simplemind79 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 σκέφτομαι για αυτη τη καρτα για crisis 3 http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=32696&cat=5 διαθετω μεχρι 220 ευρω έχετε να προτεινετε κατι άλλο ?
XMorsX Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 σκέφτομαι για αυτη τη καρτα για crisis 3 http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=32696&cat=5 διαθετω μεχρι 220 ευρω έχετε να προτεινετε κατι άλλο ? Φυσικα. 7870 Tahiti LE: http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?SearchFor=VTX3D%20Radeon%20HD%207870%20Black%20Edition%202G%CE%92%20(1A1-G00155800G)
GIOVINCO Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Το χειρότερο που μπορούσες δηλαδή. Κλειδωμένο Νεκρό Υπερκοστολογημένο Αδύναμο για το κλειδωμενο το ειπα εξαρχης οτι δεν παιζει να κανω overclocking. τα υπολοιπα οκ τα εβγαλες απο μεσα σου αλλα ειναι πιπες.
giorgos 42 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 για το κλειδωμενο το ειπα εξαρχης οτι δεν παιζει να κανω overclocking. τα υπολοιπα οκ τα εβγαλες απο μεσα σου αλλα ειναι πιπες. AM3+ μητρική δίνει 5X SATA III και 1X E-SATA III + 4X USB III ενώ στην τιμή των 70€ βρίσκεις μητρική με 2X 8 LANES για crossfire ! Ταυτόχρονα η μητρική αυτή αλλά και ο επεξεργαστής μπορούν να κλοκαριστούν άνετα μόνο μέσω ενός πολλαπλασιαστή, αυξάνοντας την μακροζωία του συστήματος !!!! Από την άλλη παίρνεις 1ή 2 sata III στην ίδια τιμή 2 ή 4 usb III και καμιά δυνατότητα κλοκαρίσματος και crossfire ... Και οι επιδόσεις σε νέες μηχανές γραφικών όπου θα στήνονται όλα τα games από εδώ και πέρα ... Τ δυπήρηνα είναι στον απόπατο ... Αρα μόνο ΠΙΠΕΣ δεν λέω .... Και μιλάμε για προιόντα στην ίδια τιμή ! Ενας διπύρηνος θα είχε σήμερα νόημα μόνο για να κάνεις υψηλότερο overclock από έναν πολυπήρηνο και να πετύχεις λίγο καλύτερες επιδόσεις από τον αντίστοιχο πολυπύρηνο σε μονονυματικές εφαρμογές ! Από την στιγμή που παίρνεις κλειδωμένο δεν έχει κανένα νόημα σαν αγορά ! Ξεστοκάρισμα στην Intelα έκανες και με τιμές πολύ υψηλές για αυτό που δίνουν τα προιόντα στην πραγματικότητα. 1
GIOVINCO Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Ρε φιλε καθεσαι και μου κοτσαρεις τωρα ολες αυτες τις φωτογραφιες για ποιο λογο? πρωτον τα ξερω ολα αυτα με ενημερωσαν τα αλλα παιδια και ψαχτηκα κι εγω πολυ σε ξενα φορουμ ΠΡΙΝ την αγορα μου σε αντιθεση με εσενα που ενημερωνεις ΜΕΤΑ....... δευτερον μου γραφεις για μητρικη 70 ευρω με 8 lines crossfire. Αν ειχα ποτε σκοπο να κανω τετοιο crossfire πιστευεις οτι θα εγραφα εδω μεσα για μπατζετ 150 ευρω? και τι να τα κανω τα 5 σατα3? ενα ηθελα για τον SSD, και το εχω. τριτον αντε παλι με το overclocking και το κλειδωμενο. τεταρτον για τον 6300 οπως ειπα νωριτερα αν δεν ειχα προβλημα για τα 20 ευρω παραπανω που κοστιζει δεν θα ειχα και για τα 50 παραπανω που κοστιζει ο τετραπυρηνος ο intel ωστε αφου δινω που δινω 1/3 μισθου να παρω αυτο που θελω ασχετως benchmark. πεμπτον ειπες : νεκρο : δηλαδη? ασχολιαστο...απλα το κοτσαρες ως ατακα για να τονισεις το σκεπτικο σου αδυναμο και υπερκοστολογημενο : πως γινεται να ειναι αδυναμη (και υπερκοστολογημενη οταν κοστιζει 110 ευρω) μια CPU που παιζει ΟΛΑ τα παιχνιδια σε ultra (αν εχεις φοβερη gpu και εκτος απο Multiplayer που δεν εχω παιξει ποτε στη ζωη μου)? θα μπορουσες πολυ απλα να πεις οτι φιλε αν επαιρνες AMD θα ησουν σημαντικα καλυτερος (βαση τιμης κυριως και ΙΣΩΣ βαση μελλοντικων παιχνιδιων...ΙΣΩΣ) με λιγα περισσοτερα λεφτα. Θα το δεχομουνα και αν διαβαζες το τοπικ θα καταλαβαινες πως το γνωριζω ηδη. Οι χαρακτηρισμοι που πεταξες ε ειναι πιπες φιλος. Σορρυ κιολας
giorgos 42 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δεν ήξερα να κλείνω 8-ωρο περιμένοντας να σε ενημερώσω ... Νεκρό είναι ένα socket στο οποίο δεν προβλέπεται να βγούν μελλοντικής τεχνολογίας επεξεργαστές ! Τι να σχολιάσεις, αφού οι πάντες γνωρίζουν πως το S1155 είναι είδη νεκρό και έρχεται σε 90 ημέρες το 1150 ... Κάθε πράγμα στην ζωή ορίζεται ως καλό η κακό βάση αυτού που έχει να ανταγωνιστεί σε συνάρτηση με το πόσα σου ζητά για να το αποκτήσεις ! Συμπερασματικά ο τίτλος της καλής και κακής αγοράς έρχεται από αυτό ακριβώς το σκεπτικό και από κανένα άλλο ! Βάση λοιπόν του κόστους αυτών που αγόρασες και των υπόλοιπων προιόντων που κυκλοφορούν στην αγορά, η αγορά που έκανες είναι κακή αγορά. Δεν έχω να σου πω τίποτε άλλο. Αν το γνώριζες εκ των προταίρων και παρόλα αυτά προχώρησες τι να πω.
f1vettel Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Το χειρότερο που μπορούσες δηλαδή. Νεκρό Aραγε ποσοι νεκροφιλοι να υπαρχουν? Και εγω βρισκω λαθος την επιλογη του i3 αλλα αστον,αυτος θα χασει! Καλοδουλευτα οπως και να χει.
GIOVINCO Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 ειρωνια ο αλλος σε καποιον που δεν τον ξερει το "καλοδουλευτα" δεν κρυβει τον κομπλεξισμο σου giorgos42 δεν το συνεχιζω. εγω δεν ειμαι fanboy σαν κι εσενα. απλα ειχα θεματα στο παρελθον με τους amd και τους αποφευγω. τιποτα λιγοτερο/περισσοτερο κακη αγορα, οκ οτι πεις.
I'm Buying Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Το χειρότερο που μπορούσες δηλαδή. Κλειδωμένο Νεκρό Υπερκοστολογημένο Αδύναμο Οτι ναναι ο καθενας!! Αν θες να απαντησεις κατι, τουλαχιστον διαβασε 2 αραδες απτο thread. Το παιδι τονισε οτι ΔΕΝ ΠΕΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ overclock. Επισης, για OC δεν φτανει να θες, χρειαζονται και μια 40αρα για cooler και mobo της προκοπης. Καπισι? Επισης, και με κλειδωμενο multiplier, ποιος σου ειπε οτι δεν σηκωνει OC? Ελα και πεισε τον αδερφο μου οτι ο i5 760 του που τον τρεχει στα 4.1 ghz δεν clockari....ημαρτον ορισμενοι Επισης, αν ακομα δεν το καταλαβες, στο ιδιο socket μπαινει ο i7 3770k...οταν σε 2 χρονια θελει νεα CPU παει και τον περνει. Οποτε, ασχετα αν ειναι νεκρο η οχι, ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ? Ημαρτον για αλλη μια φορα Υπερκοστολογημενο? Really? O FX6300 που ειναι εκτος των αλλων ΚΑΙ ακριβοτερος, τι ειναι? Ναι, στις multithreaded εφαρμογες παει καλυτερα. Διαβασες να θελει κατι τετοιο? Το παιδι ζηταει κατι να πεζει ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. Ε εκει ο i3 τον παταει τον FX6300 για πλακα. Απτο test που κανανε στο anandtech, απτα 11 general benches (sysmark / 3d rendering / 7-zip κτλπα) απτις 11 μετρησεις στις 9 ο i3 ηταν μπροστα. Στα games η ηταν μπροστα η απλα τιγκαραν και οι 2 την καρτα γραφικων (7970) οποτε βγαιναν ισοπαλοι (με 0.1-0.5 fps διαφορα). Οποτε, τι σκατα αδυναμο και υπερκοστολογημενο μου λες??
Millennium Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Ο 6300 είναι overall καλύτερος από πολλές απόψεις.Οι i3 έχουν αρχίσει να χάνουν τη δυναμική τους σε σύγχρονα παιχνίδια και ώπου το HT δεν αξιοποιείται τόσο.
I'm Buying Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 AM3+ μητρική δίνει 5X SATA III και 1X E-SATA III + 4X USB III ενώ στην τιμή των 70€ βρίσκεις μητρική με 2X 8 LANES για crossfire ! Ταυτόχρονα η μητρική αυτή αλλά και ο επεξεργαστής μπορούν να κλοκαριστούν άνετα μόνο μέσω ενός πολλαπλασιαστή, αυξάνοντας την μακροζωία του συστήματος !!!! Από την άλλη παίρνεις 1ή 2 sata III στην ίδια τιμή 2 ή 4 usb III και καμιά δυνατότητα κλοκαρίσματος και crossfire ... Και για πες μου γιατι θελω να γελασω λιγο...ποσες sataIII και ποσες USBIII συσκευες εχεις στο PC σου? 1? 2? Καμια? Οτι ναναι λεμε.... Και οι επιδόσεις σε νέες μηχανές γραφικών όπου θα στήνονται όλα τα games από εδώ και πέρα ... Τα δυπήρηνα είναι στον απόπατο ... Εχω και γω καμια 10αρια φωτο (σε επιδοσεις σε νεες μηχανες γραφικων οπου θα στηνονται ολα τα games οπως λες) που ο i3 2100 (ο οποιος ειναι αρκετα χειροτερος απτον 3220 που εχει το παιδι) ειναι μπροστα απτον 6300!! Γραψε i3 στο forum του anandtech και θα βρεις πολλα. Ελεος ορισμενοι ετσι? Αρα μόνο ΠΙΠΕΣ δεν λέω .... Και μιλάμε για προιόντα στην ίδια τιμή ! Οχι φιλε μου, δεν ειναι στην ιδια τιμη. Ο i3 ειναι περι τα 15 εως 20 ευρω φτηνοτερος. Ενας διπύρηνος θα είχε σήμερα νόημα μόνο για να κάνεις υψηλότερο overclock από έναν πολυπήρηνο και να πετύχεις λίγο καλύτερες επιδόσεις από τον αντίστοιχο πολυπύρηνο σε μονονυματικές εφαρμογές ! Από την στιγμή που παίρνεις κλειδωμένο δεν έχει κανένα νόημα σαν αγορά ! Ξεστοκάρισμα στην Intelα έκανες και με τιμές πολύ υψηλές για αυτό που δίνουν τα προιόντα στην πραγματικότητα. Ξεστοκαρισμα και στους i5 ε? Οι οποιοι ολος τυχαιος σκιζουν σε ολα τα benchmarks τους FX... Ο 6300 είναι overall καλύτερος από πολλές απόψεις.Οι i3 έχουν αρχίσει να χάνουν τη δυναμική τους σε σύγχρονα παιχνίδια και ώπου το HT δεν αξιοποιείται τόσο. Δεν θα διαφωνησω. Αλλα το βασικοτερο ειναι οτι οταν πεζεις με περιορισμενο budget, τα 20 ευρω πανω μετρανε και ΔΕΝ αξιζουν τη διαφορα. Εγω πριν μια βδομαδα με ενα συνολο 150 ευρω επρεπε να αγορασω CPU + Mobo + Ram και ξερω πως ειναι η φαση, οταν εχεις μετρημενα κουκια ζυγιζεις και βλεπεις. Ασε που οπως προειπα, στα ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ο 6300 ΔΕΝ ειναι overall καλυτερος απτον i3 σε καμια περιπτωση. Και αν ειναι να του την πω για κατι θα του την πω που δεν ψωνισε τον x4 965 που Ειναι φτηνοτερος και εξισου γρηγορος (αν οχι ακομα περισσοτερο), και δινοντας τα ρεστα σε καλυτερη gpu θα ειχε καλυτερα αποτελεσματα στα παιχνιδια που τον καινε. Τεσπα τωρα η αγορα εγινε, και οπως και να χει δεν τη θεωρω καθολου μα καθολου κακη. Καθαρα απο αποψη gaming ο i3 ειναι τρελο value for money , και οποιος λεει το αντιθετο δεν ξερει τι του γινεται 1
XMorsX Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Καλο θα ηταν να σταματησετε να ποσταρετε. Ο ΤS εκανε τις αγορες του, δεν εχει νοημα πλεον. Και ακουγονται και πολλες ανακριβιες με φανατισμενο τονο κιολας σαν και αυτες: Ξεστοκαρισμα και στους i5 ε? Οι οποιοι ολος τυχαιος σκιζουν σε ολα τα benchmarks τους FX... Σαν ολυμπιακος - παναθηναικος ενα πραμα.
I'm Buying Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Καλο θα ηταν να σταματησετε να ποσταρετε. Ο ΤS εκανε τις αγορες του, δεν εχει νοημα πλεον. Και ακουγονται και πολλες ανακριβιες με φανατισμενο τονο κιολας σαν και αυτες: Σαν ολυμπιακος - παναθηναικος ενα πραμα. Η αληθεια ειναι οτι δεν ειμαι intelas, του απεχθανομαι. Αλλα οταν ο αλλος παει και γραφει αηδιες για τις οποιες μερικοι πληρωνουν με τα ωραια λεφτουδακια τους... ε ελεος. Με τις μητρικες με τις 15 sata III τις 10 usb3 και 8way crossfire στα 70 ευρω...ημαρτον παω να τσιμπησω 2
Millennium Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 XMorsX Έλα ντε άσε που είχε ολυμπιακό-αεκ σήμερα κιόλας. Οι i3 όσο περνάει ο καιρός θα χάνουν όλο και πιο πολύ το νόημα τους κατά τη γνώμη μου.
I'm Buying Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 XMorsX Έλα ντε άσε που είχε ολυμπιακό-αεκ σήμερα κιόλας. Οι i3 όσο περνάει ο καιρός θα χάνουν όλο και πιο πολύ το νόημα τους κατά τη γνώμη μου. Μαζι σου. Οταν ομως φτασει στο σημειο πλεον να θεωρειτε κακη αγορα το παιδι θα εχει ηδη αγορασει αλλο pc. Εκτος αν πιστευεις οτι ολα τα games του 2013 θα ειναι optimized για 6πυρηνα και 8πυρηνα. Αυτο προβλεπεται απο 14 και μετα, λογω PS4 / X720. Αρα εχει ακομα ανετα 2 χρονια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα