ninos30 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Γιαυτό του είπα φίλε μου να πάρει ΜΟΝΟ VGA/SSD που ούτως ή άλλως αυτά θα τα έπαιρνε. Αλλά με την DDR3 μπορεί να την πάρει ΚΑΙ αυτή, αφού μπορεί να την χρησιμοποιήσει Κρίνει μετά και προχωράει άμα θέλει σε CPU/MB Λοιπόν βρήκα και μνημάρες. Η ΜΒ σου παίρνει ΜΕΧΡΙ 4GBDDR3 (2x2) 1333αρες με 1.5V. Αυτές είναι λουκουμάκι, και αν θελήσει σε μελοντικό σύστημα να τις πας και στα 1600 θα πάνε ΑΝΕΤΑ. http://www.visionstu...?id=31498&cat=4 (οπότε τώρα μπορείς να προχωρήσει σε αγορα )
posoulis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Ποπο παιδιά δεν μπορώ να ακολουθήσω την κουβέντα από ότι καταλαβαίνεται. Έχω χαθεί !!! Απλά περιμένω να βγάλετε πόρισμα τι ταιριάζει που :DD A τέλεια δηλαδη καταλήξαμε σε αυτές της μνήμες, σε 120Gb SSD και την 7770 . Τέλεια ! Κακό πράγμα να είσαι άσχετος με κάτι !!!! Ευχαριστώ και πάλι παιδιά πραγματικά βοηθάτε κόσμο και κοσμάκι !!!!
ninos30 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Σου βάλαμε links (εγώ και ο Θάνος) από VisionStudio. Είναι στο κέντρο της πόλης τέρμα πάνω στην Aγ. Σοφίας. Έχεις από 2 7770 (διάλεξε 3 ευρώ διαφορά έχουν) από 60αρι και 120αρι SSD και από τις μνήμες. Αποφάσισε τι θες, πάρε τους ένα τηλ και παρήγγειλε Αν δεν κατάλαβες τα υπόλοιπα που είπα τα ξαναμαζεύω εδώ. Αν έκανες αναβάθμιση και σε ΜΒ/CPU θα έβλεπες μεγαλύτερες διαφορές, αλλά αυτό είναι και το φυσιολογικό. Αλλά αγοράζοντας VGA/SSD/DDR3 δεν σε αποτρέπει από το να τα πάρεις αυτά να δοκιμάσεις τι γίνεται με τα Games που παίζεις και ΑΝ δεν μείνεις ικανοποιημένος να προχωρήσεις αργότερα και σε αναβάθμιση CPU/MB Εύκολα? Υ.Γ. Εννοείται πως παίρνοντας DDR3, τις υπάρχουσες DDR2 τις βγάζεις για πούλημα...
posoulis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Όλα τέλεια ! Ευχαριστώ και πάλι. Θα σας γράψω νέα όταν τα φορέσω στο PC.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα