thanosv Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Καλημερα σας. Πρόσφατα αγόρασα ενα laptop της lenovo το G575, το οποίο δεν έφερε καθόλυ λειτουργικό σύστημα. Οταν ανοίγει εμφανίζει μόνο της έκδοση του Dos το οποίο είναι το freedas 123, μου λέει να διορθώσω την ώρα και την ημερομινία. Απο το setup του bios άλλαξα το boot order ώστε να έχει προτεραιότητα το dvdrom. Βάζω το dvd των windows αλλά δεν ξεκινάει παρά μένει στη μαυρή οθόνη των εντολών. Υπάρχει κάπια διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω πριν να βάλω το dvd των windows; Περιμένω τις απαντήσεις σας, ευχαριστω εκ των προτέρων
jim_p Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Εβαλες το δισκακι το οποιο συνοδευει το λαποπ? Αν ναι, μαλλον δεν θα κανεις δουλεια, επειδη αυτο το δισκακι εχει μονο τους drivers του λαπτοπ για windows και τιποτε αλλο.
thanosv Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Έχω βάλει το dvd των windows το οποιο ειναι δοκιμασμένο bootable κανονικά. Κ ένα παλιότερο των windows xp το οποιο πάλι δεν προχωρούσε καθόλου
TheELF Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δες, αν έχει από τα νέα efi bios, μπορεί να πρέπει να διαλέξεις τον controller και όχι απευθείας την συσκευή.
thanosv Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Νομίζω χρεισημοποιεί την AMI 32Mbit SPI BIOS έκδοση
TheELF Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Νομίζω χρεισημοποιεί την AMI 32Mbit SPI BIOS έκδοση Δεν έχει τόσο σημασία ποιο έχει,όταν μπαίνεις εμφανίζει και controller εκτός από της συσκευές;; Π.χ. έχει cd-rom + sata1; Αν είανι έτσι δοκίμασε και τα sata και όχι της συσκευές να δεις μπας και γίνει κάτι.
thanosv Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 οχι δεν εχει τετοια επιλογή μόνο τις συσκευές. dvd- hdd- lan
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα