pkazantzis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Γνωριζεις κανεις πως να κανω το ανεμιστηρακι να δουλευει συνεχεια δυνατα??εχω ενα hp pavillion dv6541 ev??
MoviemakerGr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Γιατί να το κάνεις αυτό ? θα είναι ενοχλητικό πολύ.. πόσο καιρό έχεις το laptop ? γιατί να μην δουλεύει συνέχεια χαμηλά ?
partman Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Καλημέρα 1)Δοκίμασε να κανεις bios update γιατι η H/P προσπαθεί να διορθώσει τα προβλήματα θερμοκρασίας των nvidia chips ανεβάζοντας τις στροφές στο fan μέσα από τα update 2)Αλλιώς αφήνεις πανω στον κονέκτορα του fan μόνο το καλώδιο της γείωσης, το καλώδιο ρύθμισης των στροφών το μονώνεις τελείως και στο καλώδιο της τασης προσθέτεις ένα κομμάτι και το κολλάς στο θετικό μιας usb. Όταν ολοκληρώσεις την διαδικασία θα τροφοδοτείς το fan με 5volts απο την στιγμη που θα πατας το power on. Φιλικά
pkazantzis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 θελω να το κανω αυτο γιατι ανεβαινει συνεχεια η θερμοκρασια των core 100 βαθμους.για να αποφυγω αυτο το φαινομενο.το laptop το εχω 7-8 χρονια..
wharrier Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Φίλε έχεις καθαρίσει ποτέ την ψύκτρα? Όσο και να γκαζώσει το ανεμιστηράκι αν έχουν βουλώσει οι κυψέλες της ψύκτρας απο την σκόνη τότε δεν θα αλλάξει σχεδόν τίποτα... Αν δεν έχει γίνει ποτέ αυτή η δουλειά και το έχεις 7-8 χρόνια τότε είναι θαύμα που δεν έχεις κάψει ακόμα τίποτα.... Αν δεν έχεις την εμπειρία να κάνεις βίδες το λάπτοπ ωστε να φτάσεις την εσωτερική πλευρά των κυψελών και να τις καθαρίσεις τότε σου συνηστώ να πάς κάπου να το κάνουν για σένα... Μικρό είναι το κόστος όπου κι αν πας.... Κάντο όμως σύντομα γιατί απότι κατάλαβα είσαι στο όριο απο θερμοκρασίες.....
pkazantzis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Φίλε έχεις καθαρίσει ποτέ την ψύκτρα? Όσο και να γκαζώσει το ανεμιστηράκι αν έχουν βουλώσει οι κυψέλες της ψύκτρας απο την σκόνη τότε δεν θα αλλάξει σχεδόν τίποτα... Αν δεν έχει γίνει ποτέ αυτή η δουλειά και το έχεις 7-8 χρόνια τότε είναι θαύμα που δεν έχεις κάψει ακόμα τίποτα.... Αν δεν έχεις την εμπειρία να κάνεις βίδες το λάπτοπ ωστε να φτάσεις την εσωτερική πλευρά των κυψελών και να τις καθαρίσεις τότε σου συνηστώ να πάς κάπου να το κάνουν για σένα... Μικρό είναι το κόστος όπου κι αν πας.... Κάντο όμως σύντομα γιατί απότι κατάλαβα είσαι στο όριο απο θερμοκρασίες..... Το καθαρησα πριν 3 μερες...Ξερεις τι γινεται, ανεβαινει η θερμοκρασια οσο ζοριζεται η cpu δουλευει το ανεμιστηρακι και πεφτει η θερμοκρασια..εε αυτη γινεται ολη την ωρα...
wharrier Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Εαν σε ενοχλεί το αναψε σβήσε του ανεμιστήρα τότε πρέπει όντως να υποκλέψεις ένα σταθερό ρεύμα και να το στείλεις απευθείας στο Ανεμιστηράκι.... Πρίν βάλεις χέρι όμως κάνε μια προσπάθεια με Bios Update....
LambisElef Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Οι θερμοκρασίες είναι υπερβολικές, μάλλον κάτι δεν πάει καλά με την πάστα αν άλλαξες, ή ίσως και να χάλασε, αν και σηνύθως κρατάνε για μια ζωή.
pkazantzis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 δεν με ενοχλει το ανεμιστηρακι αλλα αμα το βαλω να δουλευει συνεχεια τοτε δεν θα ανεβαζει θερμοκρασια..
kousman Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 φιλε μου πιστευω οτι πρεπει να το βγαλεις εξω τωρα που βρεχει και εχει κρυο! θα δεις τερααααστια διαφορα
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δεν έχεις κάνει σωστό καθαρισμό .τον ανεμιστηρα εκει που γυρίζει το ξεβιδωσες να καθαρίσεις τον αεραγωγο; Γιατι πάω στοίχημα ότι δεν το έχεις κάνει αυτο απλα αλλαξες καμία πάστα.αν το έκανες τότε έχεις πρόβλημα στον ανεμιστηρα όσο και να τον βάλεις Sent from my iPhone using Insomnia
wharrier Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Και εγώ την ίδια αίσθηση έχω... πως δεν έχει γίνει σωστός καθάρισμός απο την εσωτερική των αεραγωγών... Αυτή η γενιά επεξεργαστών είχε ένα θεματάκι με θερμοκρασίες αλλα όχι κι έτσι... Μήπως είσαι λίγο υπερβολικός φίλε μου? Μήπως τις θερμοκρασίες αυτές τις είδες πρίν τον καθαρισμό? Η μήπως ο καθαρισμός που έκανες ήταν ένα φυσιματάκι απο την έξω μεριά και μόνο?
pkazantzis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Λοιπον παιδια καθαρισμα καλο εκανα, και αλλαξα και την παστα..cpu κιμαινεται απο 50-65 και gpu ακομα δεν την εχω ζορισει με χρι 55 ειναι καλες οι θερμοκρασιες..και επιμενω υπαρχει κανενας τροπος να πειραξω το ανεμιστηρακι γτ παρατηρησα μετα απο αναστολη λειτοθργιας το ανεμιστηρακι δουλευε με μεγαλυτερη ενταση και η cpu ιταν απο 35 μεχριι45 και η gpu 44-mexri 49..
xristoforos89 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 http://download.cnet.com/HWiNFO32/3000-2094_4-10437914.html Κατεβασε αυτο το προγραμμα. Καπου εχει επιλογη Sensors και χαμηλα ενα εικονιδιο με ανεμιστηρακι. Απο εκει βαλε να τρεχει ο ανεμιστηρας στο ανωτατο σημειο και πατα set manual.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα