Antwni Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 και ποτε την εκανες την αιτηση?? εδώ και 2 μήνες περίπου έχω κάνει αίτηση έλεος Δεν δικαιολογείται πάντως αυτό...
drein123 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 και ποτε την εκανες την αιτηση?? 28 σεπτεμβριου
poulinos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 παρτους ενα τηλεφωνο απο δευτερα και ρωτησε τους τι εχει γινει.μην εχει χαθει τιποτα και δεν εχει γινει ποτε?νεα γραμμη η αλλαγη απο τον εναν Isp σε αλλον?
drein123 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 παρτους ενα τηλεφωνο απο δευτερα και ρωτησε τους τι εχει γινει.μην εχει χαθει τιποτα και δεν εχει γινει ποτε?νεα γραμμη η αλλαγη απο τον εναν Isp σε αλλον? πήρα την cyta τηλέφωνο την παρασκευή και μου είπαν οτι δεν μπορούν να κάνουν τπτ και περιμένουν τον οτε να δώσει την γραμμή θα τους πάρω και σήμερα.Η γραμμή είναι νέα αλλά στην ίδια πολυκατοικία που είμαι έχουν βάλει και άλλα δυο άτομα cyta οπότε δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην περιοχή.Εγώ έβαλα 2play αλλά είπα θέλω μόνο net μήπως φταίει αυτό δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο απλά περιμένω
leouleou Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Παιδιά εμένα τη cyta μου τη θάψανε 2 φίλοι και δε νομίζω να βάλω αν και είναι πολύ φθηνή. Τον οτε τον έχω παρατήσει χρόνια τώρα...
krypton Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Παιδιά εμένα τη cyta μου τη θάψανε 2 φίλοι και δε νομίζω να βάλω αν και είναι πολύ φθηνή. Τον οτε τον έχω παρατήσει χρόνια τώρα... με τέτοιες τιμές που έχει ο οτε, λογικό να τον παρατήσεις
argirisparxas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 με τέτοιες τιμές που έχει ο οτε, λογικό να τον παρατήσεις Και δεν είναι ο μόνος. Το κακό είναι από ότι βλέπω καθυστερεί και τις συνδέσεις των άλλων.
drein123 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Τελικά ήρθε παιδιά αλλά έχω δυο ερωτήσεις: 1)|Εγώ έκανα αίτηση για 24 γραμμή και ο τεχνικός μου είπε ότι πιάνει 15 εδώ μπήκα στο 192 και τα λοιπά και εκεί μου λέει ότι έχω Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]:1.021 / 8.272 είναι φυσιολογικό αυτό και αν όχι τι μπορώ να κάνω? 2)Πως μπορώ να αλλάξω τον κωδικό του wifi?
Antwni Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 1)Δεν είναι καθόλου φυσιολογικό αλλα για πες μας εκεί που λέει attenuation πόσα db γράφει...καθώς και το margin 2)Αν μπεις στο ρουτερ κάπου σου έχει μια επιλογή για wireless στο setup δεν ξέρω που....ποιο router έχεις??
drein123 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 1)Δεν είναι καθόλου φυσιολογικό αλλα για πες μας εκεί που λέει attenuation πόσα db γράφει...καθώς και το margin 2)Αν μπεις στο ρουτερ κάπου σου έχει μια επιλογή για wireless στο setup δεν ξέρω που....ποιο router έχεις?? 1)Line Attenuation (Up/Down) [dB]:12,7 / 22,3 2)Εντάξει τον κωδικό τον άλλαξα.
regent Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Με 22.3 Attenuation αποκλείεται να πιάνεις μέχρι 8200. Λογικά έχει γίνει κάποιο λάθος στην συνδεσμολογία. Δεν βάζεις φίλτρο στη γραμμή στη cyta. Δοκιμάζεις στην κεντρική σου πρίζα το ρούτερ με κοντό καλώδιο από πρίζα απευθείας στο DSL. Ενημέρωσε μας για τα αποτελέσματα. Αν δεν αλλάξει κάτι με αυτά πρέπει να μιλήσεις με την Cyta να ξαναέρθει τεχνικός να δει τι φταίει
poulinos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 μπορει να ειναι θεμα συνδεσμολογιας μπορει θεμα γραμμης μπορει θεμα εσωτερικης καλωδιωσης.αν μπορει να βαλει μονο το ρουτερ στην κεντρικη πριζα και να δει παλι τοτε οκ.αν μπορει να κανει δοκιμη στον κατανεμητη τοτε θα ειναι μια καλη λυση.αλλιως ναι φωναζει τεχνικο της cyta για αν δει τι γινεται και να μετρησει αυτος στον κατανεμητη
drein123 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 το πρόβλημα λύθηκε πείρα τηλέφωνο στην cyta και πλέον η ταχύτητα είναι έτσι Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]:1.021 / 15.612
poulinos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 λογικα θα σου ειχαν βαλει κανα Profile και για αυτο θα συγχρονιζες χαμηλα φαινεται.γιατι δεν ειχες γραψει margin καθολου οποτε ισως ησουν με μεγαλο margin
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα