Pelegolas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Γεια σας παιδιά. Έχω μια Philips τηλεόραση σχετικά παλιά (7ετίας). Με την αλλαγή του σήματος σε ψηφιακό πήρα και αποκωδικοποιητή. Σϋνδεσα τα πάντα και έχω το εξής πρόβλημα. Στα κρατικά κανάλια (ΕΤ1, ΝΕΤ, ΕΤ3) έχω ήχο αλλά όχι εικόνα. Επίσης δεν πιάνω καθόλου κανάλια όπως MAD και MTV. Η κεραία είναι κεντρική για όλη την πολυκατοικία (μένω στον 1ο). Κάπου διάβασα ότι το σήμα αυτών των καναλιών δεν είναι αρκετά δυνατό. Έχει κάποιος να προτείνει κάτι? Ευχαριστώ πολύ
antonl Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Μήπως ο αποκωδικοποιητής σου είναι mpeg2 κι όχι mpeg4;
veteranos123 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Από που παίρνεις σήμα?Από τον Υμηττό ή από την Πάρνηθα?
Pelegolas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Μήπως ο αποκωδικοποιητής σου είναι mpeg2 κι όχι mpeg4; Mpeg4. Αν δεν ήταν φαντάζομαι δεν θα έβλεπα όλα τα υπόλοιπα. Από που παίρνεις σήμα?Από τον Υμηττό ή από την Πάρνηθα? Δεν ξέρω. Νομίζω Αίγινα αλλά δεν είμαι σίγουρος
kostas_dr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Προσπάθησε αν μπορείς να γυρίσεις λίγο την κεραία.
Pelegolas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Προσπάθησε αν μπορείς να γυρίσεις λίγο την κεραία. Το έγραψα. Είναι κεντρική για όλη την πολυκατοικία! Αν μπορούσα θα την είχα ήδη γυρίσει.
kostas_dr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Ίσως, αν αγόραζες μια εσωτερική; Γενικά, πολύς κόσμος έχει πρόβλημα με την λήψη των κρατικών καναλιών.
Pelegolas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Ίσως, αν αγόραζες μια εσωτερική; Γενικά, πολύς κόσμος έχει πρόβλημα με την λήψη των κρατικών καναλιών. Είμαι στον 1ο. Δεν νομίζω να πιάσει Αίγινα από Αγία Παρασκευή με εσωτερική ενώ δεν πιάνει με την κεντρική. Οι ενισχυτές γραμμής που έχω ακούσει λέτε να βοηθάνε?
antonl Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Μου φαίνεται τελείως παράδοξο να σημαδεύετε Αίγινα από Αγ. Παρασκευή. Αν είναι έτσι γυρίστε το σε καναν Υμηττό/Πεντέλη ξέρω γω. Θα πρέπει να χουν κι άλλοι πρόβλημα στην πολυκατοικία.
Pelegolas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Μου φαίνεται τελείως παράδοξο να σημαδεύετε Αίγινα από Αγ. Παρασκευή. Αν είναι έτσι γυρίστε το σε καναν Υμηττό/Πεντέλη ξέρω γω. Θα πρέπει να χουν κι άλλοι πρόβλημα στην πολυκατοικία. Ο Υμμητός δεν σταμάτησε να εκπέμπει?
antonl Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Σταμάτησε να εκπέμπει αναλογικά και εκπέμπει μόνο ψηφιακά.
Pelegolas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Σταμάτησε να εκπέμπει αναλογικά και εκπέμπει μόνο ψηφιακά. Λάθος δικό μου τότε. Θεωρητικά τότε κοιτάμε Υμηττό. Θα πρέπει να βρω τον διαχειριστή
kostas_dr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Αν το πρόβλημα στην πολυκατοικία είναι γενικό, τότε λογικά δεν θα υπάρχει αντίρρηση στο να στρίψει η κεραία.
Pelegolas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Αν το πρόβλημα στην πολυκατοικία είναι γενικό, τότε λογικά δεν θα υπάρχει αντίρρηση στο να στρίψει η κεραία. Λογικό είναι αυτό, αλλά δεν έχει ασχοληθεί κανένας μέχρι τώρα? Τόσοι γέροι μένουν που δεν κάνουν τίποτα άλλο όλη μέρα από το να βλέπουν τηλεόραση
kostas_dr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Θα έχουν κολλήσει στα τούρκικα φαίνεται, και δεν τους ενδιαφέρουν τα κρατικά. Έχουν και κάτι σειρές του BBC, ποιός ασχολείται τώρα με τους ξενέρωτους! Κατάντια! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα