Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπέρα σας

Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν γίνεται να αποθηκεύονται όλες οι applications που κατεβάζω από play store στην κάρτα sd??Έχω ένα htc a310e και έχω κατεβάσει 10 εφαρμογές και μου λέει ότι δεν υπάρχει επαρκής χώρος.Τις έχω μεταφέρει όλες στην micro sd και πάω να κατεβάσω και άλλες και μου λέει πάλι ότι δεν έχω χώρο. Η micro sd είναι 8gb και έχω μόνο ένα τραγούδι και 8 φωτογραφίες.Το κίνητο είναι καινούριο και δεν έχω ακόμα περάσει όλα όσα θέλω.

Όποιος μπορεί και θέλει ας με διαφωτίσει.

Ευχαριστώ. :-)

Δημοσ.
Kαλησπέρα σας

Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν γίνεται να αποθηκεύονται όλες οι applications που κατεβάζω από play store στην κάρτα sd??Έχω ένα htc a310e και έχω κατεβάσει 10 εφαρμογές και μου λέει ότι δεν υπάρχει επαρκής χώρος.Τις έχω μεταφέρει όλες στην micro sd και πάω να κατεβάσω και άλλες και μου λέει πάλι ότι δεν έχω χώρο. Η micro sd είναι 8gb και έχω μόνο ένα τραγούδι και 8 φωτογραφίες.Το κίνητο είναι καινούριο και δεν έχω ακόμα περάσει όλα όσα θέλω.

Όποιος μπορεί και θέλει ας με διαφωτίσει.

Ευχαριστώ. :-)

Κατεβασε το app2sd απο το market.αυτι θα βοηθησει πιστευω

Δημοσ.

ευχαριστώ πολύ Panomi,

αλλά το πρόβλημα συνεχίζεται, γιατί κάποιες εφαρμογές,συκγεκριμένα facebook,twitter,whats up,gmail,tv calendar, παραμένουν και δεν μετακινούνται... και έτσι από τα 150 mb έχω διαθεσιμα 11,41mb στην μνήμη του κινητού.

αν τα διαγράψω και τα ξανακατεβάσω παίζει να μετακινηθούν??

Δημοσ.

ευχαριστώ πολύ Panomi,

αλλά το πρόβλημα συνεχίζεται, γιατί κάποιες εφαρμογές,συκγεκριμένα facebook,twitter,whats up,gmail,tv calendar, παραμένουν και δεν μετακινούνται... και έτσι από τα 150 mb έχω διαθεσιμα 11,41mb στην μνήμη του κινητού.

αν τα διαγράψω και τα ξανακατεβάσω παίζει να μετακινηθούν??

οχι προτιμα εφαρμογες που μεταφερονται π.χ.viber.βασικα αυτα τα κινητα δεν εχουν πολλη μνημη και δεν πρεπει να φορτονονται πολυ

Δημοσ.

Για να λειτουργεισει το app2sd απαρετητη προυποθεση ειναι να εχεις rootαρει τη συσκευή.

τι εννοείς με το rootαρει?να κάνω επανεκκίνηση το κινητό?

Δημοσ.

Καμια σχεση.. Rootarisma ειναι μια αρκετα περρπλοκη διαδικασια ξεκλειδονοντας τη συσκευη. Για να το καταλαβεις καλυτερα ρωτα το GOOGLE.

Αν τελικα το κανεις, χανεις την εγγυηση της συσκευης, να ΄ξαις.

Δημοσ.

Καμια σχεση.. Rootarisma ειναι μια αρκετα περρπλοκη διαδικασια ξεκλειδονοντας τη συσκευη. Για να το καταλαβεις καλυτερα ρωτα το GOOGLE.

Αν τελικα το κανεις, χανεις την εγγυηση της συσκευης, να ΄ξαις.

σε ευχαριστώ πολύ :) να ΄ναι καλά και το google έκανα root και είναι μια χαρά!!!

Δημοσ.

Γειά σας και πάλι!!! είναι δεν είναι 10 μέρες που έκανα root στο κινητό και μπορώ πια ότι εφαρμογές και να κατευάσω να τις περάσω στην sd card. Παρολάυτα κάποιες δεν τις περνάει αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα. Σήμερα όμως το πρωί μου στείλανε 2 μηνύματα και δεν μπορούσα να τα διαβάσω λόγω έλλειψης χώρου.Μήπως πρέπει να κάνω κάτι παραπάνω??Για την μετακίνηση των εφαρμογών χρησιμοποιούσα την Link2sd. (ως καλύτερη μου είπαν,ισχύει?)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...