alex85 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 ξερει κανενας αν βγει καινουριο κing kong ?παντως το τελευταιο ηταν πολυ καλο
DeadOrganPlayer Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Γειά σου Άλεξ, Πριν βυθιστεί το θέμα σου στη λήθη του παρελθόντος θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι ήδη έχουν γυριστεί 3 king kong (και όχι komg). ‘Ενα το 1933, ένα το 1976 και ένα το 2005 οπότε στατιστικά μάλλον θα πρέπει να περιμένεις το καινούργιο γύρω στο 2035 με 2045. Μπορείς εντωμεταξύ πάντως να τσεκάρεις το πολύ καλό The King of Kong. Ειδικά αν σου αρέσουν τα παλια video games (arcades) θα ξετρελαθείς.
alex85 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 ενταξει φιλε γιατι να το σβησουνε επειδη εκανα ενα γραμμα λαθος?δεν εβρησα ουτε προκειτε ουτε εγραψα κατι κακο.ουτε μιλησα ασχημα.τελος παντων.εγω για εργο μιλαω.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δεν είπα εγώ ότι θα στο σβήσουν. Απλά αν δεν σου απαντούσα εγώ το thread θα ήταν ήδη 3 σελίδες πίσω λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος και αύριο απλά δεν θα υπήρχε. Μ έκανες να το μετανιώσω όμως.
alex85 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 οχι βρε.σε ευχαριστω πολυ φιλε .μου απαντησες να σαι καλα.το τελευταιο σαν εργο μαρεσε πολυ !και σαν παιχνιδι.και ξερεις πιο αλλο μαρεσε σαν εργο?αυτο το king kong με τη σαμανθα ποθ επαιζε μεσα ενας κινεζος.βεβαια ειναι παλιο.αν το ξερεις και αν καταλαβες πιο σου ειπα μπορεις να μου πεις τι να γραψω στο google για να το βρω? και μη μετανοιωνεις που με βοηθας δεν ειμαι αχαριστος.ευχαριστω
DeadOrganPlayer Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Βρήκα κάτι αλλά δε ξέρω αν εννοείς αυτό. http://www.youtube.com/watch?v=YiVc5-kMeKY
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα