meymigrou Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα, Έκανα format το λάπτοπ της κοπέλας μου και του πέρασα τα Windows 7 Ultimate 32bit (είχε Windows 7 Home premium 32bit), μετά από το format δεν έχει ίντερνετ. Προσπάθησα να βρω τα Ethernet drivers αλλά δεν βρήκα τίποτα. Προσπάθησα να πιάσω και ασύρματα ίντερνετ αλλά και μέσω του ρούτερ με το καλώδιο αλλά και πάλη τίποτα. Το λάπτοπ είναι το εξής: CLEVO CO. W760T/M740T/M760T Καμιά ιδέα;
noobogadgetakias Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 ΔΕΞΙ ΚΛΙΚ ΣΤΟ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ Μ-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ.ΔΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΙΟ ΝΤΡΑΙΒΕΡ ΛΕΙΠΕΙ..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΙΝ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΦΟΡΜΑΤ..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ..CLEVO ΜΗΤΡΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΦΟΡΑΝΕ ΤΑ TURBO -X ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ. 1
benign Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Απο cd που δωθηκε με το laptop η απο εδω: http://www.clevo.com.tw/en/e-services/Download.asp
meymigrou Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 @Newbie έκανα αυτά που μου είπες αλλά και πάλη τίποτα, επίσης το λάπτοπ είναι αγορασμένο από το Πλαίσιο. @SeniorMember φίλε το cd δεν το έχει η κοπέλα μου και στην ιστοσελίδα που μου έστειλες μπήκα και πριν αλλά δεν βρήκα την ακριβός μάρκα του λάπτοπ, αν το βρεις εσύ ενημέρωσε με.
liakjim Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 στην ιστοσελίδα που μου έστειλες μπήκα και πριν αλλά δεν βρήκα την ακριβός μάρκα του λάπτοπ, Κανε scroll down στο "model" κ θα το βρεις (κατεβασε για το W760T ειναι με αλλα 3 μαζι)
NikosKallithea Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Ένα γρήγορο ψάξιμο, είδα οτι εχει μέσα τα παρακάτω (με επιφύλαξη) Network JMicron PCI Express Fast EthernetAdapter Realtek RTL8191SE Wireless LAN 802.11n PCI-E NIC Για το ασύρματο δοκίμασε εδώ Realtek RTL8191SE Wireless LAN 802.11n PCI-E NIC http://www.csd.toshi...2687256&pf=true
meymigrou Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 @JuniorMember Κατέβασα και εγκατέστησα το πρόγραμμα από το σύνδεσμο που μου έδωσες και όλα είναι μια χαρά. Σ' ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και τον χρόνο σου όπως και τους @SeniorMember και @ Newbie
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα