Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

.. και στην πραγματικοτητα απο ολα αυτα τα παιδια που το λενε κοβω τον λαιμο μου μην σου πω και τιποτα αλλο οτι δεν υπαρχει ανθρωπος που να εχει δει με τα ματια του διαφορα αισθητη......

Συμφωνώ και επαυξάνω. Αυτή είναι η πραγματικότητα. RL δεν παίρνεις χαμπάρι τις διαφορές.

Δημοσ.

φιλε μου καταλαβαινεις τι λεω? δεν ειναι δυνατον να τουτο προτεινεις και να καθεσαι να λες σε καποιον που δεν ξερει οτι ο 8150 ειναι καλυτερος απο τον 8120 γιατι εχει αλλα ρολογια ενω στην ουσια ειναι ακριβως ιδιος και γινεται σε μισο δευτερολεπτο η αλλαγη μεχρι και απο την γιαγια μου που λεει ο λογος...απο κει και περα εχουμε μπει ολοι μεσα σε ενα τρυπακι (ρημαδι) το λεω εγω που λεμε ο amd < intel.. και στην πραγματικοτητα απο ολα αυτα τα παιδια που το λενε κοβω τον λαιμο μου μην σου πω και τιποτα αλλο οτι δεν υπαρχει ανθρωπος που να εχει δει με τα ματια του διαφορα αισθητη...ετσι λοιπον οταν μιλαμε για amateur users οι οποιοι δεν εχουν ιδεα προσπαθουμε να τους ικανοποιησουμε το τωρα ....οποοτε καταλιγο πιστευεις εσυ οτι ο 3220 πχ ειναι καλυτερος απο τον 965 ? μην μου πεις benches... στο battlefield πες μου...

ειναι λογος που δεν θελω να απανταω σε αυτο τον τομεα με τις αναβαθμησεις γιατι και εγω οποαδος της ιντελ ειμαι ...amd ετυχε και εχω τωρα...αλλα δεν ισχυει οτι ειναι μαπα το καρπουζι... ο 965 μια χαρα διαμαντακι ειναι ... και ειδικα σε αυτα τα λεφτα (90) τον χαριζουν για αυτο που δινει ...

αν εχω αδικο καποιος που ξερει περισσοτερα ας με διορθωσει

Ποτε δεν ειπα οτι ειναι μαπα οι AMD, μην μου βαζεις αλλα λογια. Επισης χρησιμοποιω τον 965 στις προτασεις μου. Αλλα δεδομενου οτι όπως λες και εσυ οι διαφορες δεν ειναι ουσιαστικες, νομιζω οτι δεν πρεπει να το κανεις τοσο θεμα αν συμφερει AMD ή Intel. Τα benches γενικα ευνοουν την Intel,προφανως και δεν αντικατοπτριζουν την καθημερινη χρηση, αλλα αποτελουν εναν αρκετα αντικειμενικο δεικτη αποδοσης. Πραγματικα απο εκει και περα δεν βρισκω καποιο συγκεκριμενο θεμα που διαφωνουμε.

Δημοσ.

8150-8120 ειναι μεν ιδιο τσιπ αλλα αν δειτε databases σε oc forums o 8150 φτανει πιο υψηλη συχνοτητα κατα μεσους ορους.(Μιλαω για extreme oc).

Βασικα ο Ninos με καλυψε :-D

Δημοσ.

στο μονο που διαφωνω ειναι ο 3220..με 7870.. οχι πως θα εχει προβλημα αλλα τα πε και ο νινος πιο πανω...και 8120 τον παιρνει μια χαρα.. απλα στον 8120 θα χρειαστει να παει πιο γρηγορα σε αγορα ψυκτρας γιατι οι ψυκτρες τους ειναι δαιμονισμενες...σε

αυτα τα λεφτα μονοδρομος πιστευω ειναι 965 με 7870 η 8120 με 7870 αφου οτν παιρνει...

για να παει σε ιντελ θελει αλλο ενα 50αρι χοντρικα στο λεω...και διαφορα μηδεν..και ο λογος του προηγουμενου μου ποστ ειναι οτι πηραμε περσυ ι5 2500κ ο πιο δυνατος για παιχνιδια..πηραμε 965 ο οποιος ειναι 2 κλασσεις κατω και τωρα εχω παρει και ενα 8120 και διαφορα απλα καμια σε παιχνιδια ωστε να πεις αξιζουν τα λεφτα που εδωσα.. ....δεν εκανα προσωπικη επιθεση απλα επισημανα μερικα πραγματα...

• Like 1
Δημοσ.

Άντε και ο άλλος. Ρε *μπιπ* :P εσένα σε έχω για ψαγμένο:

http://www.anandtech...duct/434?vs=363

Και ο 8150 είναι STOCK! O 2400 είναι όμοιος με τους 3450/70 που αναφέρεσαι και δεν ανεβαίνει ούτε ένα Hz. Οι FX 81xx κλοκαρισμένοι φτάνουν τους 2500k/3570k. Αυτοί όμως κλοκάρουν και πάνε πιο ψηλά αλλά είναι και άλλα 80 ευρώ πάνω από τον 8120...

Βασικά ψάχνομαι ακόμα(ακούστηκε κάπως αυτό χαχαχαχα :devil: ) , αλλά μου φαίνεται ότι θέλω περισσότερο Homework :wacko:

(Γενικά μια ζωή αποφεύγω τους amd σαν το διάλο με το λιβάνι , αλλά τελευταία ειδικά με το FM2 μου αρχίζουνε και αλλάζουνε σοβαρά γνώμη).

I will do my homework and i will be back !

Δημοσ.

Να ξέρεις μόλις έφαγες αναφορά σε mod

Intel 3570K έχω...

Καλα τα ελεγε ο σοφος μας ο λαος καποτε οτι η ημιμαθεια ειναι χειροτερη απο την αμαθεια.ευτυχως εφυγε το report μπας και ξεβρωμισει λιγο ο τοπος.ελεος με τον καθενα που λεει οτι του κατεβει στο κεφαλι και το παιζει εξυπνος.

Δημοσ.

@ leoma, ρε φίλε μου καλέ, μιλάς για ελαφρύ gaming (αυτό καλύτερα να το διευκρινήσεις παραπάνω τι εννοείς) και movies-internet και θέλεις σώνει και καλά ι5/FX??? Γιατί βλέπω ότι επιμένεις. Κάνε ένα μηχανάκι με 400-450 ευρώ και θα είσαι κούκλος. Για τους νέους Α10-5800Κ/ι3-3225 έχεις ακούσει/διαβάσει καθόλου?

το pc είναι για έναν φίλο, και οτι μου είπε έγραψα..απλά θέλει να έχει ένα pc να κάνεις τις δουλειές του (όχι τίποτα ιδιαίτερο) και να μπορεί να παίζει κανά παιχνιδάκι που και που..δεν είναι φανατικός gamer και ούτε τον νοιάζει να παίζει πχ Crysis 2 σε full ρυθμίσεις..απλά να περνάει λίγο την ώρα του κάποιες φορές χωρίς να κολλάει το pc όταν θέλει να παίξει κάτι..και θέλω απλά να μου προτίνετε κανά 2-3 cpu και καμία κάρτα γραφικών για να του προτίνω να κοιτάξει..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...