shadowmann Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 καλησπέρα αξίζει να πάρω μια nvidia (ίσως μεταχειρισμένη?) μονο για τα physx? και αν ναι πια προτείνεται? η GPU που έχω τώρα είναι η 7950.
xlomo Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Μάλλον όχι, αν είχες ήδη μια ίσως, αλλά όχι να αγοράσεις. Εμένα προσωπικά μου αρέσουν πολύ σαν ιδέα τα physix αλλά να θα είναι μπελάς για 3-4 παιχνίδια να μπεις σε τέτοια ταλαιπωρία.
shadowmann Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 δεν ξέρω πια GPU θα χρειαστεί για τα Physx μονο, αλλα φαντάζομαι δεν χρειάζεται να είναι κάποιο τέρας... οποτε έλεγα αν η τιμή ήταν γύρο στα 50 euro και είχε μεγάλη διαφορα γιατί όχι?
xlomo Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δεν είναι μόνο η τιμή, αν η μητρική σου μοιράζει τα pci-x lanes ανάμεσα στις κάρτες(η μητρική της υπογραφής σου το κάνει http://www.asus.com/...#specifications : 2 x PCIe 3.0/2.0 x16 (x16 or dual x8) τότε η 7950 θα τρέχει σαν pci-x x8 αντί για x16.
shadowmann Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 αν δεν κάνω λάθος όμως αν την βάλω στο μαύρο pci-e slot το οποιο είναι x4 δεν επηρεάζει τα αλλα δυο slot που είναι x16 η x8 σε dual mode,εγώ θα χρησιμοποιώ ακόμα το ένα οποτε θα παραμείνει x16.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα