Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τις τελευταίες μέρες στα καλά καθούμενα παγώνει το pc χωρίς να επανέρχεται και αναγκάζομαι και κάνω RESET.Έκανα ένα scan με το Avast αλλά δεν βρήκε τίποτα.Έτρεξα λοιπόν το bench από το OCCT και μετά από κανένα τρίλεπτο μου έβαλε το μήνυμα core #0 over maximum value.

Τι ακριβώς γίνεται;;;

post-63164-0-69826300-1350861825_thumb.png

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ πολύ για την απάντηση...Το πάγωμα γίνεται σε idle καταστάσεις βέβαια.Το πολύ πολύ να βλέπω κανένα βιντεάκι YouTube η να γράφω σημειώσεις στο Tex.Ευχαριστώ πάντως!Θα παραγγείλω την mx-4 αύριο και ελπίζω 'ναι αυτό το πρόβλημα.Αν έχει κάποιος άλλος καμιά ιδέα ευχαρίστως να την ακούσω.

Sent from my HTC Wildfire using Insomnia

Δημοσ.

:/ περίεργο μια χαρά ε ρίσκω αν και εκείνο το 100+ μου χτυπάει κάπως στο μάι αλλα μάλλον ειανι λάθος

Δημοσ.

Ναι όντως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τις θερμοκρασίες.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνει έτσι στα καλά καθούμενα.Ίσως κάνω και κάποιο format μόλις βρω λίγο χρόνο.Βασικά θα αλλάξω και την πάστα καθώς δεν την έχω αλλάξει εδώ και 2 χρόνια!

Δημοσ.

Τις μνήμες τις είχα κοιτάξει προ δεκαημέρου με το memtest για κανένα 5ωρο και δεν είχε βγάλει errors.Το Hard Disk Sentinel δεν βγάζει κάτι.

post-63164-0-05319700-1350903454_thumb.png

Δημοσ.

κομπλε σε βλέπω αλλα γιατι να σου κολλάει σε idle. Μην προβείς ακόμα σε φορμάτ άλλαξε πάστα καθάρισε λίγο την σκόνη και ξανατσέκαρε

Δημοσ.

Επίσης, προ δεκαημέρου επειδή μου έβγαζε έναν error code η μητρική τον αποσυναρμολόγησα και τον συναρμολόγησα ξανά χωρίς όμως να βγάλω την cpu και την ψύκτρα.Μόνο GPU,μνήμες και καλωδιώσεις.Το κουτί δεν θα έλεγα ότι έχει σκόνη αφού το είχα καθαρίσει με αέρα τέλη Αυγούστου και πλέον είναι πάνω στο γραφείο.Φοβάμαι μήπως το error που μου έβγαζε η μητρική παίζει ακόμα απλά με άλλη μορφή.Ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις.

http://www.insomnia.gr/topic/457368-asrock-890gx-extreme3-και-dr-debug-code-78/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...