DAZ Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Ρε παιδια κατι που εχω παρατηρηση στο Iphone ενω βγαζει γαματες φοτογραφιες οταν τις περναω στο pc χαλανε κατευθιαν φενουνται πιξελ κτλ. οσο ομως ειναι στο κινητο ειναι πολυ καλες με καλη αναλυση τι παιζει?
DAZ Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Πως τις περνας στο pc? Με μια εφαρμογή μέσω ιντερνετ Sent from my iPhone using Insomnia
TEOKOS Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Σύνδεσε το usb καλώδιο του φορτιστή σου στο pc,και μόλις εμφανιστεί το κουτάκι AutoPlay στην οθόνη σου πήγαινε : Open device to view files-Internal Storage-DCIM-και άνοιξε τον επόμενο φάκελο.Πάρε τις φωτογραφίες σου με copy-paste από εκει
basilis5 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 μηπως απλα σε ξεγελαει το οτι ειναι πολυ μικρη η οθονη του τηλ σου;
disqualified Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 μηπως απλα σε ξεγελαει το οτι ειναι πολυ μικρη η οθονη του τηλ σου; Ακριβως αυτο, απομακρυνσου λιγο απο τον υπολογιστη να δεις πως θα φτιαξουν 1
GothmogGr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Ακριβως αυτο' date=' απομακρυνσου λιγο απο τον υπολογιστη να δεις πως θα φτιαξουν[/quote'] Χαχαχα ελιωσα με αυτη την απαντηση! Μπορει να κανω και λαθος αλλα αν θυμαμαι καλα τα 4 και 4s με καποια εκδοση του ios ειχαν ακριβως αυτο το προβλημα κατα την μεταφορα των φωτογραφιων απο το κιν στο pc!
DAZ Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Και εγώ αυτό νομίζω ότι κάτι πεζει κατα την μεταφορά... Αλλά και αυτό με την οθόνη νομίζω πως πεζει ρόλο... Sent from my iPhone using Insomnia
TEOKOS Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 1) Από 4,1,1 μέχρι την 5,1,1 δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την μεταφορά των φώτο από 4,4s στο pc με καλώδιο. 2) Παιδιά θα μας πάρουν με τις παντόφλες Tι πρόβλημα να παίζει με τις μεγάλες οθόνες των pc? To 4s τραβάει φώτο 8 megapixel όπερ 3456x2304 pixels.Πόση είναι η ανάλυση μιας οθόνης pc 1920Χ1080? Παραπάνω? 1
DAZ Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δεν παιζει δηλαδι κατι τετοιο με την οθονη εεε? Οποτε σαν να μην εγραψα τιποτα ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ... Κατι αλλο εχω το ios 6 μπορω να εγκαταστησω 5,1,1 και πως?(μηπος να ανοιξω καινουργιο θεμα?)
DAZ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Ρε μαγκες δεν μπορω να ανεβασω φωτογραφια....
GothmogGr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Ρε μαγκες δεν μπορω να ανεβασω φωτογραφια.... Γιατί?
DAZ Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Ρε μαγκες ξερω θα μου πειτε τωρα το θυμηθηκες αλλα αν θετε να βοηθησετε βοηθηστε..... Προσπαθω να ανεβασω φωτο γραφια και την κανω μετακινηση απο τον φακελο εδω σαν απαντηση και μου βγαζει σφαλμα το μυνημα ειναι πολυ μικρο....Επισης προσπαθησα απο πανω που μου εχει το εικονιδιο για να ανεβασω φωτο αλλα θελει να βαλω url what is this????
Antwni Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Σου βγάζει σφάλμα οτι το μήνυμα είναι πολυ μικρό γιατί δεν έγγραψες τίποτα στο κείμενο... Γράψε ξερω γω ''φωτο'' και ποσταρε την...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα