Προς το περιεχόμενο

samsung galaxy note2 vs galaxy s3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ευχαριστω για την βοηθεια αλλα σε αυτη την σελιδα ειδα οτι εχει καλυτερη φωτεινοτητα και αντιθεση το note σε σχεση με το s3

ειπαμε το κατι παραπανω.ελπιζω να σε βοηθησε το link στην αποφαση σου.

Δημοσ.

Το note ρε φίλε δεν χωρά στο τζιν, τι άλλο να πούμε αυτό και μόνο φτάνει.το δοκίμασα και νόμιζαν ότι πάω να το φάω στα public

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Το θεμα ειναι τι μεγεθος σε βολευει

Εγω πηρα το s3 κι ειμαι πολυ ευχαριστημενη

Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App

ευχαριστω πολυ για την βοηθεια και για την απαντηση θα ηθελα να ρωτησω κατι τελευταιο το s3 για ελλαδα υποστηριζει 4g και lte;ρωταω γιατι ορισμενα μοντελα s3 υποστηριζουν και εχουν και 2gb ram και συνηθωσ ειναι εξωτερικου

για δες το αναλυτικό review που κάναμε χθες για λογαριασμό του site μας για το Note II , το έχουμε και δίπλα στο S3 να δεις το μέγεθος

http://techmaniacs.g...n-review-video/

το εχω δει,ευχαριστω πολυ για την βοηθεια και για την απαντηση θα ηθελα να ρωτησω κατι τελευταιο το s3 για ελλαδα υποστηριζει 4g και lte;ρωταω γιατι ορισμενα μοντελα s3 υποστηριζουν και εχουν και 2gb ram και συνηθωσ ειναι εξωτερικου
Δημοσ.
Το note ρε φίλε δεν χωρά στο τζιν' date=' τι άλλο να πούμε αυτό και μόνο φτάνει.το δοκίμασα και νόμιζαν ότι πάω να το φάω στα public

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App[/quote']

Για να λέμε κ την αλήθεια δεν είναι κ ότι καλλύτερο να μπαίνει κινητό σε μπροστινή τσέπη τζιν για... τα κακαλάκια σου!!

Τσαντάκι χιαστί,μέσης η της μηχανής που κουμπώνει στο πόδι είναι must!!!

Όχι ότι έχουν κάνα τρελό SaR αλλά σαν έξτρα μέτρο.

Αποστολή από το Samsung - Galaxy S III με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Για να λέμε κ την αλήθεια δεν είναι κ ότι καλλύτερο να μπαίνει κινητό σε μπροστινή τσέπη τζιν για... τα κακαλάκια σου!!

Τσαντάκι χιαστί,μέσης η της μηχανής που κουμπώνει στο πόδι είναι must!!!

Όχι ότι έχουν κάνα τρελό SaR αλλά σαν έξτρα μέτρο.

Αποστολή από το Samsung - Galaxy S III με τη χρήση Insomnia App

αρα εσυ δεν προτεινεις το note λογω μεγεθους,πιστευειες οτι το s3 και το note εχουν μικρες διαφορες εως και μη ορατες;
Δημοσ.

Εμένα γενικά μ'αρέσουν κ τα 2.Έχω το s3,είμαι απόλυτα ικανοποιημένος αλλά αν αγόραζα τώρα μάλλον θα πήγαινα σε note 2 λόγο της αυξημένης επεξεργαστικής ισχύς (αν κ ίδιος επεξεργαστής στο note είναι χρονισμένος στο 1.6 από το 1.4Ghz του s3) και της διπλής RAM (2gb στο note 1 στο s3).

Πέραν αυτού νομίζω και το μέγεθος του note βολεύει περισσότερο για κάποιον που είτε δουλεύει με internet είτε κάνει browsing αρκετή ώρα στη μέρα.Αναλόγως σε τι ιεραρχία βάζεις το κάθε τι,κάποιος πχ που κουβαλάει το κινητό στην τσέπη του τζην όπως ο φίλος πιο πάνω,προφανώς κ το note δεν θα του ταίριαζε.

Το SAR επίσης του note II είναι ακόμα μικρότερο από το s3.Περισσότερη ακτινοβολία έχει η τηλεόραση η το modem παρά το κινητό!

Μιλάμε πάντως για τα καλλύτερα τηλέφωνα στην αγορά αυτή τη στιγμή και ότι κ να επιλέξεις τελικά θα μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος και φυσικά θα συνηθίσεις κ το μέγεθος στο τσακ μπαμ,απ'ότι τηλέφωνο κ αν προέρχεσαι!

Δημοσ.

Galaxy S3 γιατι εχει οθονη 4,8" με αναλυση HD Super Amoled Plus.Αν αυτο δεν σου αρκει τοτε βαλε και τον 4πυρινο μεσα.

Αν δεν σου αρκει ουτε αυτο βαλε και την μπαταρια των 2100mah.Φυσικα και την υποστηριξη απο τους XDA για οτι κι αν θελησεις.

Διαστασεις τις βλεπεις παντου μην το γραφω.

iphone 4s γιατι εχει Retina 3,5" για πολυ καλη φορητοτητα.Αν αυτο δεν σου αρκει μια ματια στο applestore θα σε πεισει.

Γυαλι και μεταλλο δινουν μια ομορφια στο τηλεφωνο(προσωπικα για μενα ειναι ενα απο τα πιο ομορφα κινητα).

Κι αν δεν σου αρκει αυτο υποστηριξη απο αναβαθμισεις full απο την Apple.

Ειναι κι αλλα τα συν και πλην αλλα λιγο πολυ τα ξερεις.Εσυ θα κρινεις και θα αποφασισεις ομως...

Δημοσ.

Και το note και το s3 έχουν pentile οθόνη όχι την plus, αυτήν την έχει μόνο το s2

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το SAR επίσης του note II είναι ακόμα μικρότερο από το s3.Περισσότερη ακτινοβολία έχει η τηλεόραση η το modem παρά το κινητό!

αυτο που θα πρεπει να σε απασχολει ειναι η αποσταση. Η ακτινοβολια εξασθενει αντιστροφως αναλογα με το τετραγωνο της αποστασης, Το κινητο ειναι παντα σε πολυ μικρη αποσταση διπλα σου ή πανω σου κυριως

Συγνωμη για το off-topic

Δημοσ.

Το note ρε φίλε δεν χωρά στο τζιν, τι άλλο να πούμε αυτό και μόνο φτάνει.το δοκίμασα και νόμιζαν ότι πάω να το φάω στα public

Μόνο στο παρακάτω τζιν δε χωράει...:)

Σε όλα τα άλλα μπαίνει μια χαρά...;)

too-skinny-jeans.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...