dimitris2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Στα πλαίσια της εκδήλωσης Startup School στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, ο ιδρυτής του Facebook Mark Zuckerberg έδωσε μια ομιλία μέσα από την οποία αναφέρθηκε στο μέλλον του πασίγνωστου κοινωνικού δικτύου. Περιέγραψε ένα κόσμο όπου οι ανθρώποι θα μοιράζονται πολλά περισσότερα πράγματα από όσα μοιράζονται σήμερα.Συγκεκριμένα ανέφερε ότι σε 10 χρόνια από σήμερα οι άνθρωποι θα μοιράζονται 1000 φορές περισσότερα πράγματα, καθώς ο ρυθμός με τον οποίο θα τα μοιράζονται αυξάνεται σημαντικά κάθε χρόνο. Όπως ο ίδιος το σχολίασε μάλιστα, πρόκειται για το νόμο του Moore στα πλαίσια της κοινωνικής δικτύωσης. Όσον αφορά τη συνέχεια της ομιλίας του, καθώς το κοινό αποτελούνταν από νέους επιχειρηματίες που ήθελαν να εμπνευστούν από τον Zuckerberg, δεν έγινε αναφορά στα οικονομικά στοιχεία και τις διαφημίσεις του Facebook, αλλά η συζήτηση συνεχίστηκε με τα φοιτητικά του χρόνια στο Χάρβαρντ. Στο σημείο αυτό ξεκαθάρισε ότι όταν πρωτοξεκίνησε το Facebook το έκανε γιατί όντως το ήθελε και όχι για να ιδρύσει μια επιχείρηση, όπως επίσης ότι ποτέ δεν ξόδεψε περισσότερα χρήματα από όσα διέθετε για την ανάπτυξή του. Αναφέρθηκε επίσης στην ανάγκη που υπάρχει οι νέες επιχειρήσεις να εστιάσουν σε μεγάλα και σημαντικά προβλήματα, και ακόμη να μην προσπαθούν να αντιγράψουν τη δουλειά των άλλων. Σε ότι έχει σχέση με το Facebook συμφώνησε ότι το κοινωνικό δίκτυο αλλάζει σημαντικά την ανθρώπινη συμπεριφορά, καθώς επεκτείνεται ο αριθμός των επαφών που μπορούν να κρατηθούν στους κοινωνικούς κύκλους, είτε αυτοί είναι μέσω Internet, είτε όχι. Όταν κάποιος κάνει εγγραφή στο Facebook συνδέεται κατά μέσο όρο με 150 φίλους, καθώς αυτός είναι ο αριθμός των ανθρώπων που συναναστρέφεται περισσότερο. Βέβαια, με τον καιρό ο αριθμός αυτός μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. "Ένας ορισμός της τεχνολογίας είναι ότι επεκτείνει τις ανθρώπινες δυνατότητες. Ένα κοινωνικό δίκτυο επεκτείνει τις πραγματικές ανθρώπινες δυνατότητες", καταλήγει. Site: cnet.com
Bigi444444 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Εννοώντας φωτογραφίες προφανώς με τον όρο πράγματα και ηλίθια links... 1
KilliK Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 γιατι οσο περισσοτερο ακουω τι λεει ο τυπος, τοσο πιο πολυ πιστευω οτι το facebook του δεν ηταν τιποτα παραπανω απο lightning in a bottle? μου θυμιζει τον Lucas, o οποιος δεν εχει ιδεα τi εκανε το δικο του original Star Wars τοσο καλο.. 1
johniem Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Το χειρότερο από όλα είναι όταν γνωρίζεις νέους ανθρώπους στην ζωή σου όταν τους ζητάς το τηλέφωνό τους σου λένε καλύτερα facebook. ΔΕΝ ΕΧΩ FACEBOOK.Τι να το κάνω; Αν θες να μου μιλήσεις πάρε με τηλ ή πάμε για καφέ, για φαΐ για ότι άλλο θες!!!! Συγνώμη αλλά έχω φτάσει σε σημείο που δεν παλεύεται άλλο με αυτό το facebook. 3
RcManiac Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Οποίος δεν θα έχει Facebook στο μέλλον μου φαίνεται ότι θα είναι πιο "ελεύθερος" . 3
mants118 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 1000 περισσότερα πράγματα;;; δε πάμε καλά... Επίσης, ναι μπράβο μεγαλώνεις τον κύκλο ατόμων που ξέρεις και καλά... μα τι μας λες;;; από τα 150 άτομα που αναφέρει ξέρεις τα 10 και αναγκαστικά μιλάς με τα άλλα 140 με βλακείες και likes...και έχεις και 1000 άτομα που έμμεσα δίνεις αναφορά τι κάνεις και που πας... (Εξαιρείται η χρήση για γκομενοδουλειά είτε αφορά γυναίκα ή άντρα! ) 1
kifinas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δυστυχώς έχει δίκιο. Η χρήση του Facebook και η δημοσιοποίηση της καθημερινότητας μας είναι δείγμα έλλειψης παιδείας. Τομέας στον οποίο τα πράγματα πηγαίνουν διαρκώς προς τα πίσω παγκοσμίως. Συνεχως θα ανεβαίνουν περισσότερα και συνεχώς θα γίνεται το πορτοφόλι του παχύτερο. 2
sikaztarek Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Τι λέτε μωρέ; Πάτε καλά; Το Facebook έφερε επανάσταση. Γεγονός. Είστε ενήλικες (ελπίζω) και το Facebook είναι εκεί και εάν θέλετε το χρησημοποιείτε. Δεν είστε υποχρεωμένοι. Γεγονός. Αν θέλετε μπαμπά και μαμά να σας προστατεύει τότε μην μπαίνετε καθόλου στο Ίντερνετ. Κάνει κακό. Ναι σε 10 χρονια πιστεύω οτι θα μοιραζόμαστε περισσότερα σε ποσότητα. Δεν ξέρω για ποιότητα. Βλ πχ ζυγαριά συνδεδεμένη με το δίκτυο. Sent from my iPhone using Insomnia 5
marios_geo Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Αν είναι να μοιραστώ μαζί του και τα λεφτά του, δεν θα με χαλάσει.
KilliK Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Τι λέτε μωρέ; Πάτε καλά; Το Facebook έφερε επανάσταση. Γεγονός. Είστε ενήλικες (ελπίζω) και το Facebook είναι εκεί και εάν θέλετε το χρησημοποιείτε. Δεν είστε υποχρεωμένοι. Γεγονός. Αν θέλετε μπαμπά και μαμά να σας προστατεύει τότε μην μπαίνετε καθόλου στο Ίντερνετ. Κάνει κακό. Ναι σε 10 χρονια πιστεύω οτι θα μοιραζόμαστε περισσότερα σε ποσότητα. Δεν ξέρω για ποιότητα. Βλ πχ ζυγαριά συνδεδεμένη με το δίκτυο. Sent from my iPhone using Insomnia περισσοτερα τι; ακομη και το πηδημα το ανεβαζουν στο νετ. δεν εχει μεινει και κατι αλλο προσωπικο για να μοιραστει, εκτος απο τα οικονομικα στοιχεια.
fuku Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Παιδιά το έκλεισα και ειλικρινά τώρα ΖΩ......δεν μπορώ άλλο ψεύτικα πράγματα....οποίος με θέλει τηλέφωνο έχω μπορεί να με βρει.....αυτό το πράγμα το να έχω 1000 ματιά να κοιτάνε τι κάνω κάθε λεπτό μου τη σπάει απίστευτα. Και για γκομενες μπορώ να σου πω ότι είναι ανάλογα τι ψάχνεις.... Το μόνο πράγμα που μου λείπει είναι η γρηγορη πληροφορηση σε θέματα που με ενδιαφέρουν.....αλλά δεν πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο... Το άλλο με το check in τι λαλακια είναι και αυτή λες στα 1000 άτομα που είσαι με ποιον και τι κανείς εκεί.....αυτό και αν δεν είναι βλακεία.... Στον καθε μαλακα που τον γνωρισες χθες να ξέρει τα πάντα για εσένα.... Είχα βαρεθεί να βλέπω πουτανες να κοιτάνε τον καθρέπτη και άλλους να φωτογραφίζουν τους κοιλιακούς τους τα καλοκαίρια......όλα ψεύτικα....και τις περισσότερες φορές αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούν να πουν μια φράση γιατί ότι λένε το λένε μέσω Facebook.... Μόνο smileακια δεν μου κάνουν με το χέρι όταν μου μιλούν...... 3
ipduh Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 σε 10 χρόνια το fb θα είναι και 1000 φορες αναλογικά μικρότερο απο τώρα ... θυμάται κανείς το myspace? 1
KilliK Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 ειπαμε Παιδιά το έκλεισα και ειλικρινά τώρα ΖΩ......δεν μπορώ άλλο ψεύτικα πράγματα....οποίος με θέλει τηλέφωνο έχω μπορεί να με βρει.....αυτό το πράγμα το να έχω 1000 ματιά να κοιτάνε τι κάνω κάθε λεπτό μου τη σπάει απίστευτα. Και για γκομενες μπορώ να σου πω ότι είναι ανάλογα τι ψάχνεις.... Το μόνο πράγμα που μου λείπει είναι η γρηγορη πληροφορηση σε θέματα που με ενδιαφέρουν.....αλλά δεν πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο... Το άλλο με το check in τι λαλακια είναι και αυτή λες στα 1000 άτομα που είσαι με ποιον και τι κανείς εκεί.....αυτό και αν δεν είναι βλακεία.... Στον καθε μαλακα που τον γνωρισες χθες να ξέρει τα πάντα για εσένα.... Είχα βαρεθεί να βλέπω πουτανες να κοιτάνε τον καθρέπτη και άλλους να φωτογραφίζουν τους κοιλιακούς τους τα καλοκαίρια......όλα ψεύτικα....και τις περισσότερες φορές αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούν να πουν μια φράση γιατί ότι λένε το λένε μέσω Facebook.... Μόνο smileακια δεν μου κάνουν με το χέρι όταν μου μιλούν...... ειπαμε: το facebook ειναι το απολυτο μεσο ικανοποιησης της ανθρωπινης ματαιοδοξις και εγωκεντρισμου. ενω το twitter το απολυτο μεσο για κουτσομπολιο και καφενειακη κουβεντα. εξου και η μεγαλη επιτυχια τους. το ιντερνετ καταφερε να ενωσει τους ανθρωπους. τα κοινωνικα δικτυα καταφεραν να δωσουν την δυνατοτητα και στον πιο μαλακα να ακουγεται η μαλακια που θα πει η θα κανει. και να επευφημειται κιολας απο τους υπολοιπους μαλακες. 8
basilis222 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Θα πήγενεις τουαλέτα και θα δημοσιεύει πόσο μεγάλη ηταν η Σκατουλα! Και αν ηταν η μεγαλύτερη απέκτησες High Score!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα