Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το speedink strike fx δεν εχει καμια σχεση με το απλο strike του οποιου τα κουμπια ειναι πανσκληρα και το σταυρουδακι δεν παλευεται. αν βρειτε πουθενα σε καποιον κοτσοβολο το strike fx wired που ειναι αρκετα πιο φθηνο απτο wireless να το προτιμησετε,

Επεξ/σία από c0prse_grinder
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Louben , ας ξεφύγουμε. Αν αυτά με τα 6 ευρώ (Κωτσόβολος,eshop) δεν παλεύονται, ας μην χάσουμε αυτά τα 6 ευρώ για να δώσουμε τα 20 ευρώ μετά. To hama το ήθελα, αλλα το θάψαν. Σίγουρα το hama είναι απάλευτο; Το φτηνό του Κωτσόβολου το έχει πάρει κανείς;

@c0rpse_grinder, με τα λεφτά που έχει το speedlink strike fx δίνεις άλλα 6 ευρώ και πέρνεις το wireless απ τον Κωτσόβολο (27 ευρώ) Οπότε δεν αξιζουν και τα link απο το amazon που δείξατε

Εγώ θα περιμένω κάποιον να προτείνει ίσως κάποιο καλό φτηνό, αλλιώς θα πάρω αυτά με τα 20+ ευρώ.

Δημοσ.

Πήρα απο κωτσόβολο με 12 ένα speedlink για ps3/pc wired πολύ καλύτερο απο το hama. Παιχνίδια όπου το hama έβγαζε τα κουμπιά όπως να'ναι το έβλεπαν κανονικά. Και είχε και 2,5 μέτρα καλώδιο. Πολύ καλύτερο απο το hama που δεν ήταν κακό για pro αλλά χωρίς ιδιαίτερη χρήση τα έφτυσε σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το speedlink κρατάει το καλώδιο καλύτερα και δεν πιστεύω να βγάλει το ίδιο πρόβλημα.

Δημοσ.

To απλό speedlink ή το Fx; Απ ότι είδα το απλό έχει μόνο ο Κωτσόβολος. http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10078351 αυτό εδώ έχει 1,9 μέτρα καλώδιο όχι 2,5

Tα κουμπιά τα φτιάχνεις και μέσα απο το παιχνίδι σωστά; Αρκεί να στα αναγνωρίζει. Σαν αίσθηση gaming hama vs speedlink απλό wired?

Δεν το θέλω μόνο για Pro αλλα για όλα τα παιχνίδια. Εμένα ο κλασικός σταυρός από το κλασικό χειριστήριο ps3 φαίνεται σκληρός

Δημοσ.

Αυτό το Hama το είχα πάρει από eshop, 7 ευρώ αν θυμάμαι καλά. ΠΕΤΑΜΕΝΑ λεφτά δεν μου το έχει αναγνωρίσει κανένα παιχνίδι. Σκέτη απογοήτευση!!! Θυμάμαι κάπου είχα διαβάσει ότι δεν είναι συμβατό με win7.

Δημοσ.

To fx είναι απο τις φωτο που είδα. Απλώς το πήρα απο τον πάγκο με τα playstation. Δηλαδή ps3/pc compatible. Γενικά είναι αναλόγως το παιχνίδι αν θα στοαναγνωρίσει. Στο dead space πχ το χαμα τα είχε όπως να ναι δεν μπορούσες να παίξεις. Το speedlink ήταν κομπλέ. Κατέβασα και έα πρόγραμμα που τα φτιάχνεις για κάθε παιχνίδι όπως θες αν δεν στο αναγνωρίζει αλλά ήταν λίγο μπέρδεμα. Πάντως θεωρώ ότι τα άξιζε τα 12 σε σχέση με το χάμα που είχα πάρει 10 δίνει την αίσθηση οτι είναι πιο στιβαρό και είναι.

Δημοσ.

ρε παιδιά αυτό το χειριστήριο είναι καλό ?

Thrustmaster 2-in-1 Dual Trigger

Οχι δεν ειναι δεν με βολεψε καθολου σκαστε τα μια φορα παρτε του xbox και ησυχαστε η αλλιως Logitech οτι αλλο εχω παρει εμενα προσωπικα μου χει χαλασει η δεν δουλευει

Δημοσ.

εγω παντως ειχα παρει αυτο εδω αν και δεν μου γεμιζε το ματι...εντυπωσεις καλες...

http://www.plaisio.gr/Gaming/Controllers/Gamepads/Doop-Gamepad-PC-WD.htm

δεν συγκρινεται με του ps3 αλλα ομολογω να πω πως μου θυμιζει αρκετα το μαμα του ps2 σε αισθηση...

ειμαι και εγω στην ανευρεση ενος δευτερου γιατι λεφτα για αγορες παιχνιδιων στο ps3 δεν υπαρχουν....και στα + οτι τα γραφικα του υπολογιστη ειναι κλασης ανωτερα....αν οντως ισχυει αυτο που λετε για του κοτσωβολου το ενσυρματο τοτε θα το δοκιμασω και εγω..

Δημοσ.
Louben ' date=' ας ξεφύγουμε. Αν αυτά με τα 6 ευρώ (Κωτσόβολος,eshop) δεν παλεύονται, ας μην χάσουμε αυτά τα 6 ευρώ για να δώσουμε τα 20 ευρώ μετά. To hama το ήθελα, αλλα το θάψαν. Σίγουρα το hama είναι απάλευτο; Το φτηνό του Κωτσόβολου το έχει πάρει κανείς;

@c0rpse_grinder, με τα λεφτά που έχει το speedlink strike fx δίνεις άλλα 6 ευρώ και πέρνεις το wireless απ τον Κωτσόβολο (27 ευρώ) Οπότε δεν αξιζουν και τα link απο το amazon που δείξατε

Εγώ θα περιμένω κάποιον να προτείνει ίσως κάποιο καλό φτηνό, αλλιώς θα πάρω αυτά με τα 20+ ευρώ.[/quote']

Φιλε το wired strike fx. 10,95 το πηρα ;-)

Sent from my Note

Δημοσ.

To fx και το απλό μοιάζουν στην φωτογραφία. Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν δεν το πάρει κάποιος. Στην φωτογραφία του Κωτσόβολου ότι θέλουν βάζουν.

Η ερώτηση λοιπόν είναι αν το joystic του Κωτσόβολου με τα 10e είναι το απλό ή το fx.

@elpathron πως το τσέκαρες;

Εντύπωση μου κάνει πως 220 άτομα στο eshop ψηφίσαν στο hama 9/10

Δημοσ.

Το γράφει απο πίσω έχω και συσκευασία., Σου ξαναλέω το hama για προ είναι καλό. Γενικά όμως το speedlink είναι καλύτερο,

Δημοσ.

To fx και το απλό μοιάζουν στην φωτογραφία. Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν δεν το πάρει κάποιος. Στην φωτογραφία του Κωτσόβολου ότι θέλουν βάζουν.

Η ερώτηση λοιπόν είναι αν το joystic του Κωτσόβολου με τα 10e είναι το απλό ή το fx.

@elpathron πως το τσέκαρες;

Εντύπωση μου κάνει πως 220 άτομα στο eshop ψηφίσαν στο hama 9/10

καμια σχεση το απλο με το fx. το απλο πηρα πρωτα και το γυρισα πισω γιατι δεν παλευοταν..πολυ σκληρο και δεν σεταριζοταν ευκολα, επρεπε να κανεις αλχημειες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...