Προς το περιεχόμενο

samsung galaxy note2 vs galaxy s3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα σας θα ηθελα να ακουσω γνωμες για ποιο κινητο θεωρειται καλυτερο το note2 η s3;ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο κινητα και δεν ξερω ποιο ειναι καλυτερο ποιο πολυ στο θεμα οθονης αλλα και στα υπολοιπα

• Moderators
Δημοσ.

Xαλαρα το Note. Και μονο η 2gb μνημη αρκει κατα τη γνωμη μου. Αν οχι, υπαρχει και το Spen ;)

Βασικα το Νοte ειναι βελτιωμενο S3. Το μονο ισως μειονεκτημα (για μενα πλεονεκτημα ομως) ειναι το μεγεθος του.

• Like 1
Δημοσ.

η απάντηση είναι πολύ απλή. Αναφέρεις τη λέξη κινητο. Ανάμεσα στα 2 κινητό λες πιο πολύ το gs3, το Note2 ειναι gadget.

ευχαριστω πολυ για την απαντηση απλως εχω δει σε αλλα site που αναφερουν οτι η οθονη του note ειναι καλυτερη απο το s3 σε θεμα φωτηνοτητας και αντιθεσης,εσενα ποια ειναι η γνωμη σου για την οθονη των 2 συσκευων.Ευχαριστω εκ το προτερων

Xαλαρα το Note. Και μονο η 2gb μνημη αρκει κατα τη γνωμη μου. Αν οχι, υπαρχει και το Spen wink.png

Βασικα το Νοte ειναι βελτιωμενο S3. Το μονο ισως μειονεκτημα (για μενα πλεονεκτημα ομως) ειναι το μεγεθος του.

Xαλαρα το Note. Και μονο η 2gb μνημη αρκει κατα τη γνωμη μου. Αν οχι, υπαρχει και το Spen wink.png

ευχαριστω πολυ για την απαντηση απλως εχω δει σε αλλα site που αναφερουν οτι η οθονη του note ειναι καλυτερη απο το s3 σε θεμα φωτηνοτητας και αντιθεσης,εσενα ποια ειναι η γνωμη σου για την οθονη των 2 συσκευων.Ευχαριστω εκ το προτερων
Δημοσ.

Δεν εχω γνωμη γιατι δεν με απασχολει

Δημοσ.

Έχεις 700 κατοστάρικα για το νοτε;

Swyped from my SII using Insomnia App, κλέβοντας wifi

το εχω βρει πιο φθηνα το θεμα δεν ειναι αυτο αλλα ποιο απο τα 2 τηλεφωνα προτεινετε
Δημοσ.

Ότι σου είπαν για το μέγεθος.Αν δεν έχεις πρόβλημα με το μέγεθος,καλύτερα Note.Οι 2 διαφορές τους είναι οτι το Note δεν έχει ηλίθια οθόνη pentile,που αυτό είναι πολύ καλό, και ότι έχει διπλάσια μνήμη.

note2-s3-rgb-pentile.jpg

Επίσης υπάρχει και το S3(i9305) με 2GB μνήμη,που έχει και υποστήριξη 4g δικτύου(αχρείαστο στην Ελλάδα),βέβαια έχει μικρότερη υποστήριξη απο XDA.

Δημοσ.

Όντως αν το μέγεθος δεν είναι πρόβλημα, Note II θα έπαιρνα.

2GB RAM στο Android δεν είναι και λίγο πράμα.

Sent from my Galaxy S using Insomnia v2.0.2

Δημοσ.

Ότι σου είπαν για το μέγεθος.Αν δεν έχεις πρόβλημα με το μέγεθος,καλύτερα Note.Οι 2 διαφορές τους είναι οτι το Note δεν έχει ηλίθια οθόνη pentile,που αυτό είναι πολύ καλό, και ότι έχει διπλάσια μνήμη.

note2-s3-rgb-pentile.jpg

Επίσης υπάρχει και το S3(i9305) με 2GB μνήμη,που έχει και υποστήριξη 4g δικτύου(αχρείαστο στην Ελλάδα),βέβαια έχει μικρότερη υποστήριξη απο XDA.

Όντως αν το μέγεθος δεν είναι πρόβλημα, Note II θα έπαιρνα.

2GB RAM στο Android δεν είναι και λίγο πράμα.

Δημοσ.

Ψύλλοι στα άχυρα.

Ίδιας ακριβώς τεχνολογίας είναι και οι δυο οθόνες.

Προτιμούμε το Note II για την διπλάσια μνήμη RAM, τον ψηλότερα χρονισμένο Α9, το χαμηλότερο SAR.

Δημοσ.

ειναι απλο αν θες κινητο με ολα τα καλουδια περνεις gs3 αν θες το εχτρα παραπανω πας σε note.απο θεμα οθονη οι διαφορες που λεγονται πραγματικα δεν νομιζω να ειναι και τοσο εμφανεις.εγω διαλεξα το gs3 και παλι μου φαινεται τεραστιο!

τσεκαρε και εδω: http://www.gsmarena....-review-830.php

Δημοσ.

ειναι απλο αν θες κινητο με ολα τα καλουδια περνεις gs3 αν θες το εχτρα παραπανω πας σε note.απο θεμα οθονη οι διαφορες που λεγονται πραγματικα δεν νομιζω να ειναι και τοσο εμφανεις.εγω διαλεξα το gs3 και παλι μου φαινεται τεραστιο!

τσεκαρε και εδω: http://www.gsmarena....-review-830.php

ευχαριστω για την βοηθεια αλλα σε αυτη την σελιδα ειδα οτι εχει καλυτερη φωτεινοτητα και αντιθεση το note σε σχεση με το s3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...