zeniath Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 άμεσα διαθέσιμα ή 3-5 μέρες. από τότε μου λένε ότι ένα εξάρτημα είχε γίνει λάθος και θέλει παραγγελία κλπ κλπ αλλά όπως και να κάνεις 22+ μέρες για παραλαβή ενός εξαρτήματος;; Από amazon να το πάρεις σε μια βδομάδα έχεις τα πάντα όχι σε 22+ μέρες
Silok Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 όταν το παρήγγειλες σε τι κατάσταση υποτίθεται πως ήταν..?? Αποσύνθεσης όπως και το κατάστημα 1
nikolasR200 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Αποσύνθεσης όπως και το κατάστημα πράγματι, τι γίνεται με αυτό? πόσο καιρό ακούω για τα προβλήματά του αλλά ακόμα (ευτυχώς υποθέτω) συνεχίζει κανονικά τη δραστηριότητά του..
zeniath Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 έχει μειώσει πολύ την ποικιλία πάντως στα προϊόντα του, όπως και όλα τα καταστήματα στην Ελλάδα, τώρα δε νομίζω να μου λένε μπαρούφες, απλά είχαν κάνει βλακεία και δεν είχαν ανανεώσει το site τους. Πλέον τα full tower κουτιά (τα περισσότερα) τα λέει "κατόπιν παραγγελίας" δεν λέει καν μέρες
agent_smith Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Από επικοινωνία μου με κατάστημα πληροφορικής που βάζει "άμεσα διαθέσιμο" στο Site αλλά αν τους καλέσεις σου λένε ότι θα γίνει παραγγελία και θα πάει στο κατάστημα τους μετά τις 16:00μμ. Θέλω να παραγγείλω μια ψήκτρα, καλώ το κατάστημα και μου λέει ο υπάλληλος τους ότι θα πάει μετά τις 16:00μμ εκεί και θα με καλέσουν να πάω να την παραλάβω. Το απόγευμα καμία ενημέρωση, την άλλη μέρα το πρωί πάω και την αγοράζω από αλλού χωρίς να ακυρώσω. Μετά από 2 ημέρες με καλούνε να πάω να την παραλάβω και λέω το εξής "Είμαι άμεσα διαθέσιμος να την παραλάβω απλά θα σας καλέσω εγώ όταν είμαι έτοιμος να περάσω". Ε μετά από αυτό δεν με ξανά ενόχλησαν να την παραλάβω, μάλλον το πιάσανε το υπονοούμενο χα χα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα