majnun Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Tελικά δεν κατάλαβα γιατι έφυγε το Amd από τη μέση ; Σε αυτά με τα itx σας εχασα. Οκ το κουτι παιρνει προφανώς μικρότερες μητρικές από το κανονικό. Δε βγαίνουν μικρές μητρικές για Phenom II ; Aν μπορείτε εξηγείστε μου λίγο αναλυτικά τι λέτε γιατί δεν κατάλαβα ! Στο θέμα της κάρτας νομίζω ότι η Intel είναι πίσω πολυ σε σχέση με την 7770 που μου είπαν στην αρχή !
ninos30 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Tελικά δεν κατάλαβα γιατι έφυγε το Amd από τη μέση ; Σε αυτά με τα itx σας εχασα. Οκ το κουτι παιρνει προφανώς μικρότερες μητρικές από το κανονικό. Δε βγαίνουν μικρές μητρικές για Phenom II ; Aν μπορείτε εξηγείστε μου λίγο αναλυτικά τι λέτε γιατί δεν κατάλαβα ! Αυτό. Και επειδή το hackintosh δεν υποστηρίζει AMD. Στο θέμα της κάρτας νομίζω ότι η Intel είναι πίσω πολυ σε σχέση με την 7770 που μου είπαν στην αρχή ! Αυτό ENNOEITAI. Απλά αν καταλήξεις στον 3225 μπορεί να μην χρειαστείς σε πρώτη φάση επιπλέον VGA. Μπορείς αν θέλεις να τον δοκιμάσεις και να πάρεις σε δεύτερη φάση την κάρτα. Για να σου μειώσουμε το Budget το λέμε
majnun Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Οκ, κάτι πιάνω ακόμα και στα δικά μου γεράματα ! Πιστεύεις ότι είναι overkill για την ανάλυση μου μια 7770 ή μια ανεξάρτητου τύπου τελωςπάντων ; Μήπως μετά έχω κανά θέμα και δε μπορώ να τη βάλω φοβάμαι ( και όμως είχα σε αρχαίες εποχές σταθερό που δεν είχε υποδοχή για κάρτα γραφικών, φρίκη ! )
rounsmith Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Βασικά εμείς μπλεχτήκαμε με το bitfenix(πω πω έρωτας , όπως το fractal design r4 ) , το hackintosh κ.λ.π. Και ναι εγώ σου έβαλα με ενσωματωμένη λόγω Budget. Αλλιώς βγάζεις τον ssd από την σύνθεση που σου έβαλα και βρίσκουμε nvidia κάρτα compatible με Macosx. (Από ότι ξέρω οι τελευταίες Ati δεν έχουνε υποστήριξη μπορεί να κάνω και λάθος). Οκ, κάτι πιάνω ακόμα και στα δικά μου γεράματα ! Πιστεύεις ότι είναι overkill για την ανάλυση μου μια 7770 ή μια ανεξάρτητου τύπου τελωςπάντων ; Μήπως μετά έχω κανά θέμα και δε μπορώ να τη βάλω φοβάμαι ( και όμως είχα σε αρχαίες εποχές σταθερό που δεν είχε υποδοχή για κάρτα γραφικών, φρίκη ! ) Δεν θα έχεις θέμα , η συγκεκριμένη miniatx που σου πρότεινα έχει θέση για έξτρα κάρτα γραφικών σε περίπτωση που θες αργότερα. Είναι λίγο Overkill ναι . Όλα αρχίζουνε και αλλάζουνε όταν ανεβαίνεις αναλύσεις. Π.χ. Αν πας σε 22+ αργότερα full HD θα θες κάρτα γραφικών για να παίξεις "βαριά" παιχνίδια τύπου mmo(wow) , fps (battlefield κ.λ.π). Και όλα αυτά για να παίζεις πάνω από μέτρια με full settings.
ninos30 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Majnun, θα μπορείς άνετα! Το PCIeX Μόλις κυκλοφόρησε και είναι backwards compatible με τα 1.1/2.0. Οπότε μην μασάς. Και ΑΤΙ έχουν κανονικά. Βέβαια ο expert σε αυτά είναι ο Moviemaker 1
majnun Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Οκ αν πιστεύετε ότι τύπου First person shooter θα παιζουν ομαλα παμε για αρχη με την ενσωματωμένη και βάζω την επιπλέον σε 10 μήνες να έχει διαφορά. ( ναι, όχι ; ) Το ιδιο μπορούμε να κανουμε με τον SSD έτσι ; Αν μπορείτε να προτείνετε κανα καγκουροφαν για τα πλαινά, πισω μπρος (μπλε) πείτε ! Θέλω να πω ότι και κάτω του μπάτζετ να κινηθώ και να βάλω τα ρέστα ως μελλοντική καβάτζα δεν είναι άσχημη ιδέα !
ninos30 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Αν θες να παίζεις και BF3 ultra settings έστω και στα 1440, όχι δενθα σου κάνει η HD4000. Ακόμα και η 7770 οριακή θα ήταν για αυτό το game/ανάλυση Μπορείς φυσικά και τον SSD. Αλλά είναι άλλη φάση με SSD... Τώρα για fan δεν ξέρω τι παίρνει και το Prodigy. Αλλά αυτό είναι το τελευταίο. Πάρε το PCακι, στήσ' το και στο τέλος θα βρούμε και fans
rounsmith Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Θα είσαι μια χαρά με την ενσωματωμένη με αυτή την οθόνη που έχεις. Αν αλλάξεις οθόνη τότε βάλε και μια άλλη κάρτα γραφικών. O ssd είναι από τα πιο καλά πράγματα που μπορείς να βάλεις στο πισί σου και να δεις διαφορά σε καθημερινή εργασία. Αλλά αν μπορείς να περιμένεις και άλλο πέφτουνε συνέχεια. Για καγκουροφάν και τέτοιες ιστορίες με αγρίους στον αμαζόνα , ξέρει πολύ καλά ο thanos1972. (Με τον i3 που σου πρότεινα και το κουτί βγαίνεις κάπου στα 440 νομίζω).
majnun Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Πωπω ρε παιδια σας έχω πρήξει. Νινος είσαι θεός για την υπομονή σου. και συ το ίδιο rounsmith Να κάνω μία ερώτηση ακόμα ; Από ότι βλέπω με τα πράγματα που έχουμε σε επεξεργαστη και ενσωματωμένη GPU είναι σχεδόν κόπιες με το mini που είχα βάσει benchmark. Εκεί όμως ένα απλό παιχνιδι όπως το Force Unleashed (1 ) πήγαινε απελπιστικά αργά σε τερμα χαμηλη αναλυση και γραφικά. Σίγουρα το παιχνιδι ήταν port από windows ή από xbox και οι drivers των γραφικων της apple είναι μαλλον οτι χειροτερο στο λειτουργικό αλλά θα έχω διαφορά ; Εννοώ θα μπορώ να είμαι αξιοπρεπής ; H να μην περιμενω θαυματα ;
rounsmith Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Χμ , για λίνκαρε λίγο το μακ μίνι σου. Αν είχες κανά παλιό i3 με HD2000 μπορεί να μην ανταποκρινότανε και τόσο καλά. Γενικά τα windows έχουνε καλή υποστήριξη για παιχνίδια όχι το Macosx. Εγώ πιστεύω θα δεις διαφορά με το καινούριο και αν αποφασίσεις να βάλεις windows μόνο για να παίζεις παιχνίδια εκεί. Υ.Γ. Μάλλον επειδή το έκανες emulate σου έκανε βλακείες. Υ.Γ.1. Αν θες να παίζεις παιχνίδια στήνεις Partition με Windows 7 και το βάζεις μόνο για παιχνίδια. Δεν γίνεται αλλιώς Υ.Γ.2. Αν το στήσεις θέλω να έρθω να δω το κουτί από κοντά
majnun Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 To mac ηταν το τελευταιας εσοδειας. Αυτο http://www.plaisio.gr/Computers/Desktop/Nettop-computers/Apple-Mac-Mini-MC816Z-A-MC816Z-A.htm Δε το εκανα μεσω emulate. Απο κανονική κυκλοφορία μέσω pirate το χα κατεβάσει και δε πήγαινε βήμα !
rounsmith Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Μπορεί λόγω κακογραμμένων κώδικα για mac. Λίνκαρε πιο παιχνίδι λες (αν και νομίζω λες για το star wars - force unleashed και επειδή το έχω παίξει εγώ σε windows μια χαρά πήγαινε και είμαι με core duo και μια gpu της πλάκας).
majnun Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Aυτο εδώ : http://thepiratebay.se/torrent/5394799/Star_Wars___The_Force_Unleashed_(Ultimate_Sith_Edition)_for_Mac ή πχ το Batman arkham city και arkham asulym θα τα παιζει καλα ;
rounsmith Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Aυτο εδώ : http://thepiratebay....dition)_for_Mac ή πχ το Batman arkham city και arkham asulym θα τα παιζει καλα ; http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=909&game=Batman%3A+Arkham+City&p_make=Intel&p_deriv=Core+i3-3225+3.3GHz&gc_make=ATI&gc_deriv=Radeon+HD+7770+1GB+GDDR5&ram=8&checkSubmit=#systemRequirements Λέει ότι με την 7770 θα παίζει τέλεια στην ανάλυση σου με την Hd4000 μέτρια. Πάντως επαναλαμβάνω αν θες να παίζεις παιχνίδια να σκεφτείς σε λύση windows με dual boot με mac.
ninos30 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 O i5 σου είχε την HD3000. O i3 που λέμε (3225) έχει την HD4000. Κοσμογονικές αλλαγές μεταξύ των δύο Νομίζω θα είσαι καλά με τα Batman. Αλλά όπως είπαμε σε πρώτη φάση δοκιμάζεις. Ούτως ή άλλως κάποια στιγμή θα βάλεις έξτρα VGA EDIT Ώπα τώρα είδα το link ου έβαλες από το i-mac mini. Αυτό έχει την 6630m πάνω. Αν είχες πρόβλημα με αυτόν, θα έχεις και με την HD4000. οπότε μπορεί να είναι αυτό που λέει ο Roun
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα