moxalis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Συμφωνώ ότι το facebook είναι κατά 90% ανούσιες χαζομάρες και χάσιμο χρόνου αλλά δε μπορώ να καταλάβω τι φρίκη τρώνε μερικοί και λένε ότι είναι παραβίαση της ιδιωτικής ζωής κ' άλλα τέτοια.. Κι εγώ έχω facebook αλλά το χρησιμοποιώ μια φορά το 2μηνο και δεν με έχει αναγκάσει κανείς ποτέ να αναφέρω το οτιδήποτε για την προσωπική μου ζωή. Κ για να στείλεις ένα γρήγορο μήνυμα σε κάποιον χρησιμεύει, κ με κάποιον παλιό γνωστό μπορείς να επανασυνδεθείς και αλλά πολλά. Xρησιμότητες πάντως είναι σίγουρο πως έχει, η διαφορά γίνεται στο πώς το χρησιμοποιούμε. Και επειδή αναφέρθηκε πριν ότι πλέον οι κοπέλες αντί για αριθμό τηλεφώνου δίνουν facebook, είναι από τις λίγες περιπτώσεις που είναι απολύτως λογική αντίδραση. Σίγα μη δώσει τον προσωπικό της αριθμό σε κάποιον που ξέρει 1-2 μέρες αντί να δώσει facebook, που άμα βγει κάνα ψυχάκι μπορεί άνετα να τον κάνει block. 3
KilliK Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Θα πήγενεις τουαλέτα και θα δημοσιεύει πόσο μεγάλη ηταν η Σκατουλα! Και αν ηταν η μεγαλύτερη απέκτησες High Score! συμβαινει ηδη αυτο...
kifinas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Τι λέτε μωρέ; Πάτε καλά; Τα περί παιδείας που λέγαμε...
gogosst Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 A ρε Zuckerburg μας έχεις καταστρέψει!!! κ εγώ νόμιζα μόνο η Blizzard θα μας κατέστρεφε!!!
alexandergr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δηλαδή αν μοιράζομαι τώρα 3 πράγματα, στο μέλλον θα μοιράζομαι 3.000. Αν μοιράζομαι 6, το νούμερο θα γίνει 6.000. Αν μοιράζομαι 100, θα γίνουν 100.000. Αν είμαι παρτάκιας θα παραμείνω παρτάκιας γιατί ως γνωστόν, 0 x 1000 = 0. Απίστευτο πως τόσο απλά μαθηματικά μπορούν να γίνουν μια τόσο ουσιώδης δήλωση.
21century Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Τότε δεν θα υπάρχει Facebook αλλα ούτε θα μοιράσουμε τα χρήματα μας οπότε μάλλον θα μοιράσουμε περισσότερο το εγώ μας...
markosathens Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 οτι θελει μπορει να λεει ο καθενας.και να μην γινουν αυτα που λεει,θα του ζητησει κανενας ευθυνες;
Avatar_GR Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Εγώ πάντως πιστεύω το αντίθετο. Θα γίνει το μεγάλο μπάμ με τις πληροφορίες που μοιράζονται και θα γράφει ο καθένας το απολύτως βασικά μετά.
Beerloah Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 ειπαμε ειπαμε: το facebook ειναι το απολυτο μεσο ικανοποιησης της ανθρωπινης ματαιοδοξις και εγωκεντρισμου. ενω το twitter το απολυτο μεσο για κουτσομπολιο και καφενειακη κουβεντα. εξου και η μεγαλη επιτυχια τους. το ιντερνετ καταφερε να ενωσει τους ανθρωπους. τα κοινωνικα δικτυα καταφεραν να δωσουν την δυνατοτητα και στον πιο μαλακα να ακουγεται η μαλακια που θα πει η θα κανει. και να επευφημειται κιολας απο τους υπολοιπους μαλακες. Σωστότατος! Δυστυχώς η πλειοψηφία την έχει ψωνίσει άγρια. Εγωπάθεια σε όλο της το μεγαλείο...ίσως είναι και θέμα πως το αντιλαμβάνεται κανείς και πως αφήνει να τον επηρεάσει. The future doesn't look promising, αν συνεχίσει έτσι η πλειοψηφία.
aiolos.01 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Πολύ θα το ήθελε, αλλά δεν ξέρω αν έχει μείνει και τίποτα που δεν το μοιράζονται πιά. Μόνο τι ώρα πάνε για χ.... δεν γράφουν πλέον. 1
moxalis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Και κάποια παραδείγματα ηλίθιων ανθρώπων που πέτυχα και μου θύμησαν το θέμα.. http://www.youtube.com/watch?v=SCaKuAdKumA
pournaras Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Παντως αυτη η μιζερια και η φρικη που τρωτε καθε φορα που υπαρχει θεμα για το facebook δεν εχει προηγουμενο. 5
pOLoS Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 πολυ αισιοδοξο βρισκω τον zuckerberg, θα υπαρχει facebook σε 10 χρονια αραγε;
everfrost Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Facebook και αποξένωση. Καταφέρανε να αποξενώσουν τον κόσμο, στην ουσία γκετοποιήσαν τον κόσμο όπως έγινε πριν δεκαετίες με τους χίπιδες της αμερικής για να τους κάνουν ακίνδυνους και να τους κοντρολάρουν.. (πλασάρωντας τους το LSD). Τώρα το νέο ναρκωτικό φαίνεται πως είναι το facebook, ο κόσμος είναι ακίνδυνος εκεί, διαμαρτύρεται ακίνδυνα και ελεγχόμενα και φυσικά ικανοποιεί και το αρχέγονο στοιχείο της ανθρώπινης ύπαρξης..την σημαντικότητα, αφού και ο πιό χαζός άνθρωπος στον πλανήτη μπορεί να αισθανθεί σημαντικός ανάμεσα στο πλήθος των υπόλοιπων κοιμισμένων υπανθρώπων που τον επευφημούν όπως είπε και ο φίλος πιό πάνω.. Ας περιμένουμε λοιπόν η δυστυχια αυτή να γίνει 1000 φορές μεγαλύτερη..
Timonkaipumpa Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δεν νομίζω ότι το Facebook είναι αυτό που φταίει. Αυτό που φταίει είναι η εξάρτηση από το internet. Όπου ο χρήστης, και όταν δεν έχει κάτι να κάνει επειδή τα έχει κάνει όλα 4 - 5 φορές στο τελευταίο λεπτό, κάθετε και χαζεύει στο facebook περιμένοντας να δει κάτι νέο για να δικαιολογήσει την παραμονή του μπροστά από τον Η/Υ. Σαν υπηρεσία είναι αρκετά καλή. Δεν έχω facebook, αλλά σίγουρα μπορώ να δω τα οφέλη να μιλάς με ανθρώπους που αλλιώς δεν θα μίλαγες. Ή να έχεις ένα portal για casual gaming στο PC σου. Όμως, όλο αυτό που γίνεται, κατά την γνώμη μου, είναι λόγο της εξάρτησης από το internet. Η οποία είτε θα περάσει, όπου αυτό σημαίνει ότι τώρα ζούμε ένα transient state, και θα καταλήξει σε μία ισορροπία είτε θα μεγαλώσει και πλέον θα έχουμε άρρωστους ανθρώπους. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα