Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χωρίς παρεξήγηση,

το CX430V2 έχει transient filter καλής ποιότητας και group regulation, το Thermaltake Toughpower που έσκασε , το OCZ και πιθανώς άλλα αυτής της λογικής (πολλά Α για τα λεφτά τους) όχι. Όχι ότι είναι άσχημα βέβαια, αλλά 120+ ευρώ και πετσοκομένες προστασίες είναι κάπως...

Λόγος να αγχώνεται κανείς δεν υπάρχει, απλώς θεωρώ ότι στα PSUs η ποιότητα υπερτερεί του VFM. Τα Corsair είναι λογική επιλογή όπως και να έχει.(Τα Enermax είναι λίγο τσιμπημένα στα ντόπια e-shop)

ΥΓ

Ή CWT φτιάχνει εξαρτήματα, όχι ολόκληρα PSUs, και το "σχεδόν το ίδιο" είναι πολύ υποκειμενικό θέμα.

ΥΓ2

Προβληματικοί σκληροί δεν είναι να τους εμπιστεύεται κανείς, τώρα αν δεν έχεις μέσα κάτι που να έχεις πρόβλημα να ξαναβρείς...

Βλέπω ότι είσαι κολλημένος. Και όπως ανέφερα αν του είχε πάρει το τροφοδοτικό τον σκληρό δεν θα λειτουργούσε καν , κάτι άλλο παίζει και του τον δώσανε πίσω.ΌΠως του είπα καλό θα είναι να μας δώσει εικόνα όταν τελειώσει εγκατάσταση Windows κ.λ.π από HD Sentinel.

Εμένα μου έχουνε φέρει μηχάνημα που του είπε μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων στην ελλάδα ότι θέλει αλλαγή ο σκληρός και όσα διαγνωστικά και να του έτρεξα σκυλί ο δίσκος. Οπότε...

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο.κ παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες που μου δώσατε!Όταν με το καλό πάρω το pc τις επόμενες μέρες θα επανέλθω και θα δώσω εικόνα του σκληρού μου....

• Like 1
Δημοσ.

Οι σκληροί "συνήθως" μόνο μεμονωμένα bad sectors βγάζουν, έαν σταματήσει να επιδεινώνεται η κατάσταση του στο HD Sentinel πιθανών είναι εντάξει.

Το θέμα είναι ότι ο μέσος χρήστης δεν κρατάει backup οπότε μόνο ο φίλος kouliz83 ξέρει τι θα του στοιχήσει το ρίσκο.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά!Επανέρχομαι μετά από πολύ καιρό,το pc μου πλέον πετάει,χθες σύνδεσα τον παλιό μου σκληρό ο οποίος δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση,μάλλον μέσα στην ημέρα θα υπάρχει και εικόνα του σκληρού μέσω του HD Sentinel για να μου πείτε και εσείς την γνώμη σας.

Το πρόβλημά μου είναι ότι όταν έβαλα windows 7 64Bit ο υπολογιστής αργούσε χαρακτηριστικά στην εκκίνηση,έκανα φορμάτ,έβαλα τα 32bit και ο υπολογιστής πλέον πετάει.Γιατί υπάρχει αυτή η διαφορά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Χωρίς παρεξήγηση,

το CX430V2 έχει transient filter καλής ποιότητας και group regulation, το Thermaltake Toughpower που έσκασε , το OCZ και πιθανώς άλλα αυτής της λογικής (πολλά Α για τα λεφτά τους) όχι. Όχι ότι είναι άσχημα βέβαια, αλλά 120+ ευρώ και πετσοκομένες προστασίες είναι κάπως...

Λόγος να αγχώνεται κανείς δεν υπάρχει, απλώς θεωρώ ότι στα PSUs η ποιότητα υπερτερεί του VFM. Τα Corsair είναι λογική επιλογή όπως και να έχει.(Τα Enermax είναι λίγο τσιμπημένα στα ντόπια e-shop)

ΥΓ

Ή CWT φτιάχνει εξαρτήματα, όχι ολόκληρα PSUs, και το "σχεδόν το ίδιο" είναι πολύ υποκειμενικό θέμα.

ΥΓ2

Προβληματικοί σκληροί δεν είναι να τους εμπιστεύεται κανείς, τώρα αν δεν έχεις μέσα κάτι που να έχεις πρόβλημα να ξαναβρείς...

Δυστυχώς δεν είχα δει αυτό το μύνημα να σου απαντήσω κατάλληλα, αλλά πλέον νομίζω είναι περιττό. Όπως είπα, έκανες λογαριασμό μόνο και μόνο για να πέταξες τρεις... σε αυτό το topic και την έκανες (γιατί από τότε δεν έχεις ξαναποστάρει). Στις ένα κάρο ανακρίβειες (για να μην χρησιμοποιήσω καμιά πιο βαριά λέξη) που πρόλαβες να πεις σε πέντε λέξεις, μας είπες ότι τα CX είναι καλύτερα από τα Tougpower  :eek:  και ότι η CWT δεν φτιάχνει τροφοδοτικά, αλλά Parts... O 2ος μεγαλύτερος (όχι καλύτερος) κατασκευαστής PSUs στον κόσμο...

http://www.cwt.com.tw/Product/enus/Product_PC_FirstShow.aspx?Series=PC%20Power%20Supply

Και προφανώς εσύ ξέρεις ότι η Corsair φτιάχνει τροφοδοτικά, ε? Ημιμαθή φίλε μου να σε πληροφορήσω λοιπόν πως σχεδόν όλα τα Corsair πλέον φτιάχνονται από την... CWT :devil: (στην Seasonic έμεινε μόνο η κορυφαία ΑΧ). Όπως και τα Toughpower τα οποία όμως έχουν κατα πάρα πολλές φορές ανώτερη σχεδίαση με αρκετές περισσότερες προστασίες και voltage regulators(από την CX). Είναι το αντίστοιχο (πολλές φορές πανομοιότυπο) μοντέλο με τα ΤΧ/ΗΧ της Corsair . Τα απλά (σε κάποιες χώρες λέγονται και gold) με την ΤΧ, τα XT με την ΗΧ ενώ η Grand ανταγωνίζεται τα ΑΧ

Θα αμφισβητήσεις και τον JonnyGuru μήπως?

http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDArticles&op=Story&ndar_id=24

ONTOPIC

@ kouliz83, να υποθέσω τα Windows είναι του θείου. Είναι από την ίδια διανομή ή διαφορετικά "δώρα" του "θείου". Και οι αργοπορίες ήταν μόνο στην εκκίνηση ή και μέσα στα Windows? Γιατί η χρήση μέσα στα windows σε ενδιαφέρει, κι ας κάνει Χ δευτερόλεπτα παραπάνω να μπουτάρει. Γιατί δεν υπάρχει περίπτωση τα 32bit να πηγαίνουν πιο γρήγορα από τα 64bit εκεί. Αδικείς το σύστημά σου

Επεξ/σία από ninos30
  • Like 2
Δημοσ.

13309910.png

Καλησπέρα!Ναι του θείου είναι,έχω την εντύπωση πως μόνο στην εκκίνηση καθυστερούσε αλλά αρκετά,γενικά όμως τα 32bit μου φαίνονται πιο γρήγορα στο δικό μου σύστημα.

Επίσης αυτή είναι η εικόνα του προηγούμενου σκληρού που είχα και τον ξανασύνδεσα πριν λίγες μέρες.

Μπορώ να τον χρησιμοποιώ άφοβα ή υπάρχει κίνδυνος και για το υπόλοιπο σύστημα;Αποθηκεύω μόνο αρχεία που και να χαθούν δεν με νοιάζει...   

Δημοσ.

Την καθυστέρηση στο Load στην έκανε σίγουρα ένας driver που είτε δεν ήταν ο σωστός για W64, είτε γιατί ήταν κακογραμμένος, είτε γιατί ήταν out-dated.

Δεν νομίζω στην χρήση να είναι πιο αργά. Τα κόζια είναι απλά. Εφαρμογές που είναι φτιαγμένες για 32bit τρέχουν το ίδιο και στις δύο πλατφόρμες. Εφαρμογές που είναι φτιαγμένες για 64bit, πετάνε σε W64 και δεν χρειάζεται να κάνουν emulation για 32bit

Ένα από τα χαρακτηριστικότερα παραδείγματα είναι τα Photoshop 32/64. Αν δεις πως πάνε τα δεύτερα σε σχέση με τα πρώτα θα τρίβεις τα μάτια σου

Δημοσ.
ninos30

Ίσως,πάντως δεν έχω την υπομονή να κάνω φορμάτ και ξανά όλα από την αρχή.Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις τι άποψη έχεις για τον σκληρό που δείχνω πιο πάνω? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...