Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αναβαθμίσω τον υπολογιστή με μια κάρτα γραφικών για λίγα παιχνίδια και όχι πολύ απαιτητικά και θέλω τη γνώμη σας.

το σύστημα που έχω τώρα είναι:

μητρική: Intel desktop Board DH55HC

επεξεργαστή: Intel i3 540 3.06, 3.07

τροφοδοτικό: Silver Power SP-SS 650 watt

μνήμη: 8gb ddr3

οθόνη: aoc 19'' vga input

Το ξέρω δεν είναι και ότι καλύτερο :P

Ενδιαφέρομαι για nvidia οπότε βρήκα αυτή http://www.skroutz.gr/s/2460538/Gigabyte-GeForce-GTX650-Ti-1GB-OC.html.

θα είναι καλή επιλογή; Θα μου παρουσιάσει πρόβλημα με τον επεξεργαστή όπως bottleneck;

Ποια είναι η γνώμη σας;

Ευχαριστώ!!

Δημοσ.

Εγω θα έλεγ ανα ανοιξεις λίγο το μυαλο σου και να σκεφτείς και τις AMD μιας και σε αυτες τις τιμές έχει πολυ δυνατότερες καρτες!

Δημοσ.

Βασικα μεχρι τα 150 ευρω η AMD δεν εχει δυνατοτερες καρτες, οποτε η συγκεκριμενη Gigabyte 650 ti ειναι αρκετα καλη επιλογη. Αν όμως μπορεις να ανεβεις στα 175 ευρω, τοτε βρισκεις αυτη την 7850 1GB http://www.digital-m...90-a853b4c66ed1 η οποια ειναι αρκετα καλύτερη απο την 650ti και η αγορα της συμφερει περισσοτερο, ειδικα αν σκοπευεις να παιζεις σε 1900x1080, καθως σε αυτη την αναλυση η 650ti ειναι οριακα αρκετη.

Bottleneck δεν θα σου παρουσιασει παρα μονο στα πιο CPU intensive παιχνιδια όπως το BF3 multiplayer. Ο επεξεργαστης σου κρατιεται καλα ακομη.

Δημοσ.

μια χαρα εισαι απο θεμα τι εχει το pc οποια σου αρεσει βαλε φιλε για παχνιδια η gtx nvidia ειναι απο τις πιο καλες .. αλλα και οι ati επισης απο HD7750 και πανω πετανε!!!

εγω με αυτο το pc τι ν ακανω?? :-D

windows 7 ultimate 32 bit

motherboard ASUS PLP-LE (LEONITE 2)

5 gb ram

seagate 256 gb

intel core 2 duo E4500 2.20 ghz

geforce 210 1gb

AC 300 W

επειδη δεν μας τρεχουν τα λεφτα και απο τις τσεπες αν το μετατρεψω ετσι ;) :

windows 7 HOME PRENIUM 64 BIT

motherboard ASUS PLP-LE (LEONITE 2)

6 gb ram

seagate 256 gb

intel core 2 duo E4500 2.20 ghz

ATI HD 7750 DDR3

AC 600 w

Δημοσ.

ευχαριστώ παιδιά για τις απόψεις σας ! μάλλον σε gtx 650 πάω

φίλε 23Optimus επειδή δεν ξέρω και πολλά από υπολογιστές αλλά αν άφηνες την μνήμη στα 5gb και έβαζες hd7770 δεν θα ήταν καλύτερα; δεν ξέρω αν είναι σωστή η άποψη μου :-D

Δημοσ.

συμωνω μαζι σου και εγω μην νομιζεις δεν ειμαι και τεχνικος σιγα σιγα μαθαινω πολλα που δεν ηξερα αλλα για το θεμα καρτας με απασχολει ο επεξεργαστης μου δεν ειμαι σε θεση ακομη να αναβαθμισω ολο το συστημα οποτε δεν ειμαι σιγουρος πια καρτα αξιζει να βαλω

Δημοσ.

συμωνω μαζι σου και εγω μην νομιζεις δεν ειμαι και τεχνικος σιγα σιγα μαθαινω πολλα που δεν ηξερα αλλα για το θεμα καρτας με απασχολει ο επεξεργαστης μου δεν ειμαι σε θεση ακομη να αναβαθμισω ολο το συστημα οποτε δεν ειμαι σιγουρος πια καρτα αξιζει να βαλω

Εφοσον αναβαθμιζεις το σύστημα σου σταδιακα, βαζε το καλύτερο κομματι που αντεχεις καθε φορα. Για αρχη δες αυτα απο GPU και PSU:

http://www.okcompute...emart&Itemid=56

http://www.okcompute...emart&Itemid=61

Δημοσ.

α πο οτι κοιταω δεν ξερω αν τις σικονει η μητρικη μου στισ πληροφοριες της δεν βρισκω μεχρι πιο PCI EXPRESS ιποστιριζω αν ειναι κατω απο 2.0 δεν με σιμφερει ν ακανω πολλα

Δημοσ.

Απο τη στιγμη που διαθετει PCI express δε νομιζω οτι σε ενδιαφερει αν ειναι 1.0 ή 2.0. Αλλα η αλήθεια ειναι οτι και ο επεξεργαστης σου ειναι καπως αδυναμος γαι καινουρια παιχνιδια, επομενως δες μηπως σε συμφερει μια πιο γενικη αναβαθμιση.

Δημοσ.

23Optimus M

ATI HD 7750 DDR3

Dude μην πάρεις την έκδοση με DDR3 μνήμη ... τσάμπα λεφτά, η έκδοση με GDDR5 είναι 80% πιο γρήγορη και κάνει 10€ παραπάνω!

Δημοσ.

ναι δεν θ ακολλαγα εκει απλως τωρα ειδα οτι η μητρικη μου με το ζορθ παιρνει pci express 2.0 h ddr 5 einai 3.0 kai panw opote to xexnaw εκτος και αν κανω και λαθος αυτα εδω τι σιμαινουνε??

• One PCI Express x16

• One PCI Express x1

• Two PCI

•  

Δημοσ.

ναι δεν θ ακολλαγα εκει απλως τωρα ειδα οτι η μητρικη μου με το ζορθ παιρνει pci express 2.0 h ddr 5 einai 3.0 kai panw opote to xexnaw εκτος και αν κανω και λαθος αυτα εδω τι σιμαινουνε??

• One PCI Express x16

• One PCI Express x1

• Two PCI

•  

Νομίζω οτι εφόσων υπαρχει μια θυρα PCI Express x16 μπορεις να χρησιμοποιήσεις την 7770.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...