therock Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Με τα πολλα και αφου δεν επαιρνε ρευμα απο την πριζα το λαπτοπ μου, κατεληξε στο συμπερασμα πως καηκε ο μετασχιματιστης του λαπτοπ μου. Στην αρχη εκοψα καλωδιο και εβαλε κλεμες σε καποια σημεια που ειχε τσακισει το καλωδιο μπας και το σωσω, αλλα τπτ. Το πηγα σε μαγαζι και το μου το μετρησαν με πολυμετρο σε χαμηλο σημειο και ειδε πως απο την ριζα του δεν δινει καν ρευμα, οποτε δεν φτιαχνετε. Η ερωτηση μου ειναι αν πρεπει να παρω καποιο official, ή καποιο generic με κεφαλες, ή εστω καποιο generic συμβατο με το μοντελ του φορητου μου. 40-50 ευρω μου φαινονται πολλα για ενα καλωδιο ρευματος. Και δεν γνωριζω ποιες ειναι οι διαφορες απο προιον σε προιον. Ας πουμε στο δησιο εχει καλωδιο φορτιστη μεχρι και 20 ευρω. Κατα ποσο θα διαφερει αυτο απο το original?
Acepower Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Ετοιμάσου για εκπλήξεις, ειδικά αν πρόκειται για φτηνιάρικο κινέζικο τροφοδοτικό, των 10€... Έχω συναντήσει, acer laptop, ας πούμε, με third party τροφοδοτικό, να παρουσιάζει erratic movement στο touchpad. Αντίθετα στην μπαταρία ή με γνήσιο τροφοδοτικό, δεν παρουσίαζε κανένα πρόβλημα. Α και δεν πρόκειται για απλό καλώδιο ή "φορτιστή" αλλά για τροφοδοτικό, οπότε όχι 40-50€, για τα ελληνικά δεδομένα, δεν είναι πολλά. Γύρω στα 30€ έχουν με μεταφορικά, τα καινούρια γνήσια τροφοδοτικά από ebay, ούτως ή άλλως... Αν έχεις τη δυνατότητα, σου προτείνω να αγοράσεις από εκεί. Πάντως, αν προτιμήσεις third party τελικά, φρόντισε τουλάχιστον να ταιριάζουν τα Watt και τα Ampere, με του παλιού σου τροφοδοτικού.
therock Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Πως μπορω να καταλαβω αν ειναι ο αυθεντικος φορτιστης? Ας πουμε αυτος εδω ειναι? Καλα εν τω μεταξυ τα μεταφορικα εχουν τα διπλασια απο τον ιδιο τον φορτιστη... http://www.ebay.com/itm/AC-Adapter-For-ASUS-PRO52L-AP138L-Pro52RL-Pro52Sn-Charger-Power-Supply-Cord-PSU-/390467785041?pt=Laptop_Adapters_Chargers&hash=item5ae9b19151
wharrier Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Ο συγκεκριμένος είναι ημιτασιόν αλλα αξιοπρεπέστατος... Στο λέω εκ πείρας και όχι τυχαία... Γενικά όμως θέλει προσοχή... Υπάρχουν ημιτασιόν της πλάκας και ημιτασιόν καλής ποιότητας... Υπάρχουν και εδώ ετοιμοπαράδοτοι εαν θέλεις να γλυτώσεις χρόνο και έξοδα αποστολής...
blacksuede Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 πάρε ένα με ίδια χαρακτηριστικά από τον δήσιο, χέστο το ebay.
therock Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Ενας φιλος μου εχει ενα φορτιστη ACER, (εγω εχω ASUS). Αν κοψουμε το βυσματακι απο τον φορτιστη μου, και το προσαρμοσουμε στον δικο του, θα κανουμε δουλεια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα