Freeman007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Παιδες συμφωνα με αυτο το site e-shop.gr θέλω αν γίνεται να ασχοληθει κάποιος να μου βρει τι μπορει να αγορασει ενας φίλος για να φτιαξει ενα καλα υποστηριζόμενο υπολογιστη για top παιχνιδια.Ξερω απο pc αλλα εχω 2 χρονια να ασχοληθω με τετοια τ δικο μ ειναι worthless piece by piece αλλα δν νιωθω οκ για τον δικο τ. Οθονη εχει 22' και κουτι + CD/DVD Rom. Οποτε ψαχνουμε στο site : Επεξεργαστη Καρτα γραφικων (nvidia panta) Καρτα Μνημης (4GB logika) Tροφοδοτικό (κανα 450W) Mητρικη καρτα (gigabyte) Aυτα να υποστηριζουν WIn XP/Win 7 . Kai ena tip gia mena Processor: Intel Core i7-860 (2800.0 MHz) Motherboard: GIGABYTE P55M-UD4 (Intel P55 (IbexPeak)) Memory: 8 GBytes (Dual-Channel) Hard Drive: Seagate ST3500418AS (476,935 MBytes (500 GB)) Seagate ST500DM002-1BC142 (476,935 MBytes (500 GB)) Display Driver GTX 285 Series τα δικα μου και τροφοδοτικο Tagan 880W. Exω WIN xp αλλα υποστηριζει τρελα Win 7 αξιζει να τ αναβαθμισω? Γιατι παιζω Crysis 2 κτλ τελεια Main alla.... respond οταν και αμα μπορει καποιος!
alpo Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Χωρίς παρεξήγηση, αλλά ναι .... φαίνεται οτι έχεις χρόνια να ασχοληθείς. Sent from my iPhone using Insomnia
Freeman007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Χωρίς παρεξήγηση, αλλά ναι .... φαίνεται οτι έχεις χρόνια να ασχοληθείς. Sent from my iPhone using Insomnia Επειδη εβαλα win xp αντι για win 7 στα δικα μου? αν ρωταγες εναν ειδικο πριν 2 χρονια τα win xp ειναι τα πιο σταθερα.Πλεον ειναι τα 7+ οτι οπως τ εφτιαξα ειναι τερας τ pc(δεν ειμαι 17 χρονων να καιγομαι στ gaming Mode.Ξερω οτι εχω ενα Υ/Η που ανοιγει σε 3 sec στην επιφανεια εργασιας παιζω top games se 23' othoni χωρις κολλημα εχω top programmata pro και 450 ταινιες 720p 1080p bluray στο pc)Ισως δεν εχω διεα .Τωρα για τι αλλο τ εννοεις δεν εχω ιδεα.Το παλικαρι γυρω στα 600 δινει φιλε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα