Προς το περιεχόμενο

Insomnia Movie Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολλοι θα ειναι σαν και εμενα. "Εχω τοσες ταινιες να δω, δεν ξερω ποια να δω,αρα δεν θα δω καμια"

Το Insomnia Movie Club θα συναντιεται μια φορα καθε 2 βδομαδες και θα συζηταμε για ενα εργο που ειπαμε να δουμε.

Η ιδεα ειναι αναλογη των "book clubs", να δουμε εργα που δεν θα βλεπαμε υπο αλλες συνθήκες, και να ξεφυγουμε απο τις ιδιες και ιδιες ταινιες/ιδεες.

Aρχικα το προγραμμα θα εχει ως εξης:

Day 1: O καθενας μας λεει 2 ταινιες με imdb link. Και αν θελει μπορει να γραψει διπλα "προτεινω αυτη την ταινια για αυτο και για αυτο τον λογο". 140 χαρακτηρες MAX, δεν θελουμε ιστορια της ζωης σας. Αν καποιος αλλος εχει πει ηδη μια ταινια που θελατε να πειτε, πειτε μονο μια. Αν εχει πει και τις 2 που θελατε να πειτε, μην πειτε καμια,κρατηστε το για την επομενη φορα. Δεν επιτρεπετε κριτικη στις επιλογες του αλλου. Μπορειτε να πειτε απο Tarkovsky ως seltzer/friedberg

Day 2: Ολες οι ταινιες μπαινουν σε ενα poll. Ψηφιζετε 1-2 ταινιες ανα ατομο.

Day 3: 24 ωρες μετα κλεινει το poll, και εχουμε 2 επιλογες: Αν στην 2η μερα βαλουμε μεχρι 2 votes, μπορουμε να βγαλουμε ταινιες για τις επομενες 3 "συναντησεις" (οι 3 πρωτες), ή αν εχουμε μονο μια ψηφο, απλα να δουμε την πρωτη και παλι απο την αρχη την επομενη φορα.

Days 4-12: Εδω βλεπουμε την ταινια ο καθενας οποτε θελει. Δεν υπαρχει καμια συζητηση μεταξυ μελων, ο καθενας κραταει οτι σημειωσεις θελει για το εργο.

Days 13-14: Ανοιγμα thread με σχολιασμο της ταινιας, Full spoilers, κουβεντα για τα παντα σχετικα με το εργο.

Ψηφοφορια για την πρωτη φορα; http://www.insomnia.gr/topic/462857-insomnia-movie-club-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B9%CF%82-411/

Ισως μπορουμε να βγαλουμε τους πιο καλους σχολιαστες να επιλεγουν μια μεγαλη κατηγορια την επομενη φορα πχ. ταινιες μονο απο το 80, ασπρομαυρες ταινιες, ταινιες scifi, κλπ.

Repeat.

Η λιγοτερο δημοκρατικη εκδοχη εχει ως εξης:

Μερικα ατομα απο το forum επιλεγουν theme (εγω και ο sellers ειμαστε τα μελη προς το παρον)

Day 1: Ανακοινωνεται το theme, οι χρηστες λενε τις ταινιες τους με τους ιδιους κανονισμους με πριν αλλα επιτρεπεται να πειτε εργο που εχει πει καποιος αλλος.

Day 2: Μαζευονται οι επιλογες και οι ψηφοι σε καθε μια. Πχ αν πω εγω Jaws και πουν αλλοι 3 το ιδιο, το jaws εχει 4 ψηφους.

Day 3: Η επιτροπη (εγω και ο sellers δηλαδη) επιλεγουν το εργο πανω στις επιλογες των χρηστων και μονο. Δεν μπορουμε να βαλουμε καποιο εργο που εχει 1 ψηφο. Αν νιωσετε αδικοιμενοι, εχετε 140 χαρακτηρες να "πουλησετε" το εργο σας στην 1η μερα ωστε να το επιλεξουν και αλλοι.

Days 4-14 Ιδιες απο πανω.

Repeat

Η δημοκρατικη με νομους εκδοχη:

Η επιτροπη απλα επιλεγει το theme (ταινιες nicolas cage, παρωδιες κλπ) και κατα τα αλλα ισχυουν τα ιδια με την 1η εκδοχη.

Επεξ/σία από Toufas
Δημοσ.

Oχι ακομα ρε συ! Να βρουμε σε τι συμφωνουμε πρωτα! Εξαλλου Δευτερα-2η κυριακη θα ειναι!

Δημοσ.

Ψηφίζω την πρώτη εκδοχή πάντως. Ο καθένας απο τους συμμετέχοντες προτείνει 2 ταινιούλες, κάνουμε ένα πολλ και αποφασίζουμε ποια θα δουμε.

Άντε μαζευτείτε.

(Ακατανόμαστε, διαδυκτικά θα γίνει. Δεν νομίζω ότι χωράμε και οι δυο στο ίδιο δωμάτιο μετά απο τις ντροπές σου.)

• Like 1
Δημοσ.

Ψηφιζω την απολυταρχικη μεθοδο.Ας μας δινουν το θεμα στο πιατο .Για να γκρινιαζουμε κιολας και να λεμε το μλκ τι πηγε και διαλεξε :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειμαι μεσα! Προτείνω τη πρώτη (δημοκρατική) μέθοδο, γιατι θα υπάρξουν περισσότερες εναλλακτικές και νεες ιδέες. Λ.χ. Μπορεί απο τις δυο ταινιες που θα προτείνει καποιος να επιλέξουμε ξερω γω, την αλφα. Αλλα υπάρχει η πιθανότητα καποιου να του γυαλίσει και η Βητα και ας μην την ήξερε πιο πριν. Οποτε θα την απολαύσει μόνος του αραχτος.

Δεν ειναι λιγα τα θρεντ που ανοίγουν "Παιδια πείτε μου καμια ταινία . Τωρα θα έχουμε ακομη μια ευκαιρία για ταινιες που δεν είχαμε στα υπ όψιν μας.

Απο την αλλη υπάρχει η παγίδα να γινει τουρλουμπουκι και τις πουτάνας απο ταινιες, οποτε θα χαθούμε στη μεταφραση...

Γι αυτο θα ελεγα οι προτασεις για ταινίες να γίνονται με φειδω

Επεξ/σία από ANHLIKOS
Δημοσ.

Παιδιά εγώ δε νομίζω να συμμετάσχω. Είναι πολύ αυστηρό το πρόγραμμα, δε μπορώ να μπω σε τέτοιο καλούπι εγώ. Θα τα κάνω θάλασσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...