Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πως μπορω να δω για την μητρικη? με αυτα που εχω τωρα θα μπορω να το τρεξω το παιχνιδι? στο τεστ που εκανα παραπανω λεει πως εχω τις ελαχιστες απαιτησεις...ευχαριστω πολυ..!

Δημοσ.

Οι ελαχιστες απαιτησεις ειναι p4 , 1 gb ram, 5900 vga...

Με αλλα λογια ο επεξεργαστης του φιλου ειναι πολύ πάνω απο το ελαχιστο.

Η μνημη ειναι οριακη και ισως του προκαλει προβλημα αν εχει και λιγο φορτωμενα τα windows ..Αυτο μπορει να το δει αν διαβαζει συνεχως ο δισκος οταν θα παιζει.

Η καρτα γραφικων ειναι οκ..

Με αλλα λογια επεξεργαστη δε χρειαζεται(το πολυ πολυ να κλοκαρει λιγο αν θελει)..Πιστευω οτι του κολλαγε το 2012 λογω μνημης αλλα αν δε το δεις απο κοντα δε μπορεις να ξερεις..

Οπως και να εχει θα μπορεις να παιζεις και θα παιζει περιπου οπως επαιζε το περσινο. Απλως οταν το ανοιξεις δες αν δουλευει συνεχως ο δισκος ή ανοιξε τον task manager και παρακολουθα τη μνημη..Φουλάρει;

• Like 1
Δημοσ.

περσυ πολλες φορες οταν επαιζα το παιχνιδι μου εδειχνε ενα μηνυμα για την μνημη ραμ..οτι ειναι φουλ...και περσυ το παιχνιδι ηθελε 512 ραμ,αμα την αλλαξω ποσο θα κοστισει και ποσο μου προτεινεις να προσθεσω?παραλληλα το pc το εχω 6 χρονια και δεν εχω κανει ποτε φορματ κλπ,αρα εχει ιους που ισως μου κανουν πιο αργο το παιχνιδι αποτι θα μπορουσε να ειναι ετσι? εγω σκεφτομαι να κανω ενα φορματ..και εγω πιστευω οτι κολλαγε λογω ραμ..αξιζει να δωσω λεφτα για να προσθεσω και αλλη ραμ και αν ναι ποσο να προσθεσω?

Δημοσ.

Μια λογικη ποσοτητα μνημης για το συστημα που εχεις θα ηταν 2 γιγα μνημης..

Τωρα το εαν θα βαλεις ακομα 1 γιγα ή θα παρεις 2Χ1 γιγα εξαρταται από το τη μνημη εχεις τωρα (1 dimm του 1 γιγα ή 2χ512 , καθως και ποσες θεσεις εχει η μητρικη σου για μνημες). Αναλογα με τα παραπανω ισως εχει νοημα να πας και σε 3 γιγα για να εισαι ανετος.

Εαν υπαρχει πιθανοτητα να εχεις ιους και εχεις και 6 χρονια αυτη την εγκατασταση τότε με απλο φορματ το συστημα θα ανασανει κατα πολύ,χωρις καν να βαλεις μνημη..

Ανοιξε το κουτι σου.Δες ποσες θεσεις εχει η μητρικη σου για μνημες. 2 ή 4?

Πόσες εχει πιασμενες τωρα; 1 ή 2?

Και πες μας για να κανουμε μια προταση για μνημη.

Δημοσ.

να ρωτησω κατι ακομα αμα κανω φορματ...μετα θα πρεπει να κανω παλι εγκατασταση το μοντεμ για να εχω προσβαση στο ιντερνετ ; γιατι ο υπολογιστης μου ειναι σταθερος,και δεν εχω ασυρματο modem,μπορω να του πω αυτου που θα μου κανει το φορματ να μην μου τα πειραξει αυτα? τελος ποσο να μου κοστισει αμα βαλω 2 giga ακομα? θα κλεισω το pc σε λιγο και θα το ανοιξω να δω ποσες θεσεις εχει..!

ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

Ποιο μοντεμ? Adsl δεν εχεις? Τη καρτα δικτυου εννοεις? Πιθανως να τη βρουν απευθειας τα windows..Αν δε τη βρουν θα πρέπει αυτος που θα σου κανει το φορματ να περασει εναν driver..Ειναι στο cd που ερχοταν με τη μητρικη σου(η θα κατεβασει οτι χρειαζεται πριν το φορματ..λογικά αφου θα φωναξεις καποιον θα ξερει τι να κανει).. Οταν γινεται φορματ οχι δε κρατιεται τίποτα απο αυτα που εχεις :P Οσο για την τιμη πες μας αυτα που σε ρωτησα και θα σου πουμε μετα..10-20 ευρω αναλογα τι θα βαλουμε.

Δημοσ.

Δικαιο εχει ο baskon θες μνημη,πες μας ποια μητρικη εχεις...Αν δεν ξερεις πως να το δεις κατεβασε το cpu-z και δες τι λεει στο motherboard και πες μας

Δημοσ.

βαλε μνημη και για μενα μιας και παιζεις μανατζερ καλο θα ηταν η προσθηκη ssd ..θα δεις τρελες διαφορες μιας και ειναι παιχνιδι το οποιο τραβαει συνεχεια δεδομενα απο το σκληρο....

Δημοσ.

η καρτα γραφικων λες θα την παλεψει? αξιζει να βαλω ραμ ,γιατι το pc ειναι παλιο?...αμα βαλω ραμ θα κανω και ενα φορματ....γιατι εχει ιους..

Δημοσ.

Απο οτι φαινεται η μητρικη σου εχει 4 slots..Στα 2 εχεις 2Χ512 DDR2 533(Αν πας στη διπλα καρτελα που λεει spd σου λεει το καθε dimm τι ειναι για να εισαι και σιγουρος...

Πάρε ακομα 2Χ1 GB DDR2 σε οτι ταχυτητα βρεις (ειτε 533 ειτε 667 ειτε 800 δεν εχει μεγαλη σημασια μιας και ηδη η μνημη σου ειναι 533) Κοιτα στις αγγελιες και θα βρεις μνημουλες με περιπου 17-20 ευρω. Μνημη αξιζει να βαλεις με τα χιλια καθως εχεις ηδη παρα πολυ λιγη για dual core..

SSD ειναι ακριβουτσικος(50+ ευρώ) ,θα δεις διαφορα στο manager αλλά δε σερνεται για αυτο ...ΑΠλως θα φορτωνει ταχυτερα.

Καρτα γραφικών αν παιζεις και αλλα παιχνιδακια καποια στιγμη αλλαξε τη με καποια μεταχειρισμενη με κανα 40 ευρω..Υπάρχουν πολλές.. Αν παιζεις μονο manager δε πολυχρειαζεται..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...