BTL Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Στις 22/10/2012 στις 12:32 ΜΜ, jeanthira7 είπε Καλησπέρα σας, Σκοπεύω να αγοράσω ένα πλυντήριο άνω φόρτωσης και μετά από μία έρευνα αγοράς σε καταστήματα και skroutz καταλήγω σε value for money indesit 7 kg στα 360 €. Στα κιλά δεν πέφτουμε γιατί έχουμε τρελές και πολλές πλύσεις. Ποια άλλη λύση θεωρείται συμφέρουσα και αποδοτική? Εχει αγοράσει κανείς από εσάς το πλυντήριο αυτό να μου δώσει εμπειρίες? Είχα αγοράσει πλυντήριο άνω φόρτωσης από εταιρία που κυρίως κατασκευάζει τέτοια πλυντήρια (οχι Indesit). Στον 1 χρόνο χάλασε από πλακέτα και δεν υπήρχε ανταλλακτικό.... Μετά από μεγάλη διαδικασία με καταγγελίες κτλ κατάφερα να μου εγκριθεί αντικατάσταση. Άνω φόρτωσης αν αγοράσεις να είναι κατασκευασμένο Ευρώπη (τα παλιά brandt και κάποια ακριβά καινούρια ειναι made in France) ενώ και να βεβαιωθείς ότι υπάρχει σοβαρή αντιπροσωπεία που θα σε καλύψει σε περίπτωση βλάβης. Διαφορετικά πήγαινε σε κλασσικό. 1
geodimis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Είμαι σε δαιδικασία αγοράς πλυντηρίου αποκλειστικά άνω φόρτωσης και έχω καταλήξει σε αυτό το Candy https://www.mediamarkt.gr/el/product/_candy-cvst-g382dm-s-1196512.html?rbtc=skz|pf|[1196512]||p|skz_product_feed|&sku=1196512&_§ja=tsid:48889&lkws_10719=5d03adcc-3bf6-3f3c-6070-da0f2e15ded8#_CF_84_CE_B5_CF_87_CE_BD_CE_B9_CE_BA_CE_AC-_CF_87_CE_B1_CF_81_CE_B1_CE_BA_CF_84_CE_B7_CF_81_CE_B9_CF_83_CF_84_CE_B9_CE_BA_CE_AC το οποίο στο σκρουτζ το βρίσκω 342€ με την αντικαταβολή αλλά το μοντέλο 384D-S https://www.skroutz.gr/s/17223432/Candy-CST-G384D-S.html?from=favorites_popup και όχι το 382DM-S του mediamarkt τα οποία σε χαρακτηριστικά φαίνονται ολόιδια. Λέτε να είαι επικίνδυνο ότι το μοντέλο D-S που έχω βρεί δεν κυκλοφορεί γενικότερα ενώ το DM-S είναι διαθέσιμο πολύ περισσότερο; Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2019 από geodimis
Emene Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) τελικά ποια είναι η καλύτερη λύση για πλυντήριο άνω φόρτωσης ? Γιατί με ενδιαφέρει και μένα το συγκεκριμένο της candy Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2020 από Emene
geodimis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Πολύ ευχάριστημενος ένα 6μηνο από το 384DS. Το μέλλον θα δείξει... 1
mindreader Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 5/1/2019 στις 8:28 ΜΜ, BTL είπε Είχα αγοράσει πλυντήριο άνω φόρτωσης από εταιρία που κυρίως κατασκευάζει τέτοια πλυντήρια (οχι Indesit). Στον 1 χρόνο χάλασε από πλακέτα και δεν υπήρχε ανταλλακτικό.... Μετά από μεγάλη διαδικασία με καταγγελίες κτλ κατάφερα να μου εγκριθεί αντικατάσταση. Άνω φόρτωσης αν αγοράσεις να είναι κατασκευασμένο Ευρώπη (τα παλιά brandt και κάποια ακριβά καινούρια ειναι made in France) ενώ και να βεβαιωθείς ότι υπάρχει σοβαρή αντιπροσωπεία που θα σε καλύψει σε περίπτωση βλάβης. Διαφορετικά πήγαινε σε κλασσικό. Εχω ενα τετοιο Brandt! Made in France. Αγορασμενο ρε παιδια, πριν απο .... 25 χρονια! Μιλαμε για ΣΚΥΛΙ! Ελαχιστες, μικροβλαβουλες, αμελητεες, ποτε κανενα σοβαρο προβλημα. Συζητουσα με γνωστο μου τεχνικο ψυγειων-πλυντηριων, δεκατιες στο κουρμπετι... Μου λεει, εκαναν ερευνες οι σοβαρες-επωνυμες εταιριες, τι προτιμα το κοινό. 'Ανώνυμο και φθηνό, ή επώνυμο και ακριβο;' Και ο κοσμος επελεξε το φθηνο. Τοτε λοιπον, αποφασισαν οτι δεν θα αφησουν την καθε κινεζια και την καθε τυχαια εταιρια να τους κλεψει τις πωλησεις. Εφτιαξαν κι αυτοι 'φτηνα' (οικονομικα αλλα και φτηνα ποιοτικα δυστυχως...) πλυντηρια, κι ειναι ολοι ευχαριστημενοι! Και ο κοσμος γιατι αγοραζει 'μαρκα/επωνυμο + φτηνο', και οι 'καλες' εταιριες που συνεχιζουν και πουλανε, διχως να χασουν μεριδιο απο αλλους!!! Φυσικα, ειναι ζητημα αν τα περισσοτερα σημερινα πλυντηρια, και παροτι 'επωνυμα', αν θα φτασουν την δεκαετια... Αυτα μου ειπε ο γνωστος, χρονια στην αγορα και στις επισκευες.... Υπαρχουν σημερα made in france, ή κατασκευασμενα στην Ευρωπη, πλυντηρια; Με προδιαγραφες να κρατησουν...δεκαετιες; Και ειδικα για 'ανω φορτωσης'; Το παλιο καλο μας brandt, φαινεται οτι δεν θα μας υπηρετει σε λιγο καιρο(3 δεκαετιες ειναι αρκετες, δε νομιζετε?), και οποτε συντομα θα χρειαστει να ψαξουμε για νεο πλυντηριο ανω φορτωσης, αλλα θα θελαμε κατι ποιοτικο, και made in europe. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2020 από mindreader
opera Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δεν υπαρχει το ιδιο πια ,Πιτσος top 750,λειτουργει με αλλαγη μοτερ 80 ευρω απο το 1998. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα