gorillas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Τις τελευταίες μέρες στα καλά καθούμενα παγώνει το pc χωρίς να επανέρχεται και αναγκάζομαι και κάνω RESET.Έκανα ένα scan με το Avast αλλά δεν βρήκε τίποτα.Έτρεξα λοιπόν το bench από το OCCT και μετά από κανένα τρίλεπτο μου έβαλε το μήνυμα core #0 over maximum value. Τι ακριβώς γίνεται;;;
rounsmith Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Άλλαγμα πάστας στον επεξεργαστή κατα αρχάς. Και δες μετά αν δεν ακουμπάει καλά η ψύκτρα.
gorillas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Παιδιά ευχαριστώ πολύ για την απάντηση...Το πάγωμα γίνεται σε idle καταστάσεις βέβαια.Το πολύ πολύ να βλέπω κανένα βιντεάκι YouTube η να γράφω σημειώσεις στο Tex.Ευχαριστώ πάντως!Θα παραγγείλω την mx-4 αύριο και ελπίζω 'ναι αυτό το πρόβλημα.Αν έχει κάποιος άλλος καμιά ιδέα ευχαρίστως να την ακούσω. Sent from my HTC Wildfire using Insomnia
Thanos1972 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Κατεβασε το hwmonitor και ποστερα μια φωτογραφια σε idle.
AiWaaa Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 :/ περίεργο μια χαρά ε ρίσκω αν και εκείνο το 100+ μου χτυπάει κάπως στο μάι αλλα μάλλον ειανι λάθος
gorillas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Ναι όντως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τις θερμοκρασίες.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνει έτσι στα καλά καθούμενα.Ίσως κάνω και κάποιο format μόλις βρω λίγο χρόνο.Βασικά θα αλλάξω και την πάστα καθώς δεν την έχω αλλάξει εδώ και 2 χρόνια!
AiWaaa Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Να την αλλάξεις. Κοίτα και κατάσταση σκληρού όπως επίσης κα τις ραμ σου
gorillas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Τις μνήμες τις είχα κοιτάξει προ δεκαημέρου με το memtest για κανένα 5ωρο και δεν είχε βγάλει errors.Το Hard Disk Sentinel δεν βγάζει κάτι.
AiWaaa Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 κομπλε σε βλέπω αλλα γιατι να σου κολλάει σε idle. Μην προβείς ακόμα σε φορμάτ άλλαξε πάστα καθάρισε λίγο την σκόνη και ξανατσέκαρε
gorillas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Επίσης, προ δεκαημέρου επειδή μου έβγαζε έναν error code η μητρική τον αποσυναρμολόγησα και τον συναρμολόγησα ξανά χωρίς όμως να βγάλω την cpu και την ψύκτρα.Μόνο GPU,μνήμες και καλωδιώσεις.Το κουτί δεν θα έλεγα ότι έχει σκόνη αφού το είχα καθαρίσει με αέρα τέλη Αυγούστου και πλέον είναι πάνω στο γραφείο.Φοβάμαι μήπως το error που μου έβγαζε η μητρική παίζει ακόμα απλά με άλλη μορφή.Ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις. http://www.insomnia.gr/topic/457368-asrock-890gx-extreme3-και-dr-debug-code-78/
gorillas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 http://www.insomnia.gr/topic/457368-asrock-890gx-extreme3-και-dr-debug-code-78/
AiWaaa Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 xmm bios update είπες έκανες. http://www.thelab.gr/genika-gia-tous-i-y/asrock-890gx-extreme3-kai-dr-debug-code-114487.html δικό σου νήμα έιναι αυτο ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα