Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το ξερω οτι και η 650 και η 550 ειναι πολυ κατωτερες αλλα ειναι και πολυ φθηνοτερες :)

Δηλαδη στο υπαρχον συστημα αν βαλω την 550 ti δεν θα δω διαφορα?

Το ξερω οτι ειναι βαρια τα παιχνιδια αλλα εδω τα παιζω με την 9800GT 512.

Οκ τωρα βλεπω τα benchmark και καταλαβαινω τι θελετε να πειτε.

η 7850 με 50 ευρω παραπανω ειναι περιπου ΔΥΟ φορες γρηγοροτερη απο την 550 ti.

το μπατζετ πολυ περιορισμενο ομως ρε πστ

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπον εχω 120 ευρω το πολυ για την καρτα μονο την οποια και θα παρω το πολυ μεχρι αυριο για να μην τα φαω :P

Αρα παω σε 7770;

Η MSI ειναι καλο brand η θα τρεχω μετα απο λιγο για καινουριο cooler οπως με τη Gainward?

Θυμιζω εχω E5300 επεξεργαστη.

Μηπως υπαρχει κατι φθηνοτερο αλλα πιο ταιριαστο;

Δημοσ.

Οχι, η 7770 ειναι η καλυτερη επιλογη σου. Περα απο την MSI δες και αυτην την Asus: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=29896&cat=5

Ειναι TOP εκδοση, δηλαδη εχει υψηλοτερους χρονισμους απο την reference. Γενικα οι TOP εκδόσεις ειναι αρκετα δυνατοτερες απο τις reference.  Δεν περιμενω βεβαια καμια φοβερη διαφορα αναμεσα στις διαφορες 7770, εντουτις η συγκεκριμενη Asus πρεπει να ειναι η δυνατοτερη καρτα που αγοραζεις με αυτα τα χρηματα. Προσφερεται και σε αρκετα λογικη τιμη.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πηρα την MSI την stock τελικα γιατι 1 χρονος παραπανω εγγυηση ειναι πολυ για να παρω την Saphire OC.

Ηδη βλεπω απογειωση στο Far Cry 3.

Απο εκει που το επαιζα 1080p Low textures και ολα τα αλλα medium τωρα το παιζω ολα High και DX 11.

Νερακι και ακομα δεν εχω δοκιμασει πιο ψηλα.

Να μπορουμε ρε πστ να ευχαριστηθουμε αξιοπρεπως το Bioshock που ερχεται......

edit : Και Very High νερακι, και Ultra ανετα......

Επεξ/σία από GIOVINCO
  • Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Υπαρχει καποιο σετακι μητρικη - επεξεργαστης - μνημη με 150 ευρω που να αξιζει να αλλαξω τον ταπεινο dual core μου?

Και οταν λεω να αξιζει εννοω πως με αυτον και την 7770 που εβαλα παιζω νερακι το Tomb Raider πχ σε High και σε αναλυση 1920χ1080. Θα αξιζει λοιπον αν ειναι να δω μεγαλη διαφορα σε αυτο το παιχνιδι αλλα και σε οσα ερχονται...

Καποια σετακια που βλεπω...

1. AMD Phenom 965 100 (CPU Bench : 4,336)

MSI 760 GA-P43 FX 65

Corsair 4GB 1600 27

ΣΥΝΟΛΟ 190

2. AMD A6 X4 3650 84 (CPU Bench : 3,335)

Gigabyte 78LMT-S2P 44

Corsair 4GB 1600 27

ΣΥΝΟΛΟ 157

3. Intel Core i3 3220 115 (CPU Bench : 4,287)

Gigabyte H61M 47

Corsair 4GB 1600 27

ΣΥΝΟΛΟ 190

***Η μητρικη θελω να εχει πανω το λιγοτερο 5 SATA (ειτε ολες ΙΙ ειτε μια ΙΙΙ και τεσσερεις ΙΙ)

***μαρκα μητρικης η MSI ή Gigabyte ή ASUS

Δημοσ.

Δεν θελω Asrock μητρικη φιλε εχω ασχημη εμπειρια :)

Η ερωτηση μου στην ουσια ειναι 965? 3220? ή καποιον αλλο?

και αν αξιζει η αλλαγη απο dual core 2.6

με βαση το μελλον παντα γιατι τωρα τον αλλαζω αρα για 2 τουλαχιστον χρονια θα εχω αυτον!

χρηση : παιχνιδια, εχοντας παντα κατα νου πως με το μπατζετ μου δεν μπορω να εχω high end επιδοσεις...

Δημοσ.

Οποιον και να παρεις απο τους δυο θα δεις διαφορα. Πιο future-proof λυση ειναι ο 6300 και στον συστηνω αν μπορεις να τον φτασεις οικονομικα.

Αν θες Gigabyte πας εδω: http://www.skroutz.gr/s/350978/Gigabyte-GA-970A-UD3.html

Αν δεν μπορεις να πας στον 6300, πας στον 965 με την παραπανω μητρικη και τον κανεις και OC.

• Like 3
Δημοσ.
  Στις 8/3/2013 στις 12:14 ΜΜ, GIOVINCO είπε

για τον 965 ψαχνω μητρικη με ΑΜ3 σοκετ η δουλευει και σε ΑΜ3+ ???

ΑM3+ ψαχνεις. Και βασικα πρεπει να κατασταλαξεις στην παραπανω της Gigabyte, εκτος και αν κοιτας και σε εξωτερικο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...