Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα μα αποκωδικοποιητή crypto redi 40 mp

veteranos123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αγόρασα τον εν λόγο αποκωδικοποιητή και έχω πρόβλημα όταν κάνω εγγραφή κάποιου καναλιού. Δηλ όταν κάνω εγγραφή στο mega μου μπλοκάρουν όλα τα άλλα κανάλια και στα μόνα που μπορώ να πάω είναι το star και ο skai.Αυτό το πρόβλημα μου το έκανε και σ'έναν αποκωδικοποιητή tubo-x.Και οι 2 αποκωδικοποιητές φοράνε το ίδιο τσιπάκι γιατί έχουν το ίδιο μενού.Επίσης ο crypto λέει ότι υποστηρίζει ταινίες mkv έτσι και εγώ έβαλα να δω μια ταινία mkv σ'αυτόν αλλά παρόλο που είχα ήχο στην εικόνα μου έλεγε ότι δεν υποστηρίζεται αλλά ο αποκωδικοποιητής δεν έχει κάποια υποδοχή hdmi.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτο συμβαινει γιατι εκεινη τη στιγμη ο αποκωδικοποιητης ειναι συντονισμενος σε μια συχνοτητα για να γραψει το προγραμμα. Στην ιδια συχνοτητα ειναι και τα 2 καναλια που αναφερεις γι αυτο δεν μπορεις να δεις τα υπολοιπα

Για το αλλο προβλημα σου δε δινεις επαρκεις πληροφοριες για το mkv σου. Αλλα και παλι ακομα και HD αποκωδικοποιητες ειναι πιθανο να μην παιζουν καποια mkv. Βαλε ενα απλο mkv που να μην ειναι σε HDready ή HD αναλυση και δες αν παιζει. Πληροφοριακα mkv δε σημαινει και απαραιτητα hd υλικο

Για να το εκανε αυτο που θες με τα κανάλια θα επρεπε να εχει 2 tunner. Μονο με κάποια συγκεκριμένα μηχανήματα μπορείς να το κανεις αυτο.

Επειδή εγώ είμαι από τους παλιούς που κάνουν εγγραφή σε video θα αγοράσω άλλον ένα και θα το συνδέσω στο scart (είσοδος) του video.Ενημερωτικά με ποιά μηχανήματα μπορώ να κάνω αυτό που θέλω(στην αρχή)?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...