Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Σκοπεύω να αγοράσω ένα πλυντήριο άνω φόρτωσης και μετά από μία έρευνα αγοράς σε καταστήματα και skroutz καταλήγω σε value for money indesit 7 kg στα 360 €.

Στα κιλά δεν πέφτουμε γιατί έχουμε τρελές και πολλές πλύσεις.

Ποια άλλη λύση θεωρείται συμφέρουσα και αποδοτική?

Εχει αγοράσει κανείς από εσάς το πλυντήριο αυτό να μου δώσει εμπειρίες?

Δημοσ.

τσάμπα !!!..

έχω ένα kelvinator 5 κιλών 11 χρόνια κι έχει βγει σκυλί.. (φτου φτου φτου)...

το μόνο που θα πρέπει να προσέχεις είναι να γεμίζεις τον κάδο ομοιόμορφα, ειδικά με μεγάλα ρούχα (κουβέρτες - σεντόνια κλπ.) που βαραίνουν πολύ όταν βραχούν,

να είναι ομοιόμορφα μέσα στον κάδο , και να μην πάρει όλο το βάρος από τη μεριά,

γιατί τα πλυντήρια αυτά είναι αρκετά ελαφριά, και μπορεί με τη φυγόκεντρο να πάρει δρόμο το πλυντήριο σε κανένα ξέβγαλμα (που ανεβάζει στροφές) και να το βρεις στο διάδρομο !!!!

Το δικό μου είχε προχωρήσει με αλματάκια και είχε κοπανήσει πάνω στη λεκάνη, και έχει μείνει λακούβα από τότε (δεν το πήγα στο φαναρτζή) !!

μετά ,έμαθα!

Δημοσ.

Μιας και είμαστε στο θέμα των πλυντηρίων, ξέρει κανείς δυο πράγματα να τον ρωτήσω για το δικό μου (να μην πληρώσω πάλι κερατιάτικα σέρβις)

Για να μην καθυστερώ, το πλυντήριο το πήρα 2003. Όλα καλά, μέχρι που πριν λίγο καιρό όταν έστιβε γινόταν ο χαμός... έφευγε μισό μέτρο παρακάτω... Ο τεχνικός που μας άλλαξε το λάστιχο της πόρτας μας επανατοποθέτησε και ένα απ' τα τρία ελατήρια που είχε φύγει. Το ελατήριο αυτό έφυγε πάλι όμως και το ξαναέβαλα πριν λίγο καιρό, ενώ τώρα και πάλι χτυπάει.

Εικάζω ότι επειδή δούλευε για κάποιο καιρό μόνο με τα δύο ελατήρια, αυτά εξασθένησαν και τώρα θα ξαναβγαίνουν συνέχεια. Να κοιτάξω να τα αλλάξω ή να το ασφαλίσω αυτό που βγαίνει με κάποιο τρόπο για να μην ξαναβγεί;

Ευχαριστώ και αν είμαι offtopic πράξτε τα απαραίτητα...

Επίσης μου μασάει τα ρούχα...

• Super Moderators
Δημοσ.

Και μιας και μαζευτήκαμε εδώ όλες οι νοικοκυρές, να αναφέρω πως υπάρχουν και πλυντήρια με κανονική μεγάλη πόρτα μπροστά, αλλά στις διαστάσεις αυτών με άνω φόρτωση. Έχω το Candy G04 107DF (7kg, 1000rpm)

B)

Δημοσ.

Και μιας και μαζευτήκαμε εδώ όλες οι νοικοκυρές, να αναφέρω πως υπάρχουν και πλυντήρια με κανονική μεγάλη πόρτα μπροστά, αλλά στις διαστάσεις αυτών με άνω φόρτωση. Έχω το Candy G04 107DF (7kg, 1000rpm)

B)

ρε συ , αυτό είναι ο i7 των πλυντηρίων !!!

πόσο το πήρες (με το συμπάθειο ;) ;

• Super Moderators
Δημοσ.

ρε συ , αυτό είναι ο i7 των πλυντηρίων !!!

πόσο το πήρες (με το συμπάθειο ;) ;

Σιγα, στην απλή κατηγορία είναι κάπου στα 380-400 ευρω αν θυμαμαι καλα πριν 1.5 χρόνο.

Δημοσ.

Είχα ένα brandt άνω φόρτωσης για 10 χρόνια ώσπου τα φτυσε και ο μάστορας μου είπε ότι δεν αξίζει να φτιαχτεί. Βέβαια, μπορεί να φταίει ότι ξεχνούσα να του βάλω αλάτι συχνά πυκνά και ότι δούλευε τακτικά. Για να με άντεξε τόσο πολύ, καλό θα ήταν.

Πέρσι, ήρθε ο παλιατζής και το πήρε. Το αποχαιρετούσα με βαριά καρδιά βλέποντας το να απομακρύνεται στην καρότσα του Toyota, και η γυναίκα (η μήπως κόρη;;; ) του γύφτου που το φόρτωσε χαμογελούσε δείχνοντας μου το χρυσό της δόντι...

Δημοσ.

Είχα ένα brandt άνω φόρτωσης για 10 χρόνια ώσπου τα φτυσε και ο μάστορας μου είπε ότι δεν αξίζει να φτιαχτεί. Βέβαια, μπορεί να φταίει ότι ξεχνούσα να του βάλω αλάτι συχνά πυκνά και ότι δούλευε τακτικά. Για να με άντεξε τόσο πολύ, καλό θα ήταν.

Πέρσι, ήρθε ο παλιατζής και το πήρε. Το αποχαιρετούσα με βαριά καρδιά βλέποντας το να απομακρύνεται στην καρότσα του Toyota, και η γυναίκα (η μήπως κόρη;;; ) του γύφτου που το φόρτωσε χαμογελούσε δείχνοντας μου το χρυσό της δόντι...

???

Δημοσ.

αθήνα μένεις ;

γνώμη μου είναι ότι ΠΟΤΕ ένα πλυντήριο δεν χαλάει επειδή δεν έβαλες αποσκληρυντικό...

Κατά κανόνα χαλάει (και δεν αξίζει να το φτιάξεις)

από εγκέφαλο , ή μοτέρ, ή κάδο ή σκουριές από χαλασμένα ρουλεμάν και άλλα μεταλλικά μέρη που περνάνε μέσα στο νερό και λερώνουν τα ρούχα κλπ....

τις βλακείες που δείχνουν στην τηλεόραση με τις επικαθήσεις αλάτων δεν τις έχω δει σε πλυντήριο των γονιών μου σε νησί που το νερό είναι τόσο βαρύ που σχεδόν δεν κάνει αφρό το σαπούνι ...

Τα υπολείμματα που μένουν στην πίσω πλευρά του κάδου είναι υπολείμματα απορρυπαντικού και όχι άλατα..

Στα πλυντήρια άνω φόρτωσης που φαίνεται και η έξω μεριά του κάδου μπορείς να τα τρίψεις με ένα σφουγγαράκι (από τη μαλακή μεριά) και να φύγουν αν σε ενοχλούν..

Δημοσ.

B)

Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση, μάλλον σε αυτό θα καταλήξω. Θέλω όμως να με ενημερώσεις για 2 βασικά πράγματα.

Μπορείς να του βάλεις να εκτελέσει πρόγραμμα χωρίς να στήβει? Εχει αυτόνομα κουμπιά ρύθμισης της θερμοκρασίας?

Σε ρωτάω γιατί δεν υπάρχουν σε οδηγούς στο internet αυτά τα χαρακτηριστικά...

• Super Moderators
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση, μάλλον σε αυτό θα καταλήξω. Θέλω όμως να με ενημερώσεις για 2 βασικά πράγματα.

Μπορείς να του βάλεις να εκτελέσει πρόγραμμα χωρίς να στήβει? Εχει αυτόνομα κουμπιά ρύθμισης της θερμοκρασίας?

Σε ρωτάω γιατί δεν υπάρχουν σε οδηγούς στο internet αυτά τα χαρακτηριστικά...

Για το στυψιμο ναι, αυτονομα κουμπια θερμοκρασιας οχι, αλλα εχει ετοιμα προγραμματα ανα θερμοκρασια (δηλαδη το ιδιο προγραμμα με διαφορετικες θερμοκρασιες απο κρυο μεχρι 90). Εχει ξεχωριστη επιλογη για τις στροφες στυψιματος σε καθε προγραμμα και επισης 2 γρηγορα προγραμματα (30' & 45' )

Απλα επειδη βλεπω πως κυκλοφορουν διαφορετικα μοντελα με τον ίδιο κωδικό μοντέλου, να προσέξεις να είναι αυτό με την οθόνη και όχι μόνο με τα φωτάκια...

• 6 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Ψάχνω για άνω φόρτωσης μάξιμουμ πλάτος 60 για να περάσει από την κάσα πόρτας. Το μοναδικό που βρίσκω στο Σκρουτζ είναι το Candy CVST G382DM-S στα 310€. Έχει κανείς κάποια αντιπρόταση ή εμπειρία χρήσης;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, geodimis είπε

Ψάχνω για άνω φόρτωσης μάξιμουμ πλάτος 60 για να περάσει από την κάσα πόρτας. Το μοναδικό που βρίσκω στο Σκρουτζ είναι το Candy CVST G382DM-S στα 310€. Έχει κανείς κάποια αντιπρόταση ή εμπειρία χρήσης;

Τι εννοείς μάξιμουμ 60?

Όλα τα άνω φόρτωσης είναι 40 πλάτος και 60 βάθος.

Δεν υπάρχει πλυντήριο που να είναι πάνω από 60 όλες οι διαστάσεις για να έχεις πρόβλημα!

edit Μόνο τα επαγγελματικά πλυντήρια αλλά δεν νομίζω να σε ενδιαφέρει.

Επεξ/σία από SB_1957
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, SB_1957 είπε

Τι εννοείς μάξιμουμ 60?

Όλα τα άνω φόρτωσης είναι 40 πλάτος και 60 βάθος.

Δεν υπάρχει πλυντήριο που να είναι πάνω από 60 όλες οι διαστάσεις για να έχεις πρόβλημα!

edit Μόνο τα επαγγελματικά πλυντήρια αλλά δεν νομίζω να σε ενδιαφέρει.

Οκ μπερδεύτηκα με το βάθος γιατί το φίλτρο στο Σκρουτζ έδινε για πλάτος 60cm μόνο ένα αποτέλεσμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...