georsev Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Σας παρακαλω θελω να με βοηθησει καποιος για να στειλω για rma το psu μου το οποιο το εγκριναν και μου εστειλαν ολα τα στοιχεια για την αποστολη.Πως θα τους το στειλω ακριβως με ποια μεταφορικη και ποιος πληρωνει τα εξοδα αποστολης δεν μου διευκρινησαν κατι.Ποιος τροπος αποστολης ειναι ασφαλεστερος με tracking number να μην χαθει γιατι 110ε δεν ειναι λιγα...καποιος σχετικος που εχει κανει ολη την διαδικασια για rma corsair να βοηθησει την κατασταση παρακαλω πολυ.
GothmogGr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Τον τρόπο αποστολής τον διαλέγεις εσύ... είτε ταχυδρομίο χρησιμοποιήσεις είτε μεταφορική αυτους δεν τους νοιζει.... τα έξοδα αποστολής είναι δικα σου. Για ασφάλεια καλυτερα να το στειλεις με tracking number και ας κοστίζει και λίγο παραπανω...
georsev Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Μου φενετε επρεπε να συνενοηθω με το eshop να μου το εστελναν αυτοι χωρις χρεωσεις περετερω για ολοκληρο τροφοδοτικο για να το στειλεις θα παει πολυ...με το ταχυδρομιο στην netherland θα φτασει φετος;ποσο καιρο θα κανει περιπου και ποσο υα κοστισει ξερει κανενας;
GothmogGr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Μου φενετε επρεπε να συνενοηθω με το eshop να μου το εστελναν αυτοι χωρις χρεωσεις περετερω για ολοκληρο τροφοδοτικο για να το στειλεις θα παει πολυ...με το ταχυδρομιο στην netherland θα φτασει φετος;ποσο καιρο θα κανει περιπου και ποσο υα κοστισει ξερει κανενας; Αμα το e-psof λειτουργουσε σωστα ναι θα ηταν καλυτερη επιλογη. Το πακετο σου δεν θα κανει πανω απο μια βδομαδα να παει στην Ολλανδια. Μεσω e-psof το πιο πιθανο ειναι να εκανε πολυ πολυ περισσοτερο!
georsev Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Κοιταξα τιμες απο ελτα για αποστολη εξωτερικο και παει παει 25-30ε ποσο μεγαλο διοτι το τροφοδοτικο το πειρα 110 και μαζι μς τα 25-30ε παμε στα 140ε για τροφοδοτικο.Ειναι ασυνφορο για να το στειλω απευθειας ενο με το eshop δεν δινω ουτε 1ε...
GothmogGr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Τι να σου πω κανε οτι νομιζεις! Αν θυμαμαι καλα το προβλημα σου ηταν ο θορυβος και το εψοφ αμφιβαλλω αν στο αναγνωρισει! Ασε που το πιο πιθανο ειναι να στο κρατησουν για κανενα μηνα και στο τελος να μην γινει η δουλεια σου! Τα ζυγιζεις λοιπον και βλεπεις τι προτιμας. Την ψυχικη σου υγεια η την εξοικονομηση 25€
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα