evoracing Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα... Μπορεί να μου πει κάποιος βήμα βήμα (γιατί το τονίζω είμαι άσχετος σε router) για να κάνω Firmware Update στο Thomson TG585v7... Ευχαριστώ Το Firmware που έχω τώρα είναι 7.4.2.7
poulinos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 a.κατεβαζεις τον wizard. http://leoforeia.gr/thomson/Thomson_Firmware_Compilation/Upgrade_Wizards/Windows/UPG_Wizard_2010.zip b.κατεβαζεις το firmware http://leoforeia.gr/thomson/Thomson_Firmware_Compilation/Firmwares/TG585v7/R826/Generic/ZZ5YAA8.265.bli συνδεεις το ρουτερ με καλωδιο. τρεχεις το wizard.κανεις browse το firmware.το περναει και εισαι οκ.προληπτικα μετα το Update κανε ενα hard reset και ξανασεταρε το το ρουτερ αν και λογικα θα στο κανει Hard reset κατα καποιο τροπο μονο του.δυσκολο να σου κρατησει τις ρυθμισεις.
evoracing Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Στο Wizard μου βγάζει αυτό Μπορείς να μου πεις και τα βήματα μετά για να ξανά συνδέσω το δίκτυο?
poulinos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Στο Wizard μου βγάζει αυτό Μπορείς να μου πεις και τα βήματα μετά για να ξανά συνδέσω το δίκτυο? α. πηγαινε εδω http://leoforeia.gr/thomson/Thomson_Firmware_Compilation/Upgrade_Wizards/ μετα windows μετα το wizard 2010 μετα οταν τελειωσουν τα παντα πας 192.168.1.254 μετα broadband connection Μετα internet services. βαζεις το Username και το Password και πατας connect. και εισαι ετοιμος.αν θες φτιαχνεις και το wireless απο το Home network και για το firmware. http://leoforeia.gr/thomson/Thomson_Firmware_Compilation/Firmwares/TG585v7/R826/ εδω και μετα generic και μετα το αρχειο που εχει μεσα.
evoracing Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Οκ το Firmware το βρήκα Τρέχω το Wizard και μου βγάζει αυτό το παράθυρο πηγαινω Upgrade your Thomson Gateway και μου ζητάει user name και pass βάζω το user name που μου έδωσαν *********[email protected] (το βάζω και χωρίς @forthnet.gr) βάζω και το pass αλλά μου το βγάζει λάθος...
poulinos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 καντο hard reset πριν κανεις to update.απο το μικρο κουμπακι.οταν ειναι ανοιχτο το ρουτερ το πατας για 4-5 seconds μεχρι να σβησουν ολα και το αφηνεις.μετα δεν θα σου ζηταει κωδικο.θα κανεις το update και μετα απλα θα το ξανασεταρεις δηλαδη να βαλεις Username/password και να φτιαξεις το wireless
evoracing Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Πληροφοριακά το firmware update ανεβάζει ταχύτητες και το κάνει ποιο ¨ γαϊδούρι"??
poulinos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 αναλογα.μπορει να τυχει να ειναι πιο σταθερο μπορει να ανεβασει ταχυτητα μπορει τιποτα απο ολα αυτα μπορει σε σπανιες περιπτωσεις να τα κανει χειροτερα. στο thomson τα πιο νεα firmware συνηθως διορθωνουν οσο εχω παρατηρησει και το θεμα που το router οταν ζοριζεται τραβαει reboot.με πιο παλιο firmware ειχα κατι τετοια θεματα ενω με τα πιο νεα ειναι πιο stable Η κατασταση.γενικα δεν μου εχει βγει ποτε σε κακο οσο μπορω να θυμηθω ενα firmware update.οποτε οταν παιρνω κατι παντα το κανω Update ειτε ειναι mobo ειτε κινητο ειτε router Κτλ.και ανα διαστηματα κοιταω να δω αν εχει βγει και πιο καινουριο firmware ξανα.
evoracing Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Στα router ΖΤΕ (γενικώς είναι καλά?) που θα βρω firmware και ότι άλλο χρειάζεται? Κάθε πότε βγαίνει νέο firmware?
poulinos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 zte= λιγο αστα να πανε.firmwares βρισκεις στο site Του κατασκευαστη συνηθως.εξαιρεση ειναι τα Thomson που η thomson δεν τα δινει στο κοινο οποτε οτι βρεις το βρισκεις σε τριτο site.δεν υπαρχει καθε ποτε βγαινει.αναλογα πολλα.αναλογα αν χρειαζεται αν ειναι παλιο μοντελο αν εχει bugs αν η εταιρεια ασχολειται κτλ.μπορει να δεις και 2 firmware σε ενα μηνα και μετα για 3 χρονια να μην δεις τιποτα.
Physics_Rulez Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Poulinos αυτό το firmware προτείνεις (ακόμα) για το συγκεκριμένο router? Έχω βρει ένα και στο site της forthnet το οποίο πρέπει να είναι λίγο πιο καινούργιο, αλλά λέω μήπως εκείνο είναι tweaked μόνο για το δίκτυο της forthnet..
poulinos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Poulinos αυτό το firmware προτείνεις (ακόμα) για το συγκεκριμένο router? Έχω βρει ένα και στο site της forthnet το οποίο πρέπει να είναι λίγο πιο καινούργιο, αλλά λέω μήπως εκείνο είναι tweaked μόνο για το δίκτυο της forthnet.. οποιος θες απο τα 2.εγω προτιμω το Generic αν και το custom της forthnet Για το v7 δεν εχει τιποτα παραξενες customies να το πω απλα.παιζει σαν το generic.και Cli εχεις και τα παντα. 1
Physics_Rulez Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Θα βάλω αυτό που έδωσες τότε. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα