kouliz83 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα!Έκανα αναβάθμιση στο pc μου και έχω το ίδιο πρόβλημα που είχα και πριν από αυτήν. Το παλιό μου σύστημα ήταν αυτό: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ : Intel® Core™2 Duo CPU E8400 3.00GHz ΜΗΤΡΙΚΗ:ASUS P5K SE/EPU ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ:ASUS NVIDIA EN9800 GT 1GB ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ:STT DDR2 800 2x1GB PC6400 800MHZ CL5 ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ:THERMALTAKE W0116 TOUGHPOWER 750W CABLE MANAGEMENT ATI CROSSFIRE CERTIFIED ΟΘΟΝΗ:PHILIPS 22 1920X1080 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ: Windows7 ultimate 32bit Λοιπόν,αρχικά μου κάηκε η γραφικών,την άλλαξα με την 7770 αλλά όταν περνούσα τους drivers κολλούσε στο λόγκο των windows και μου έκανε επανεκκινήσεις.Το πήγα στο e-shop και μου είπαν ότι βάρεσε και η μητρική.Τότε αποφάσισα να κάνω αναβάθμιση και πήγα στο παρακάτω σύστημα κρατώντας όμως τον σκληρό μου δίσκο,το τροφοδοτικό,την οθόνη και την γραφικών που την είχα πάρει πριν μια εβδομάδα από το υπόλοιπο σύστημα. Νέο σύστημα: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ :INTEL CORE I3-2100 3.1 GHZ LGA1155 - BOX ΜΗΤΡΙΚΗ:ASUS P8H61-M LE R2.0 ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ:ASUS ATI 7770 DDR5 1GB V2 ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ:KINGSTON KVR1333D3N9/4G DDR3 4GB PC10666 1333MHZ VALUE RAM ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ:THERMALTAKE W0116 TOUGHPOWER 750W CABLE MANAGEMENT ATI CROSSFIRE CERTIFIED ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ: Windows7 ultimate 32bit ΟΘΟΝΗ:PHILIPS 22'' 1920x1080 Με πήραν από το e-shop και μου είπαν ότι όλα καλά.Όταν όμως πήρα το pc έκανα το format και όταν πέρασα τους drivers της γραφικών μου έκανε πάλι τα ίδια,κολλούσε στο λόγκο των windows και μου έκανε επανεκκινήσεις.Το περίεργο όμως είναι πως όταν έβαλα την γραφικών του αδερφού μου(ATI5700) και αυτός την δικιά μου περνούσαμε κανονικά τους drivers και όλα δούλευαν ρολόι.Ο υπολογιστής δουλεύει κανονικά μόνο όταν βγάζω τους drivers.Θέλω να μου πείτε τι να κάνω από εδώ και πέρα και τι μπορεί να φταίει.
GP7 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Εχεις περασει σιγουρα τους σωστους (και τελευταιους) drivers?? Ο υπολογιστης του αδερφου σου δουλευει κανονικα με την 7770?
kouliz83 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Σίγουρα γιατί τους περνάω και από το cd που έχει η γραφικών μου και από την AMD.Το pc του αδερφού μου δουλεύει μια χαρά με την δικιά μου κάρτα,όπως και το δικό μου με την δικιά του,πέρασε κανονικά τους drivers και έπαιξε και το Battlefield στο φουλ για κάνα μισάωρο και δεν παρουσιάστηκε κανένα απολύτως πρόβλημα.Το θέμα και ο προβληματισμός μου είναι ότι όταν το στείλω στο e-shop πως θα βρω το δίκιο μου γιατί αυτοί θα δοκιμάσουν την κάρτα σε άλλο σύστημα και θα δουν ότι είναι μια χαρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα