rounsmith Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Ναι είναι λογικό. Κάποιος πυκνωτής χάλασε και άλλαξε λίγο την τάση οπότε αρχίσανε όλα να παίρνουνε τον δρόμο τους. Για αυτό και φωνάζουμε μόνο καλά τροφοδοτικά γιατί τα φθηνα είναι αμφιβόλου ποιότητας.
kouliz83 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δεν νομίζω πάντως να υπάρχει πρόβλημα επειδή το τροφοδοτικό είναι υπερβολικό; Πάντως από ότι κατάλαβα αυτό που πήρα το εγκρίνεις έτσι;
rounsmith Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δεν νομίζω πάντως να υπάρχει πρόβλημα επειδή το τροφοδοτικό είναι υπερβολικό; Πάντως από ότι κατάλαβα αυτό που πήρα το εγκρίνεις έτσι; Δεν υπάρχει πρόβλημα στο πισί σου παρά μόνο στον λογαριασμό της ΔΕΗ Ναι εγκρίνω. 1
kouliz83 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε μου!Από την πρώτη στιγμή κατάλαβες ότι είναι το τροφοδοτικό το πρόβλημα,ωραίος!Και άντε επιτέλους να το πάρω στα χέρια μου για να χαρώ το καινούργιο μου πλέον pc....
rounsmith Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε μου!Από την πρώτη στιγμή κατάλαβες ότι είναι το τροφοδοτικό το πρόβλημα,ωραίος!Και άντε επιτέλους να το πάρω στα χέρια μου για να χαρώ το καινούργιο μου πλέον pc.... Άντε με το καλό. Ε κοίτα όταν σου έρχονται 5 πισί την ημέρα και σου λένε να τα φτιάξεις και έχω δει τόσες διαφορετικές περιπτώσεις ξέρεις τι γίνεται
Deus_Ex_Machina Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Άλλος ένας ευτυχής χρήστης ΜούφαΤΑΚΕ! Άλλη φορά να προτιμάτε σοβαρά τροφοδοτικά με προστασίες, και όχι τα περισότερα Α στα λιγότερα λεφτά. Από e-shop κοίτα CORSAIR, ENERMAX(PRO82+/MODU82+). Από μέγεθος σε καλύπτει και 30Α/425-430W, τώρα ανθέλεις κάτι μεγαλύτερο για το μέλλον... Ο σκληρός τουλάχιστον δεν είναι SEAGATE, πάντως για αξιοπιστία κοίτα για RE4 /BLACK /RED .
rounsmith Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Άλλος ένας ευτυχής χρήστης ΜούφαΤΑΚΕ! Άλλη φορά να προτιμάτε σοβαρά τροφοδοτικά με προστασίες, και όχι τα περισότερα Α στα λιγότερα λεφτά. Από e-shop κοίτα CORSAIR, ENERMAX(PRO82+/MODU82+). Από μέγεθος σε καλύπτει και 30Α/425-430W, τώρα ανθέλεις κάτι μεγαλύτερο για το μέλλον... Ο σκληρός τουλάχιστον δεν είναι SEAGATE, πάντως για αξιοπιστία κοίτα για RE4 /BLACK /RED . Ντάξει το ακούσαμε και αυτό. Τα OCZ είναι από τα καλύτερα τροφοδοτικά , βέβαια δεν είναι και Seasonic αλλά και τα CORSAIR Πλέον δεν είναι Seasonic. Άλλη φορά πριν μιλήσεις να έχεις κάνει το Background check σου. Αν ήτανε μούφα ... γιατί δίνει 5 χρόνια εγγύηση? Επειδή είναι μούφα?
ninos30 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Πω ρε φίλε, έκανες δλδ λογαριασμό για να βάλεις αυτό ως πρώτο σου Post!... Θες να σου βάλω 1000 links από Enermax/Corsair που σκάσανε και αντε γεια. Μην τρελαθούμε κιόλας. Αν δεν ξέρετε μην τα πετάτε έτσι εύκολα. Μιλάς τώρα για την Toughpower σειρά και μιλάς έτσι... Για μια σειρά τροφοδοτικών που σε όλο το Internet μιλάνε στάζουν μέλι. Ξέρεις εσύ αν έγινε κάποιο βραχυκύκλωμα εκεί, και το τροφοδοτικό του του έσωσε όλο το PC? Ή αν είχε να το καθαρίσει κάποια χρόνια και γέμισε σκόνη? Ή απλά να ήταν αστοχία υλικού? Και οι Mercedes χαλάνε, το ξέρεις ή όχι και αυτό? Το ότι πλέον όλα σχεδόν τα Corsair τα φτιάχνει η CWT (εκτός από την ΑΧ σειρα) και είναι σχεδόν πανομοιότυπα με τα Thermaltake, το γνωρίζεις? Μην γενικεύετε καταστάσεις, γιατί σας διαβάζουν και άνθρωποι αμαθείς/ημιμαθείς που μόλις αγόρασαν κάτι και μπορεί να τους έχεις αγχώσει τώρα. Αν εξαιρέσεις τα παλιά TR2 τα οποία είχαν προβλήματα, και τα σημερινά LitePower που είναι για μικρά συστήματα και όχι Gaming, όλα τα άλλα τα ΤΤ είναι άριστα.
kouliz83 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Καλά τα λέει ο nino30,μην με αγχώνετε τζάμπα,ούτως η άλλως δεν αλλάζει κάτι τώρα,εγώ απλά θέλω να μάθω αν η επιλογή του τροφοδοτικού και του σκληρού δίσκου είναι αξιόπιστα....
ninos30 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Μια χαρά είναι τα πραγματάκια σου. Δεν υπάρχει πρόβλημα στο πισί σου παρά μόνο στον λογαριασμό της ΔΕΗ Απλά και μια διόρθωση στον Roun (εκτός αν δεν κατάλαβα εγώ καλά). Και 1500αρι τροφοδοτικό να πάρεις το ίδιο ρεύμα θα κάψεις με ένα 450αρι. Το PSU καίει αυτά που του ζητάει το σύστημά σου. Μπορεί να μεταβάλλεται λίγο το efficiency όταν ένα PSU δουλεύει στα πολύ χαμηλά, αλλά μην νομίζεις τίποτε τρελά πράγματα. ΔΛΔ ένα PSU με efficiency 85% στο 70% της χρήσης του δεν θα πέσει στα 70% efficiency αν το παίξεις στο 30%. Θα πάει 84-85. Να χαμε να λέγαμε με άλλα λόγια 1
kouliz83 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Και κάτι ακόμη.Μου είπαν από το e-shop ότι μέχρι 4gb ram είναι καλύτερο να βάλω windows 7 32bit και όχι 64bit καθώς με τα 32bit ο υπολογιστής θα πηγαίνει πιο γρήγορα,αν στο μέλλον βάλω και άλλη ram τότε να βάλω 64bit.Εσείς τι άποψη έχετε επί του θέματος;Να βάλω 32bit ή 64bit;
ninos30 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Mamakies σου είπανε. Κατευθείαν 64b. Πλέον ένα σωρό προγράμματα/games υποστηρίζουν 64bit εντολές και αυτές θα τις χάσεις αν βάλεις 32Bit λειτουργικό
kouliz83 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Επίσης,πειράζει αν κρατήσω τον παλιό μου σκληρό μόνο για αποθήκευση;Ο τεχνικός μου είπε ότι προς το παρών δεν πειράζει αλλά αν δεις ότι πάει να σου κάνει νούμερα να τον βγάλω κατευθείαν.
rounsmith Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Μια χαρά είναι τα πραγματάκια σου. Απλά και μια διόρθωση στον Roun (εκτός αν δεν κατάλαβα εγώ καλά). Και 1500αρι τροφοδοτικό να πάρεις το ίδιο ρεύμα θα κάψεις με ένα 450αρι. Το PSU καίει αυτά που του ζητάει το σύστημά σου. Μπορεί να μεταβάλλεται λίγο το efficiency όταν ένα PSU δουλεύει στα πολύ χαμηλά, αλλά μην νομίζεις τίποτε τρελά πράγματα. ΔΛΔ ένα PSU με efficiency 85% στο 70% της χρήσης του δεν θα πέσει στα 70% efficiency αν το παίξεις στο 30%. Θα πάει 84-85. Να χαμε να λέγαμε με άλλα λόγια Κάτι τέτοιο εννούσα και εγώ αλλά έπρεπε να το πω με πιο ειδικό τρόπο Θα μπορούσες να ζητήσεις πιστωτικό από το e-shop να πήγαινες σε μικρότερο τροφοδοτικό και να έβαζες άλλα 4 gb ram. Υ.Γ. Όπως έχω ξαναπεί έχω πρόβλημα με την ram πάντα θέλω πολύ. Και μιας και είναι φθηνή τώρα είναι καλή επιλογή. Επίσης,πειράζει αν κρατήσω τον παλιό μου σκληρό μόνο για αποθήκευση;Ο τεχνικός μου είπε ότι προς το παρών δεν πειράζει αλλά αν δεις ότι πάει να σου κάνει νούμερα να τον βγάλω κατευθείαν. Όταν θα συνδέσεις το πισί σου να μας δώσεις εικόνα από HD Sentinel Να σου πούμε τι γίνετε γιατί μπορεί να σου λένε βλακείες από το e-shop.
Deus_Ex_Machina Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Χωρίς παρεξήγηση, το CX430V2 έχει transient filter καλής ποιότητας και group regulation, το Thermaltake Toughpower που έσκασε , το OCZ και πιθανώς άλλα αυτής της λογικής (πολλά Α για τα λεφτά τους) όχι. Όχι ότι είναι άσχημα βέβαια, αλλά 120+ ευρώ και πετσοκομένες προστασίες είναι κάπως... Λόγος να αγχώνεται κανείς δεν υπάρχει, απλώς θεωρώ ότι στα PSUs η ποιότητα υπερτερεί του VFM. Τα Corsair είναι λογική επιλογή όπως και να έχει.(Τα Enermax είναι λίγο τσιμπημένα στα ντόπια e-shop) ΥΓ Ή CWT φτιάχνει εξαρτήματα, όχι ολόκληρα PSUs, και το "σχεδόν το ίδιο" είναι πολύ υποκειμενικό θέμα. ΥΓ2 Προβληματικοί σκληροί δεν είναι να τους εμπιστεύεται κανείς, τώρα αν δεν έχεις μέσα κάτι που να έχεις πρόβλημα να ξαναβρείς...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα