loulilol Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα σας, Υπάρχει τρόπος να γίνει αυτό που λέει ο τίτλος σε Mac? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Ναι, υπαρχει ενας φακελος που το itunes τον παρακολουθει κ αυτοματα προσθετει τα τραγουδια που βρισκει σε αυτον στο itunes. Λεγεται automatically add to iTunes. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loulilol Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Αυτόν τον φάκελο τον γνωρίζω ´´automatically add to iTunes¨... Πως θα προσθέσω όλη μου τη μουσική βιβλιοθήκη που βρίσκεται σε άλλο δίσκο? Είμαι κάτοχος MacBook Pro με 2 σκληρούς ο κύριος είναι ssd και στον δεύτερο έχω όλη μου τη μουσική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpilio Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 τα αρχεία θέλεις να μείνουν στον δεύτερο δίσκο ή να μεταφερθούν εκεί που έχει το library το itunes? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Στο iTunes (Preferences->Advanced) μπορείς να ορίσεις εσύ που θα αποθηκεύονται τα Media. Κανονικά πάνε στο /user/Music/iTunes/ που, αν κατάλαβα καλά, αυτή τη στιγμή είναι στον SSD σου. Μπορείς να φτιάξεις έναν φάκελο στον κανονικό σου δίσκο και να του ορίσεις να χρησιμοποιεί αυτόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loulilol Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 τα αρχεία θέλεις να μείνουν στον δεύτερο δίσκο ή να μεταφερθούν εκεί που έχει το library το itunes? Τα αρχεία θέλω να παραμείνουν στον δεύτερο σκληρό Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Οπότε κάνεις αυτό που πρότεινα πιο πάνω: μεταφέρεις το itunes library στο δεύτερο δίσκο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loulilol Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Οπότε κάνεις αυτό που πρότεινα πιο πάνω: μεταφέρεις το itunes library στο δεύτερο δίσκο Ευχαριστώ πολύ Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα