Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

είδα διάφορες αναφορές στο νετ για το code 78 κα λένε μερικοί οτι φταιέι ο ssd. Άλλοι λένε να αφήσεις πάνω μονο 1 stick ram και hdd και α δεις αν στο ξαναβγάλει άλλοι να κάνεις bios update χάος. Απ ότι διάβασα δεν το έχει λύσει κανείς. Μάλλον έχει θέμα η mobο. Πριν βάλεις ssd στο έκανε ?

Δημοσ.

Ναι και εγώ είχα μπερδευτεί τότε που έψαχνα.Χαμός!Όχι δεν μου το έκανε.Επ΄σης την πρώτη φορά που μου το έκανε το μάτι μου έπεσε κατευθείαν στο δίσκο...Η ένδειξη λειτουργίας κόκκινη συνέχεια!Τις επόμενες δεν συνέβει αυτό.

Δημοσ.

Αχα άρα ίσως αυτο για τον ssd να έχε μια μικρή δώση αλήθειας. Προτίνω να βγάλεις ssd να αφήσεις hdd πάνω και να τον ανοίξεις. Αν δεν στο κάνει βρήκες τον υπαίτιο. Βλέπω οτι έχει πρόβλημα η mobo σου με το ahci

Δημοσ.

Μπορώ να γυρίσω από achi σε ide απλά ή θέλει κάποια αλλαγή στο μητρώο;Το πρόβλημα με το code 78 δεν μου το κάνει πλέον, από τότε που τον απόσυναρμολογησα και συναρμολόγησα.

Δημοσ.

Τοτε μην το αλλάξεις. αμα το γυρίεις πρέπει να ξαναπρασεις win. για αλλαγη στο μητρώο δεν ξερω να σου πω την αλήθεια

Δημοσ.

Εν τω μεταξύ έχω στείλει και mail στην Asrock αλλά τίποτα ακόμα.Πάει πόσος καιρός και δεν έχω πάρει απάντηση!Θα το αφήσω όπως έχει και μόλις βγουν τα 8 και τυπικά θα κάνω ένα format...Aν συνεχίσει θα το σκεφτώ για αλλαγή μητρικής.Το κακό είναι ότι δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα της μητρικής γενικότερα ή απλά έχει θέμα με τον ssd.Αν είναι το πρώτο είναι και κοροιδία να την πουλήσω!Α επίσης χθες και σήμερα μου έβγαλε και πρόβλημα ο Opera...Μου πέταξε κανά δυο φορές ότι δεν ανταποκρίνετε, έτσι στο ξαφνικό!Δεν ξέρω αν είναι και αυτό μια ένδειξη ότι κάτι δεν πάει καλά με τον δίσκο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...