Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας :-D

Θα ήθελα να ρωτήσω αν το dot.tk Είναι δωρεάν για πάντα , επειδή λέει "Domains can be registered from 1 to 12 months" Αυτό σημαίνει οτι μετά λήγει ? ή το ανανεώνεις απλά ???

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

πρόκειται για το μητρώο του Τοκελαου

http://www.ipduh.com/dns/?tk ένα νησάκι ανατολικά την Παπούα Νεα Γουινέα http://ipduh.com/gma...0&lon=-172.0000

Το έψαξα λίγο, λένε συγκεκριμένα ότι ονόματα χωρίς περιεχόμενο μπορούν να σβηστούν και ότι όλοι οι καταχωρητές που θα συνεργαστούν μαζί τους θα μπορούν να καταχωρήσουν δωρεάν ονόματα και να κάνουν λεφτά ανανεόνωντας ονόματα

http://www.nic.tk/en...omainshare.html

το ότι οπου ακούς πολλά αυγα κράτα και μικρό καλάθι σε όλο του το μεγαλείο

Οι τυπάδες στο Τοκελάου θέλουν να ανεβάσουν το rank του χώρου τους και να βάλουν πολλούς στο κόλπο ... και αυτός είναι ένας

πολύ εύκολος τροπος ... σε καμια περίπτωση δεν θα επενδυα χρόνο και κόπο σε ενα ιστοτοπο που φέρει ένα όνομα tk .... εκτός και εάν είναι κάτι πολυ πιασάρικο και είμαι διαθετειμένος να πληρώσω όσο όσο τα υπόλοιπα χρόνια ... τέτοια μικρά νησάκια πολλές φορές δίνουν το μητρώο τους σε ιδιωτικές εταιρείες που χρεώνουν ότι θέλουν ...

Δημοσ.

Χλωμό, μόνο αν πετύχεις κανένα διαγωνισμό ή ειδική προσφορά, πράγμα σχετικά σπάνιο. Τόσο μεγάλο ποσό είναι το 10€; Σχεδόν δωρεάν είναι πάλι.

Δημοσ.

μόνο που θέλει πιστοτική κάρτα και εκτός απο το οτι είμαι ανήλικος δεν θέλω να δώσω στοιχεία ! γι'αυτό ψάχνω free.

hud ΔΕΝ υπάρχει δωρεάν domain τύπου com, org, κλπ

είτε πας σε domain tk

είτε subdomain co.cc

Σε αλλο θέμα είπες οτι εχεις κάποιο site με αρκετούς επισκέτπες που δεν θες να χάσεις. Σε συμβουλέυω λοιπον (και εφόσον είσαι ανήλικος)

• να βρεις ενα ενηλικό ΕΜΠΙΣΤΟΥ συγγενή στου οποίου τα στοιχεία θα κλειστεί το domain. Φρόντισε μόνο να μην εχεις warez και μπλέξει ο άνθρωπος;
  • να αγοράσεις ένα domain απο ελληνική εταιρεία που δέχεται κατάθεση στην τράπεζα (tophost.gr papaki.gr dnhost.gr κλπ). Το papaki δέχεται πληρωμή και με την paysafecard

Δημοσ.

@

ipduh

Στο cc.co το είχα παλιά , αλλά έχασα τα στοιχεία μου , μόλησ έφτιαξα άλλο μου λέει οτι έχω πολλούς λογαριασμούς και μου έκλεισε το καινούριο !

@

isay

Αν έχω site με cracks πειράζει ??? :devil:

Δημοσ.

@

ipduh

Στο cc.co το είχα παλιά , αλλά έχασα τα στοιχεία μου , μόλησ έφτιαξα άλλο μου λέει οτι έχω πολλούς λογαριασμούς και μου έκλεισε το καινούριο !

@

isay

Αν έχω site με cracks πειράζει ??? :devil:

το co.cc το έχει βγάλει μεχρι και η google απο τον index της ... έχει μπει και επίσημα στο undernet ...

και για αυτό έχουν γίνει τοσο αυστηροί ...

αν θες να χρησιμοποιήσεις το όνομα για κάποιο site με warez μην μπλέξεις κάποιο συγγενή σου

και μην αγοράσεις όνομα στο gr, com , net , κτλ ...

αγορασε καποιο όνομα στο .cn , .ru , .ro ... κάποια χώρα με χαλαρούς κανόνες

δες και αυτήν την λίστα ... http://ipduh.com/macro/top-level-domains/ctld/

αγορασέ το με μιά προπληρωμένη κάρτα

Δημοσ.

γενικά αυτού του είδους domains είναι blacklisted από τη google. Έχουν ενοχοποιηθεί άπειρες φορές για spam και όπως λέει και ο ipduh, η google για μία περίοδο είχε κάνει ban όλα τα cc.co domains, ενώ τα tk τα έχει ακόμη μπλοκαρισμένα από όλες τις υπηρεσίες τους.

Δημοσ.

Ωρέα , αλλά με την προπληρωμένη κάρτα πάλι δεν δίνεις στοιχεία ?

είπα μην μπλέξεις τους συγγενείς σου για να μην τους τρέχουν επειδή είπες ότι το site σου έχει cracks και warez

και είσαι ανήλικος

θα πρέπει να δώσεις στοιχεία αλλα εάν διαλέξεις μια χώρα με χαλαρή νομολογία ή δεν τους νοιάζει εαν το όνομα χρησιμοποιήται για site με warez ή δεν τους νοιάζει η ακρίβεια των στοιχείων σου ή και τα δύο ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...