Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να αγορασω ενα καλο κουτι με καλο airflow λογο οτι παιζω κανενα game και να μην ειναι θορυβοδης πολυ.Δεν θελω να ειναι και τερας ....

Δημοσ.

ναι θα συμφωνησω πως αν δεν εχεις κ@υλα και με το enermax που σου προτεινε ο rounsmith εισαι καλυμμενος.

τωρα αν εχεος κ@υλα και εχεις και τα φραγκα λογικο να πας σε corsair

Δημοσ.

Καλό είναι. Αλλά είναι ακριβό για αυτά που προσφέρει. Στην κατηγορία των 70-80 ευρώ πρέπει να ήτανε.

Ναι ξέρω ποιότητα κατασκευής μπλα μπλα μπλα :P

Δημοσ.
Φρακταλ απο μένα! Μαζεμενο κουτι με πολλα εξτρα (φιλτρα, 2 αφαιρουμενα κουτια δισκων κλπ.) και τρεις 140mm απο τη μαμα του προικα.
  • Like 1
Δημοσ.

Πολυ απλο φενεται αλλα πρεπει να ειναι ποιοτικο πολυ.Ειναι aluminium?και η τιμη του δεν συναγωνιζετε με καποιο αλλο με αυτα που προσφερει...αν ειχε και διπλα κανενα πλεξι γκλας θα ηταν το τελειο..

Δημοσ.

Πολυ απλο φενεται αλλα πρεπει να ειναι ποιοτικο πολυ.Ειναι aluminium?και η τιμη του δεν συναγωνιζετε με καποιο αλλο με αυτα που προσφερει...αν ειχε και διπλα κανενα πλεξι γκλας θα ηταν το τελειο..

Ε οχι...για αλουμινιο θα δωσεις κατι παραπανω και θα πας στα εξαιρετικα lian li.

Οσο για το πλεξι...αμα σου πω οτι το περιμενουμε απο μερα σε μερα. Επρεπε να εχει βγει τον προηγουμενο μηνα.

http://www.fractal-design.com/?view=product&category=5&prod=109

Ενημερωτικα εγω το κουτι το παρηγγειλα απο αμαζον και θα μου ερθει μεχρι την Παρασκευη οποτε θα μπορω να σου δωσω περισσοτερες πληροφοριες τοτε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...