mandos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 όταν τα ME πουλούσαν σαν τα καστάνα η MAC είχε μακράν το καλύτερο σετ (hardware/software), την εποχή που τα scsi ήταν όνειρο για τα ME τα Apple τα είχαν. Νομίζω οι περισσότεροι στο χώρο θα συμφωνήσουν. Πουλήσαν τότε τα mac? Όχι, ξέρεις γιατί? Γιατί δεν είχαν Intel και ο κόσμος ήθελε Intel. Δεν είχε σημασία αν ήταν καλύτερο ή όχι, αυτό ήθελαν. Τώρα που η καλύτερη λύση δεν είναι τα mac, πουλάνε. Γιατί? Γιατί ο κόσμος θέλει mac. Δεν έχει σημασία το εξαιρετικό προϊόν, τα πάντα μας τα πουλάνε για πλάκα. Και επειδή και εγώ θύμα είμαι: το surface το θέλω! 1
personGR Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 "People want to consume ....their mail" (και άρχισε να τα μασάει) Παίζει να ήταν η πιο ψεύτικη "μίνι"-συνέντευξη που έχει δοθεί από IT executive.
Haldol Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Πουλήσαν τότε τα mac? Όχι, ξέρεις γιατί? Γιατί δεν είχαν Intel και ο κόσμος ήθελε Intel. Δεν είχε σημασία αν ήταν καλύτερο ή όχι, αυτό ήθελαν. Έστω ότι έφταιγε αυτό για τις χαμηλές πωλήσεις των Mac τότε (αν και δε το θεωρώ λόγο). Τι σημαίνει ότι ο κόσμος ήθελε κάτι που δε παρείχε το προϊόν; Σωστά... ότι δεν ήταν καλό! Άρα πως να πουλήσει αν δεν ικανοποιεί τις ανάγκες των αγοραστών; Τώρα που η καλύτερη λύση δεν είναι τα mac, πουλάνε. Γιατί? Γιατί ο κόσμος θέλει mac. Πως ακριβώς πουλάνε; Πάλι ελάχιστοι παίρνουν Mac. Μη μπερδεύεις τους Mac με τα iPhone / iPad. Το τι είναι καλό έχει να κάνει με τις ανάγκες του κόσμου. Όπως ακριβώς και με την Coca-Cola. Μπορεί να μην κάνει καλό το να την πίνεις, αλλά αρέσει στον κόσμο. Άρα σαν προϊόν είναι καλό. Το ίδιο ισχύει και με το iPad. Το ίδιο θα ισχύσει (λογικά) και με το Surface. Εάν το θέλει ο κόσμος, θα πουλήσει.
mandos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Αρά συμφωνούμε ότι το πρόβλημα δεν είναι η απουσιά του ανταγωνισμού όσο το ότι ο κόσμος θέλει μήλα! iPhone you say? Μέχρι να βγει καλό iPhone τα Windows Mobile (5.5-6-6.5) ήταν το μόνο σοβαρο smartphone. Όταν βγήκε καλό iphone ήδη το android ήταν άπιαστο, αλλά ο κόσμος ήθελε μήλο, παρά τον ανταγωνισμό
Donacgreece Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Ποτέ βγήκε το καλό iPhone και ποτε ακριβός ήταν άπιαστο το android? Οτι θελουμε λέμε; Το iPhone ειναι αυτο που αλαξε την έννοια του smart phone. Και για να μη παρεξηγηθώ λόγο της υπογραφής μου αύριο περιμένω το s3 μου και δίνω το τεσσαρι που έχω τωρα! Sent from my iPhone using Insomnia
Haldol Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Αρά συμφωνούμε ότι το πρόβλημα δεν είναι η απουσιά του ανταγωνισμού όσο το ότι ο κόσμος θέλει μήλα! iPhone you say? Μέχρι να βγει καλό iPhone τα Windows Mobile (5.5-6-6.5) ήταν το μόνο σοβαρο smartphone. Όταν βγήκε καλό iphone ήδη το android ήταν άπιαστο, αλλά ο κόσμος ήθελε μήλο, παρά τον ανταγωνισμό Ο κόσμος θέλει κάποιο προϊόν για συγκεκριμένους λόγους. Δε το θέλει «επειδή έτσι». Για να προτιμάει το iPhone υπάρχει λόγος. Και είσαι τελείως λάθος σε αυτό που λες για τα λειτουργικά. Το WinMo ήταν τραγικό λειτουργικό, με πολύ κακή απόδοση και εξαιρετικά δύσχρηστο (γι αυτό και πήρε πόδι άλλωστε). Εκείνη την εποχή το iPhone ήταν το μοναδικό αξιόλογο smartphone αυτού του τύπου, γι αυτό άλλωστε έγινε και επιτυχία. Εάν υπήρχε και τότε κάτι καλό, ανάσα δε θα είχε πάρει η Apple.
Alexkass Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Ο κόσμος θέλει κάποιο προϊόν για συγκεκριμένους λόγους. Δε το θέλει «επειδή έτσι». Για να προτιμάει το iPhone υπάρχει λόγος. Και είσαι τελείως λάθος σε αυτό που λες για τα λειτουργικά. Το WinMo ήταν τραγικό λειτουργικό, με πολύ κακή απόδοση και εξαιρετικά δύσχρηστο (γι αυτό και πήρε πόδι άλλωστε). Εκείνη την εποχή το iPhone ήταν το μοναδικό αξιόλογο smartphone αυτού του τύπου, γι αυτό άλλωστε έγινε και επιτυχία. Εάν υπήρχε και τότε κάτι καλό, ανάσα δε θα είχε πάρει η Apple. τραγικος εισαι εσυ που θα πεις τραγικα τα wm... ασχολουμε απο το 2000 με τα ce και μετα με pocket pcs. απλα δεν ηταν για απλους χρηστες... α και την πλοηγηση που εχουν στους χαρτες ουτε στο ονειρο του το μηλαρακι...
mandos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 ^-- what he said γιατί όταν έκανα sync με το outlook το 2002 οι άλλοι έβαζαν εικονίτσες στο stand-by screen του Nokia. Για την εποχή τους ήταν απλά εξαιρετικά. Για να δούμε τα νέα τι θα λένε
Haldol Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 τραγικος εισαι εσυ που θα πεις τραγικα τα wm... ασχολουμε απο το 2000 με τα ce και μετα με pocket pcs. απλα δεν ηταν για απλους χρηστες... Τους χαρακτηρισμούς κράτα τους για το δικό σου πρόσωπο. Δε θυμάμαι να σου έδωσα ποτέ δικαίωμα να μιλάς για μένα έτσι. Δε με απασχολούν τα WM (όπως και κανέναν άλλον πλέον). Αλλά αποδείχθηκε ότι ήταν τελείως ακατάλληλα για τέτοια δουλειά. Μπορεί όπως λες να ήταν εξαιρετικό προϊόν, αλλά για άλλη δουλειά και για άλλη κατηγορία χρηστών. Αυτό που έγινε όμως, ήταν να προσπαθήσουν να πιάσουν το κοινό του iPhone με ένα λειτουργικό σχεδιασμένο για άλλη χρήση. Ε, το αποτέλεσμα ήταν απλά τραγικό.
KilliK Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 σχετικά με το Surface, το πρώτο tablet το οποίο διαθέτει η Microsoft, ο Gates δεν έκρυψε ότι είναι ήδη κάτοχος ενός το οποίο το χρησιμοποιεί συνεχώς και δε χάνει την ευκαιρία να το επιδεικνύει σε φίλους του. http://www.youtube.com/watch?v=16tWxbwAQ80 Για να προτιμάει το iPhone υπάρχει λόγος. ναι. ματαιοδοξια.
Haldol Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Ναι, 250+ εκατομμύρια άνθρωποι που έχουν αγοράσει iPhone, το έκαναν όλοι τους από ματαιοδοξία. Είναι πολύ λογικό αυτό που λες. Παρά το όποιο κόμπλεξ έχετε με την Apple, θα πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβετε ότι οι συσκευές της πουλάνε διότι αξίζουν. Δε μπορείς να καταφέρεις αυτό το πράγμα μόνο και μόνο με το "όνομα". Εννοείται πως παίζει ρόλο και αυτό. Αλλά μην είστε μηδενιστές επειδή δε γουστάρετε την εταιρεία. 2
aiolos.01 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Σε συνέντευξη λίγο πριν την κυκλοφορία των 8 τι άλλο θα μπορούσε να πεί; Δεν έχει νόημα αυτή η συνέντευξη. Δε λέει τη γνώμη του, διαφήμιση κάνει.
ektor7 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Σε συνέντευξη λίγο πριν την κυκλοφορία των 8 τι άλλο θα μπορούσε να πεί; Δεν έχει νόημα αυτή η συνέντευξη. Δε λέει τη γνώμη του, διαφήμιση κάνει. Το τραγικό θα ήταν να μη διαφήμιζε,το στοχο του,τόσων χρονων,που αρχίζει να γίνεται,πραγματικότητα! Δες τη κοινή συνεντευση που εδωσαν με το Steve Jops το 2007! Και ποιανου πραγματικα,ήταν το όραμα του,τα tablets! Υ.Γ.Μπορεί ο κόσμος να έχει γεμίσει με ipads,αλλά εγώ είμαι παρά πολύ χαρούμενος,που τελικά η Intel και ms,έβγαλαν τα ταπλετς όπως ακριβως τα περίμενα να γινουν! Για μένα ΕΝΑ είναι το ερώτημα! Τώρα με τον ivy bridge ή να κανω υπομονή ακμή λίγο,για τους haswell!?! Ούτε τα λεφτά,γιατί ξέρω ότι θα τα βγάλει και με το παραπάνω,αλλά ούτε αν θα γίνουν νούμερο ένα ταπλετα στην αγορά,γιατί αυτο δεν θα αλλάξει,ουτε το σκοπό για τον οποιο το θέλω και ουτε τη χρήση που προτιθουμε να του κανω!
KilliK Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Ναι, 250+ εκατομμύρια άνθρωποι που έχουν αγοράσει iPhone, το έκαναν όλοι τους από ματαιοδοξία. Είναι πολύ λογικό αυτό που λες. Παρά το όποιο κόμπλεξ έχετε με την Apple, θα πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβετε ότι οι συσκευές της πουλάνε διότι αξίζουν. Δε μπορείς να καταφέρεις αυτό το πράγμα μόνο και μόνο με το "όνομα". Εννοείται πως παίζει ρόλο και αυτό. Αλλά μην είστε μηδενιστές επειδή δε γουστάρετε την εταιρεία. το βλεπω: http://www.youtube.com/watch?v=YhOzYx1WhO8 και ρωταω εγω τωρα: αυτοι στο βιντεο τι διαφορα εχουν απο αυτους: http://www.youtube.com/watch?v=ZvojeV0PcBM αυτους: http://www.vice.com/...t-are-you-doing η αυτους: http://www.aceshowbi...w/00051435.html δεν βλεπω να κατασκηνωνουν για να παρουν την καινουργια τηλεοραση που βγαζει η Σονυ η το καινουργιο αυτοκινητο που βγαζει η Οπελ. επομενως ποια ειναι η διαφορα αναμεσα σε ενα κινητο apple και ενα siemens πλυντηριο; και τα δυο ειναι συσκευες που πουλανε διοτι αξιζουν, αλλα δεν κατασκηνωνουν εξω απο τον κωτσοβολο για να παρουν ενα πλυντηριο η μια φριτεζα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα