hlektrologos 15 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 καλημερα σας θα ηθελα να ακουσω γνωμες για ποιο κινητο θεωρειται καλυτερο το note2 η s3;ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο κινητα και δεν ξερω ποιο ειναι καλυτερο ποιο πολυ στο θεμα οθονης αλλα και στα υπολοιπα
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Xαλαρα το Note. Και μονο η 2gb μνημη αρκει κατα τη γνωμη μου. Αν οχι, υπαρχει και το Spen Βασικα το Νοte ειναι βελτιωμενο S3. Το μονο ισως μειονεκτημα (για μενα πλεονεκτημα ομως) ειναι το μεγεθος του. 1
disqualified Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 η απάντηση είναι πολύ απλή. Αναφέρεις τη λέξη κινητο. Ανάμεσα στα 2 κινητό λες πιο πολύ το gs3, το Note2 ειναι gadget. 1
hlektrologos 15 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 η απάντηση είναι πολύ απλή. Αναφέρεις τη λέξη κινητο. Ανάμεσα στα 2 κινητό λες πιο πολύ το gs3, το Note2 ειναι gadget. ευχαριστω πολυ για την απαντηση απλως εχω δει σε αλλα site που αναφερουν οτι η οθονη του note ειναι καλυτερη απο το s3 σε θεμα φωτηνοτητας και αντιθεσης,εσενα ποια ειναι η γνωμη σου για την οθονη των 2 συσκευων.Ευχαριστω εκ το προτερων Xαλαρα το Note. Και μονο η 2gb μνημη αρκει κατα τη γνωμη μου. Αν οχι, υπαρχει και το Spen Βασικα το Νοte ειναι βελτιωμενο S3. Το μονο ισως μειονεκτημα (για μενα πλεονεκτημα ομως) ειναι το μεγεθος του. Xαλαρα το Note. Και μονο η 2gb μνημη αρκει κατα τη γνωμη μου. Αν οχι, υπαρχει και το Spen Βασικα το Νοte ειναι βελτιωμενο S3. Το μονο ισως μειονεκτημα (για μενα πλεονεκτημα ομως) ειναι το μεγεθος του. ευχαριστω πολυ για την απαντηση απλως εχω δει σε αλλα site που αναφερουν οτι η οθονη του note ειναι καλυτερη απο το s3 σε θεμα φωτηνοτητας και αντιθεσης,εσενα ποια ειναι η γνωμη σου για την οθονη των 2 συσκευων.Ευχαριστω εκ το προτερων
disqualified Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 ευχαριστω πολυ για την απαντηση απλως εχω δει σε αλλα site που αναφερουν οτι η οθονη του note ειναι καλυτερη απο το s3 σε θεμα φωτηνοτητας και αντιθεσης,εσενα ποια ειναι η γνωμη σου για την οθονη των 2 συσκευων.Ευχαριστω εκ το προτερων Δεν εχω γνωμη γιατι δεν με απασχολει
vrwmiaris Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Έχεις 700 κατοστάρικα για το νοτε; Swyped from my SII using Insomnia App, κλέβοντας wifi
Donacgreece Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Έχεις 700 κατοστάρικα για το νοτε; Swyped from my SII using Insomnia App' date=' κλέβοντας wifi[/quote'] 7 κατοσταρικα θέλεις να πεις... Sent from my iPhone using Insomnia 1
hlektrologos 15 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Έχεις 700 κατοστάρικα για το νοτε; Swyped from my SII using Insomnia App, κλέβοντας wifi το εχω βρει πιο φθηνα το θεμα δεν ειναι αυτο αλλα ποιο απο τα 2 τηλεφωνα προτεινετε
Donacgreece Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Εγώ πάντως σημερα παρεγκηλα το σ3 Sent from my iPhone using Insomnia
Meraklis56 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Ότι σου είπαν για το μέγεθος.Αν δεν έχεις πρόβλημα με το μέγεθος,καλύτερα Note.Οι 2 διαφορές τους είναι οτι το Note δεν έχει ηλίθια οθόνη pentile,που αυτό είναι πολύ καλό, και ότι έχει διπλάσια μνήμη. Επίσης υπάρχει και το S3(i9305) με 2GB μνήμη,που έχει και υποστήριξη 4g δικτύου(αχρείαστο στην Ελλάδα),βέβαια έχει μικρότερη υποστήριξη απο XDA.
nikoskon Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Όντως αν το μέγεθος δεν είναι πρόβλημα, Note II θα έπαιρνα. 2GB RAM στο Android δεν είναι και λίγο πράμα. Sent from my Galaxy S using Insomnia v2.0.2
hlektrologos 15 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Ότι σου είπαν για το μέγεθος.Αν δεν έχεις πρόβλημα με το μέγεθος,καλύτερα Note.Οι 2 διαφορές τους είναι οτι το Note δεν έχει ηλίθια οθόνη pentile,που αυτό είναι πολύ καλό, και ότι έχει διπλάσια μνήμη. Επίσης υπάρχει και το S3(i9305) με 2GB μνήμη,που έχει και υποστήριξη 4g δικτύου(αχρείαστο στην Ελλάδα),βέβαια έχει μικρότερη υποστήριξη απο XDA. ευχαριστω πολυ για την απαντηση απλως εχω δει σε αλλα site που αναφερουν οτι η οθονη του note ειναι καλυτερη απο το s3 σε θεμα φωτηνοτητας και αντιθεσης,εσενα ποια ειναι η γνωμη σου για την οθονη των 2 συσκευων.Ευχαριστω εκ το προτερων Όντως αν το μέγεθος δεν είναι πρόβλημα, Note II θα έπαιρνα. 2GB RAM στο Android δεν είναι και λίγο πράμα. Sent from my Galaxy S using Insomnia v2.0.2 ευχαριστω πολυ για την απαντηση απλως εχω δει σε αλλα site που αναφερουν οτι η οθονη του note ειναι καλυτερη απο το s3 σε θεμα φωτηνοτητας και αντιθεσης,εσενα ποια ειναι η γνωμη σου για την οθονη των 2 συσκευων.Ευχαριστω εκ το προτερων
nikoskon Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Ψύλλοι στα άχυρα. Ίδιας ακριβώς τεχνολογίας είναι και οι δυο οθόνες. Προτιμούμε το Note II για την διπλάσια μνήμη RAM, τον ψηλότερα χρονισμένο Α9, το χαμηλότερο SAR. Sent from my Galaxy S using Insomnia v2.0.2
gatokoritso Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 ειναι απλο αν θες κινητο με ολα τα καλουδια περνεις gs3 αν θες το εχτρα παραπανω πας σε note.απο θεμα οθονη οι διαφορες που λεγονται πραγματικα δεν νομιζω να ειναι και τοσο εμφανεις.εγω διαλεξα το gs3 και παλι μου φαινεται τεραστιο! τσεκαρε και εδω: http://www.gsmarena....-review-830.php
hlektrologos 15 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 ειναι απλο αν θες κινητο με ολα τα καλουδια περνεις gs3 αν θες το εχτρα παραπανω πας σε note.απο θεμα οθονη οι διαφορες που λεγονται πραγματικα δεν νομιζω να ειναι και τοσο εμφανεις.εγω διαλεξα το gs3 και παλι μου φαινεται τεραστιο! τσεκαρε και εδω: http://www.gsmarena....-review-830.php ευχαριστω για την βοηθεια αλλα σε αυτη την σελιδα ειδα οτι εχει καλυτερη φωτεινοτητα και αντιθεση το note σε σχεση με το s3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα