσιο πήγαινε Visionstudio (Που θα φτιάξεις).

Δημοσ.

Ναι , αλλά τουλάχιστον δεν θα υποφέρεις από τους τεχνικαράδες /μαλακίες του πλαισίου.

Και πίστεψε με αν είναι να μπλέξει με εγγυήσεις μπλέκει και με τους κατασκευαστές κατευθείαν.

Αλλά όση πιθανότητα έχει να χαλάσει κάτι από το πλαίσιο τόσο Από το Visionstudio οπότε σκέψου το. Αν είναι να φτιάξεις πολύ καλύτερο πισί σε σχέση με το πλαίσιο πήγαινε Visionstudio (Που θα φτιάξεις).

ο ίδιος βρίσκει άκρη εκεί αν χρειαστεί :P

Αν ήξερα να φτιάχνω pc θα του το φτιαχνα εγώ και από ξεχωριστά μαγαζιά, αλλά το φοβάμαι, και με πράγματα άλλου ακόμα χειρότερα!

Δημοσ.

Αν βρεί εκείνος άκρη οκι. A ναι ξέχασα , αν θα το συναρμολογήσει πλαίσιο άλλα +65.(Αν θυμάμαι καλά από την ταμπέλα που έχουνε μπροστά στο Service εκτός και αν αλλάξανε τα πράγματα λόγω κρίσης).

Κάποιος να μας διαφωτίσει γιατί μπορεί να λέω λαλακίες.

Δημοσ.

Αν βρεί εκείνος άκρη οκι. A ναι ξέχασα , αν θα το συναρμολογήσει πλαίσιο άλλα +65.(Αν θυμάμαι καλά από την ταμπέλα που έχουνε μπροστά στο Service εκτός και αν αλλάξανε τα πράγματα λόγω κρίσης).

Κάποιος να μας διαφωτίσει γιατί μπορεί να λέω λαλακίες.

μπορεί να το πήγαν και 70 :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...