touristas1985 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Φοβερη προσφορα κατ εμε... http://www.amazon.co...50902977&sr=8-1 Edit: Στα 186 βγαινει με τα μεταφορικα λαθος εκανα...ακομα καλυτερα 3
JohnMik Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Φοβερή τιμή! Αν δεν είχα το Omnia W θα το χτυπούσα!
touristas1985 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 ποσο θα κρατησει ειναι το θεμα...γιατι και εγω το θελω αλλα πρωτα πρεπει να πουλησω το Nexus S μου
TEOKOS Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Σε 10 ημέρες κυκλοφορει το nokia 820 με win8. Λογικό είναι.Ξεστοκάρουν
touristas1985 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 οντως ειναι λογικο...αλλα για καποιον που θελει τα απλα απο το κινητο του, παραμενει ενα πολυ ποιοτικο τηλεφωνο σε πολυ καλη τιμη
privateer Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Ευτυχώς δεν είναι μπλέ γιατί θα έμπαινα και εγώ σε πειρασμό με τέτοια τιμή
haris_led Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Λέω να το προτείνω σε μια οικογενειακή μας φίλη που θέλει GPS και να ανοίγει 1-2 συγκεκριμένες σελίδες με το κινητό της. Τι λέτε; Δε νομίζω να την νοιάζει αν θα πάρει ποτέ τα win8 Η σελίδα που θέλει σίγουρα να ανοίγει είναι το booking.com γιατί έχει ξενοδοχείο, και φαντάζομαι και τα email της!
touristas1985 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 εμενα το δειχνει οτι υπαρχει... ακυρο δεν υπαρχει πλεον
keysmith Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Πολύ "κλειδωμένο" λειτουργικό για να το προτιμήσω. Και 100€ να έκανε, δεν θα τα έδινα για ένα κινητό με κλειδωμένο ακόμα και το ΒΤ!! (δεν μπορώ να στείλω ή λάβω αρχεία και πολλά άλλα, ας μην τα ξανα-αναφέρουμε εδώ). Το αναφέρω για να το γνωρίζει όποιος σκέφτεται να το παραγγείλει και δεν ξέρει για αυττα "θέματακια", ώστε να το ψάξει καλύτερα. Όποιον δεν τον πειράζουν οι "περιορισμοί" ας το πάρει.. Υ.Γ. η έκδοση 7.8 που λέγεται ότι θα πάρει όταν την πάρει και αν, ίσως έχει ξεκλείδωτο το BT. Κάτι είναι και αυτό.
xetasa Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Σε 10 ημέρες κυκλοφορει το nokia 820 με win8. Λογικό είναι.Ξεστοκάρουν Το nokia 820 δεν ξέρω πότε θα κυκλοφορήσει Ελλάδα (πάντως δεν νομίζω σε 10 ημέρες). Το θέμα όμως είναι σε τι τιμή θα κυκλοφορήσει. Γιατί αν έρθει Ελλάδα στα 499 ευρώ, τότε θα πρέπει να περιμένεις και κανά 3μηνο μήπως πέσει λίγο η τιμή του. Και συν τοις άλλοις δεν έχει καμία σχέση εμφανισιακά με το lumia 800 (για την ακρίβεια σαν ΤΟΥΒΛΟ μου φαίνεται μπροστά του!). Αξίζει όλη αυτή η αναμονή και η διαφορά χρημάτων μόνο και μόνο για τα 8άρια? Και αν αποδειχθούν...λίγα?
billstamaniac Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Πολύ "κλειδωμένο" λειτουργικό για να το προτιμήσω. Και 100€ να έκανε, δεν θα τα έδινα για ένα κινητό με κλειδωμένο ακόμα και το ΒΤ!! (δεν μπορώ να στείλω ή λάβω αρχεία και πολλά άλλα, ας μην τα ξανα-αναφέρουμε εδώ). Το αναφέρω για να το γνωρίζει όποιος σκέφτεται να το παραγγείλει και δεν ξέρει για αυττα "θέματακια", ώστε να το ψάξει καλύτερα. Όποιον δεν τον πειράζουν οι "περιορισμοί" ας το πάρει.. Υ.Γ. η έκδοση 7.8 που λέγεται ότι θα πάρει όταν την πάρει και αν, ίσως έχει ξεκλείδωτο το BT. Κάτι είναι και αυτό. ειναι επιβεβαιωμενο οτι θα την παρει την 7.8 και θα ξεκλειδωνει το bt καθε φορα αναλώνεσαι στα ιδια 1
touristas1985 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 καλα τωρα στα 180 ευρω τι κλειδωμενο και παραμυθια...ειναι φοβερο value for money. Ελπιζω να το ξαναβγαλει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα