Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά πριν κατι μερες μου ήρθε μήνυμα οτι 23/10/12 θα γίνει η πιθανή ενεργοποίηση.Ερχονται την μερα που λεει το μήνυμα η πιο μετα; και επίσης τον εξοπλισμό ποτε τον περνώ, και επίσης στο site οταν πατάω εξέλιξη Αιτήματος δεν μου βγαζει τπτ όπως μου έβγαζε πριν κατι μερες γιατί γίνεται αυτό ;;

Sent from my iPhone using Insomnia

Επεξ/σία από drein123
Δημοσ.

Σε παρακαλω βαζε κομματα και ερωτηματικα εκει που χρειαζεται γιατι δεν γινεται κατανοητο αυτο που θελεις να πεις.. Τουλαχιστον απο εμενα..

• Like 1
Δημοσ.

Σε παρακαλω βαζε κομματα και ερωτηματικα εκει που χρειαζεται γιατι δεν γινεται κατανοητο αυτο που θελεις να πεις.. Τουλαχιστον απο εμενα..

Έχει δίκιο ο φίλος από πάνω.

Παιδιά πριν κατι μερες μου ήρθε μήνυμα οτι 23/10/12 θα γίνει η πιθανή ενεργοποίηση έρχονται την μερα που λεει το μήνυμα η πιο μετα και επίσης τον εξοπλισμό ποτε τον περνώ και επίσης στο site οταν πατάω εξέλιξη Αιτήματος δεν μου βγαζει τπτ όπως μου έβγαζε πριν κατι μερες.

Στην ημερομηνία αυτή που ανέφερες, θα έχεις πρόσβαση στις υπηρεσίες της Cyta, (Ίντερνετ, Τηλέφωνο κτλπ!)

Ο εξοπλισμός έπρεπε να έχει έρθει πιο νωρίς, άργησε - οπότε - πάρε ένα τηλ να δεις τη παίζει.

Δημοσ.

Συγνώμη φίλε εχεις δίκιο απλός ειμαι απο το κιν και δεν έδωσα πολύ σημασία σε αυτο τώρα το διόρθωσα.

Στο καταστημα που πήγα και έκανα την αίτηση μου είπαν ότι θα έρθει ο τεχνικός σπίτι και λογικά θα μου φέρει και το router.

Δημοσ.

Παιδιά ενώ κανονικά μου είχαν στείλει μήνυμα ότι την Τρίτη θα ήταν η μέρα πιθανής ενεργοποίησης με πείραν χθες και μου είπαν ότι υπάρχει ένα προβλημα με την γραμμή και θα με ενημερώσουν για ενεργοποίηση.Το ερώτημα μου είναι το εξής πόσο καιρό θα πάρει περίπου ;;

Δημοσ.

Παιδιά ενώ κανονικά μου είχαν στείλει μήνυμα ότι την Τρίτη θα ήταν η μέρα πιθανής ενεργοποίησης με πείραν χθες και μου είπαν ότι υπάρχει ένα προβλημα με την γραμμή και θα με ενημερώσουν για ενεργοποίηση.Το ερώτημα μου είναι το εξής πόσο καιρό θα πάρει περίπου ;;

μαλλον ο οτε αλλαξε την πιθανη ημερα ενεργοποιησης.απλα περιμενεις.επειδη ειναι νεα γραμμη αρα πρεπει να γινει μεικτονομιση για αυτο την ημερομηνια που γραφει το μυνημα ερχεται ο τεχνικος να ενωσει την γραμμη οπως και να σου συνδεσει τον εξοπλισμο
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

έλεος μόνο αυτό έχω να πω ενώ αρχικά μου είχαν πει 23 του Οκτώβρη για ενεργοποίηση περίμενα περίμενα έπαιρνα και στην cyta και μετά από άπειρα τηλέφωνα μου είπαν ότι ο οτε ειπε οτι 5/11 είναι η νέα μέρα πιθανής ενεργοποίησης αλλά ξανά πήρα στην cyta σήμερα και μέχρι τώρα τπτ τι άλλο μπορώ να κάνω δεν γίνεται εδώ και 2 μήνες περίπου έχω κάνει αίτηση έλεος

Δημοσ.

δεν μπορεις να κανεις κατι.αν ο οτε αλλαξε την πιθανη ημερα ενεργοποιησης τοτε περιμενεις να ερθει η νεα ημερομηνια ενεργοποιησης.οτε ειναι τι περιμενεις.

Δημοσ.

δεν μπορεις να κανεις κατι.αν ο οτε αλλαξε την πιθανη ημερα ενεργοποιησης τοτε περιμενεις να ερθει η νεα ημερομηνια ενεργοποιησης.οτε ειναι τι περιμενεις.

μα ήρθε μου είπαν ότι ο οτε ειπε ότι η νέα μέρα ενεργοποίησης ήταν χθες 5/11
Δημοσ.

ακόμα περιμένω αλλά τώρα έχω ένα άλλο πρόβλημα όταν μπαίνω στο site για να δω την κατάσταση του αιτήματος μου βγάζει μόνο αυτό 20kf1ig.jpg

τι μπορεί να φταίει ??

Δημοσ.

δυο πραγματα μπορω να φανταστω.

α.να μην εχουν περασει ακομα κατι μεσα για x y λογω.

β.να μην εμφανιζεται κατι καλα λογω browser. αλλιως μιλα με cyta Να δεις τι βλεπουν

Δημοσ.

ακόμα περιμένω αλλά τώρα έχω ένα άλλο πρόβλημα όταν μπαίνω στο site για να δω την κατάσταση του αιτήματος μου βγάζει μόνο αυτό 20kf1ig.jpg

τι μπορεί να φταίει ??

Μπορεί να έχει κολλήσει η εφαρμογή τους.Σ/Κ είναι και μπορεί να κάνουν εργασίες στην σελίδα τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...