Προς το περιεχόμενο

Όλοι οι φάκελοι ξαφνικά έγιναν "Read Only"...

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άνοιξα σήμερα το pc και το 1ο που έκανα ήταν να επεξεργαστώ μια εικόνα.

Όταν πήγα να την σώσω μου έβγαλε ένα μήνυμα πως δεν μπορώ γιατί ο φάκελος είναι "Read Only".

Πήγα να το κοιτάξω για να βεβαιωθώ και πράγματι έτσι ήταν.

Κοίταξα και άλλους φακέλους. Όλοι ήταν "Read Only". Και στους δύο σκηρούς (στα 2 χωρισμένοι και οι 2). Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί.

Γιατί συνέβει αυτό; Τί να κάνω; :( :?

Δημοσ.

Δεν ξέρω γιατί συνέβη αυτό.. αλλά το πιο απλό που μπορείς να κάνεις είναι να μαρκάρεις όλους τους φακέλους και να τους βγάλεις το Read-only.. αν ξαναεμφανιστεί το πρόβλημα, πες μας.. εδώ είμαστε :) μα να, βλέπω μια Cristina στο chat :)

Δημοσ.

Oh!!!

Τέτοια λέγε μου Ευθύμη...

Πως να τον απέκτησα; bbbrrrr :? :? :?

Τα κατεβάζω τώρα...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Για την ακρίβεια είναι μία δωρεάν εφαρμογή που ελέγχει όλους τους δίσκους τους συστήματος για worm-like virus και γενικά ιούς που είναι αρκετά επικίνδυνοι. Το προτείνω 100%.

Α..! Τα updates του (patterns) είναι δωρεάν!

Σε περίπτωση που βρει κάτι, Cristina, και σου εμφανίσει μύνημα λάθους (αδύναμη διαγραφή), τότε κάνε boot σε safe mode και ξανατρέξτο.

Εντάξει διαρκεί αρκετά η διαδικασία αυτή, αλλά τι άλλο να κάνεις.

Δημοσ.

Τελικά δεν βρήκε κάτι... 5 ώρες search!!!

Το πρόβλημα παραμένει όμως. :(

Μήπως καμιά άλλη ιδέα;

Δημοσ.

Δοκίμασε να κάνεις δεξί κλικ στον φάκελο , έπειτα ιδιότητες (properties)

και απενέργοποίησε το "μόνο για να ανάγνωση" (read-only).

Μήπως έκανες copy-paste κάποια αρχεία από κάποιο CD ? Γιατί τα αρχεία που είναι αποθηκευμένα σε CD είναι πάντα read-only ...

Δημοσ.
Άνοιξα σήμερα το pc και το 1ο που έκανα ήταν να επεξεργαστώ μια εικόνα.

Όταν πήγα να την σώσω μου έβγαλε ένα μήνυμα πως δεν μπορώ γιατί ο φάκελος είναι "Read Only".

Πήγα να το κοιτάξω για να βεβαιωθώ και πράγματι έτσι ήταν.

Κοίταξα και άλλους φακέλους. Όλοι ήταν "Read Only". Και στους δύο σκηρούς (στα 2 χωρισμένοι και οι 2). Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί.

Γιατί συνέβει αυτό; Τί να κάνω; :( :?

Δημοσ.

sto root tou diskou:

ctrl+A

alt+del (properties)

vgale to read-only

An xanaemfanistei to idio "fainomeno" tote ipraxei provlima.....

Exeis Win98??? (to eixa pathei kai ego auto mia fora alla mono ston disko me ta windows 98 tote...)

Δημοσ.

Έχω κάνει επαναφορά και δεν λύθηκε το πρόβλημα.

Αυτό που μου προτείνεις Dvs, το σκέφτηκα, αλλά μόλις ήμουν έτοιμη να το κάνω, σκέφτηκα πως έτσι, πιθανόν να υπάρξει πρόβλημα με κάποια αρχεία συστήματος τα οποία πρέπει να είναι read-only και μετά γίνει τίποτα χειρότερο.

Γι αυτό και δεν το έκανα. Πέραν τούτου, είναι απορίας άξιον, το πως και το γιατί.

Έχω XP pro gr.

Να πω πως, φαίνονται όλα read-only από τα XP.

Δεν έχω δοκιμάσει να μπω από τα ME για να δω από εκεί τι παίζεται.

Δημοσ.

να ρωτησω κατι σχετικα ασχετο?

εχω και γω xp pro gr. ολοι οι φακελοι, ακομα και αυτοι που εχω φτιαξει εγω, εχουν στις ιδιοτητες πρασινισμενο μονο το read-only, χωρις ναναι τικαρισμενο. τι σημαινει αυτο?

(σημ.: δεν εχω προβλημα επεξεργασιας αρχειων)

Δημοσ.

Δοκίμασε να μπεις σαν administrator και δες μια τα properties των σκληρών δίσκων μήπως και από έκει διορθώσεις το πρόβλημα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...