23Optimus Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 καλησπερα επειδη δεν εχω κανει ποτε καποιο update γι ατα bios της μητρικης και ουτε ξερω και πολλα πραγματα γιαυτο το θεμα .. και τωρα θα χρειαστει να κανω φορματ πως να κανω αυτο το update εφοσον δεν εχω cd της μητρικης? αν το κανω τωρα ας πουμε θα χαθει οταν γινει το φορματ.. η πρεπει να το κανω πριν κανω εγκατασταση παλι windows η μητρικη μου ειναι αυτη ASUS PLP-LE (LEONITE 2)
MoviemakerGr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Θα ανοίξεις το Manual της μητρικής σου και θ'ακολουθησεις κ τις οδηγίες που δίνει στην σελίδα του κατασκευαστή. Δεν είναι τίποτα τρομερό αλλά θέλει να είσαι σχολαστικός με τις οδηγίες. Καλό ειναι που το κάνεις τώρα πριν το φορματ.. Το dvd της μητρικής σου δεν θα σου πρόσφερε τίποτα παραπάνω αυτή την στιγμή. 1
whocares Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Οτι ανέφερε ο MoviemakerGr πιο πάνω συν ότι το bios update δεν είναι σα να λέμε κάνω update τους drivers της κάρτας γραφικών. Αν δεν αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα, δε το κάνεις απλά. 1
23Optimus Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 ναι ναι οκ απλως επιδη στο προηγουμενο φορματ που ειχα κανει δεν διαβαζε το σκληρο δισκο και εγω πρωτη φορα θα κανω τωρα και ψαχνω να βρω και αυτο επισης επειδη τοτε τεχνικος μου εκανε φορματ και κατι πειραξε στο bios για να επαναφερει το σκληρο που δε ξερω τι εκανε.. τωρα καπιο προβλημα δεν ξερω καλα λειτουργει το pc εκτος το οτι θελει ενα φορματ μετα απο ενα χρονο,, και τωρα μου μπλοκαρε με to service pack kai mono me format lynetai εχω ενα προγραμμα το aida extreme edition το οποιο λεει οτι τα bios moy system bios is more than years old update it if necessary
Thanos1972 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Βλακεις σου λεει το aida.εσυ τωρα τι θελεις να κανεις?να ξεμπλοκαρεις τα windows?γιατι εαν μπεις στο Bios Και κανεις Load default settings θα ειναι οπως ακριβως ηταν οταν το πρωτοανοιξες.αλλα μετα,δεν θα ξερουμε τι ρυθμιση σου εχει κανει ο τεχνικος οποτε μπορει να αντιμετωπισεις το προβλημα που αντιμετωπιζες.
23Optimus Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 α μαλιστα δεν ξερω τι μπορει να εφτεγε τωρα ο υπολογυστης ειναι σε καλυτερη κατασταση σε γενικες γραμμες σε σχεση με παλια που ειχα και vista αν ειναι δεν πειραζω κατι θα κανω το φορματ οποτε το κανω και δεν θα πειραξω bios καλυτερα δεν ειναι?
MoviemakerGr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δεν μπορείς να ξέρεις αν είναι καλύτερα η χειρότερα αν δεν τα συγκρίνεις.. 8 στις 10 φορές είναι καλύτερα με το καινούριο bios. 1
23Optimus Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 ειναι καλα να το κανω δηλαδη update το bios τωρα? πριν κανω το φορματ? γιατι δεν εχω ιδεα σε σχεση με αυτο και δεν ακοθμπαω τωρα κατι μην τυχον βγει και αλλο προβλημα και αλλαζω ολοκληρο το μηχανημα μετα
MoviemakerGr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Εμένα αυτή είναι η άποψη μου και ετσι πράττω.. εσυ θ'αποφασισεις τι θα κάνεις,αν έχεις κανένα φίλο έμπειρο για υποστήριξη δεν θα ήταν άσχημη ιδέα..
23Optimus Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 ναι ναι θα δω τι θα κανω ευχαριστω παντος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα